Зошто ефтини, што се девојките криви па макар и ескорт да се нивни живот што сељаците незнат што е тоа лојалност..
Јас па никогаш не ја кривам девојката, сум имала ситуации ми се мешале во врска, оделе на викенди со мои бивши, се гледале на камери танци по долен веш..Ама апослутно не се тие криви, можеби не ни знаеле дека постојам, а и да ме знаеле не сум се договорила со нив на лојалност, врска,почит итн..
Да. Пр. маж ко ќе облече нешто кратко и засукано никој не замера. Никој не вика дека е евтин и лесен.
Родителите имаат дете од кое очекуваат да се ожени а притоа да ги издржува и нив, која би сакала да земе таков маж, реално???? Друго е за жена, не кажувам дека и моето е ок да не работам ама би му помагала многу е полесно кога сме двајца би работеле ама не би се мачела по 8 часа и друг да ми наредува, ама тоа не може затоа што он ќе треба и неговите да ги гледа, мене моите не ми дозволуваат за јадење да купувам дома не па да ги издржувам... Јас сакам да успеам со дечково затоа што како прво е добар човек и ме почитува ама преку ова не знам како изгледа само мене ми смета тоа, очигледно до мене е проблемот. Во благодарам како и да е
Епа ти останува само да се помириш со ова. Ако не се помириш цел живот ќе имаш јадови и немир за ова. Може и ќе доведе до ситуација да му пребацуваш за ова,па кавги итн итн. Размисли си мн добро.
Никаде не кажуваш зашто неговите не работеле??? Ако е од оправдани причини ок ама ако не е, навистина треба да имаш 7 милиони на сметка за да издржуваш и родители и жена па и деца
Женска, размисли си. Ќе им переш, пеглаш, чистиш, готвиш, переш гаќите и на крај некој ќе ти рече ова не е вистинска работа. Значи кичма ќе превиткуваш секој ден, за што? Ако, толку го сакаш, размисли си два пати пред да се мажиш.
Не е тоа муабетот Муабетот е дека на дечко ѝ неговите ме работат, она не работи. И она се буни зашто он ги издржавал, а нејзе ѝ рекол да не работи, да не се мачи
А зошто да не работиш? Знаеш колку е поубаво да си имаш свои пари без разлика колку е богат дечкото,да се социјализираш,колешки, обврски. Пронајди се нешто што те интересира заврши курс, факултет и работи по кеф. Непријатно е малку за влошки пари да бараш па макар и да те родил
А зошто тој ти вика да не работиш? Или ти не сакаш да работиш? Млада особа си, што ќе правиш секој ден дома? Вака на работа ќе се средиш, дотераш, меѓу луѓе ќе идеш и комуникација ќе имаш со колеги, ќе си имаш пари свои што сакаш да си купиш без да чекаш од мажот...
Повеќе за консултација пишувам, не е проблем љубовен фала богу . На маж наскоро му е роденден. Не можам да планирам нешто како патување, а многу време сами не можеме да сме, нема кој да ми го чува бебето многу долго. Сигурно не очекува нешто дека ќе му организирам поради тоа. Се мислев дали да ја оставам бебка кај мајка ми на 2-3часа, не ја дојам и би требало да се снајдат за толку време, ќе си спие она... Ја немаме оставено до сега никаде сама, затоа ми е страв ама до следниот месец може да направам мала проба, дали ќе седи мирна. Сакам да изнајмам некоја хотелска соба или приватна вила со џакузи, да си поминеме убаво сами двајцата малку. Добра ли ми е идејава или не?
Па јас би предложила и цела вечер да си посветите еден на друг, секако доколку и мајка ти се нафати да ја чува малата