Сериозна или несериозна врска, значи сепак во врска бил. Не го оправдувам него ни најмалку, ама таа и покрај тоа што тој и кажал дека е во некаква си врска решила да биде со него, ко на тацна сама му се сервирала. Требала да биде свесна дека штом дозволува да му биде втора дека среќа врз туѓа несреќа не се гради и дека тој со таква не би гледал ништо сериозно.
Друг пат немој да бидиш со некој што ти кажува дека се гледа со некоја, барем ти кажал отворено, не те излажал, твоја била одлуката и покрај тој податок да се гледаш со него. Многу добро те изиграл, али ова ќе ти биди лекција за понатаму во животот. Сега биднало што биднало, ќе се помириш, али нареден пат ќе бидиш многу повнимателна, се е лекција во животот. Не можиш ништо да смениш..
Фала на советите али нее едноставно секој ден го гледам на работа,☹️ а таму се однесува како седае во ред ама после тоа го нема нигде многу е лицомерен и дволичен а глуми дека е искрен.
Чекај сега, свршил или не свршил? Сексот трае кратко затоа што машкото обично свршува за брзо а ако имал секс претходно не би требало да сврши брзо. Дечкото сигурно не е искусен како што ти се претставил, а ти не треба да ја гледаш вината во тебе, туку да си бараш партнери кои тебе ќе ти одговараат.
Што е битно тоа ... кога те повредил, тоа не менува ништо. Најубаво е да најдеш нова работа, и да не го гледаш повеќе.
И јас размислувам околу тоа даси најдам нова работа вака мие многу тешко секој ден даго гледам и дасе правам како ништо дане било
Душава ми ја мачи нешто Имав дечко 4 години, раскинавме и после 1 година се смиривме. Он е нешто најдобро што можеше мене да ме снајде ама отиде во Германија имаме по 22 години планираме иднина но нема дејствување, во Скопје доаѓа еднаш годишно а на телефон се слушаме. Ме обземаат чувства за авантура за искачање со други машки но веќе ја направив таа грешка и сакам да сум со дечко ми. Спремна сум да го чекам но ни двајцата не знаеме кога ќе ме земе со него или се врати да остане тука. Не ми е убава помислата да идам со него уште две три години а да го видам уште 5 пати во тие години. Имам потреба да е до мене и со мене кога веќе се смиривме.. Ме мамат други машки а длабоко во себе знам дека тој е правиот за мене
Е како да не. Ако ти одговара работата нема зошто да бегаш, не уби чоек. Со тек на време ќе помини. Нема зошто да ти е тешко или непријатно. Друг пат само прави подобро проценка дали некој е сериозен ако бараш сериозност нормално. Според ова шо кажа, многу се гледа дека не бил сериозен, работата е ожењен али ништа озбиљно (хе хе). И најбитно, не го моли и не го препрашвај. Да не грешам душа, мене ми личи ко да се усрамил од то шо не можел да сврши, па вака да испадни добар и демек не сака да те повреди. Ама претпоставка е ова.
Ваквите врски не успеваат. Еднаш годишно доаѓал во МК? И ти ке хо чекаш еднаш годишно за да се видиш со него?
Не можам да се согласам дека не успеваат а и не може само тој да доаѓа. Членката може туристички да го посетува преку месец дена или три месеци. За се има решение.
mnogu slucki vakvi,iskreno retko koga se slucilo nesto,ili toj ke najde tamu ili ti,ama ako se sakate i ljubovta vi e cvrsta togas ke izdrzite se,a vrska na dalecina neznam bas........i normalno da mislis na drugi zosto sepak si samo covek imas potrebi i sakas vnimanie,a so vrska na daleku toa malku tesko,se najdobro kissss
Тебе повеќе ти е навика со него, да го сакаш и да имаш потреба од него нема да мислиш на авантури со други машки, ќе мислиш на решенија да се гледате почесто
Ако не студираш или ако немаш други обврски куферот и во Германија ако се сакате и планирате иднина. Се друго се изговори.
Да, сите сме различни, некој сака покасно некој порано сака запознавање со родителите, не е временски ограничено кога е правилно, така да мислам дека е ок што сака да ги запознаеш родителите за толку кратко време