zdravo drustvo neznam dali ja pogodiv temava ili ne.. ama pomagajte ucete me karajte.. Vaka so deckomi sum vejke godina i pol i dvajcata sme mladi i razvedeni jas imam 23 toj ima 25 imame i decina od prethodniot braok no ne e problem toa mi gi prafati i mu gi prifativ decinata kako moi da se gi gledam. Problem e vo toa sto mojte si go imaat prifateno i skoro se nerazdelni posebno on i bratmi a od negova strana ne sakaat da slusnat za mene zosto navodno jas sum bila pricinata za nivniot sin da se razvede a koga se zapoznavme on bese vejke vo proces na razvod a jas razvedena negovata bivsha zena im ja polni glavata na negovoto od loso poloso za mene i iskreno ne mozam povejke da se spravam so toa mene mi treba maz koj ke zastani cvrsto na noga i da mu kazi na negovite deka ne e nivna rabota toa pri toa od kaj mene rodnini prijateli site go poznavaat nego a jas minimalno nesto poznavam od negova strana tipov e kao navodno seriozen i sakal brak so mene ama cekal da se namestat kockite so negovite za da me prifatele kaj mene on ima pristam doma vo sekoe vreme i nikoj nisto ni mi rekol mene ni pa na nego zosto doagja ili sl a jas kaj nego ne mozam plus toa on e delen od negovite dopirna tocka nema so negovite poseben vlez imaat... plus toa decata moj se kaj tatkoim a ne se kaj mene za oni da mu smetaat izvinete na dolgiot post ama morava da objasnam sto i kako e
toa ne e prasanjeto ali nmv decata se kaj tatko imav operacija na glava i mi trebase vreme za da se oporavam zatoa se kaj tatko im ama nema nikakov problem megju nas dvajca vo vrska so decata razvodot ni bese spogodben i ostanavme vo bas dobri odnosi nie dvajca... pricina za razvodo bese zosto nemavme nikakov interes eden prema drug se gledavme samo 3 4 h vo tekot na denot od rab samo nokna smena jas samo edna smena od 9 do 5 i doma vo 6 si idev duri doma a on vo 9 zaminuvase da rab
Прашав зошто ретко кај која мајка не припаднале децата,треба да има голема причина за тоа. Инаку мислам проблемот е до него. Не мислам дека ке се реши нештото така од самото мора тој да заземе став и да им покаже на неговите до каде можат да одат.
Кога спомна дека бил во процес на развод, веќе имаа поднесено документи и се' за развод или тој само ти зборуваше дека ќе се разведат? Колку време после вашето запознавање се разведоа?
nz iskreno ali uste mes 2 max mu davam ili neka si ja resi rabotata so nivnite ili zaminav jas vo nepovrat
Вака имам скоро 20год,пред околу 3-4 месеци се запознав со еден маж кој е 32 години,се запознавме така што тој возеше такси.Почнавме да се мотаме едно др и така.Каде што јас пред 1 месец дознав дека всушност е женет и дека цел живот скоро му бил лага а притоа имал и 2 мали дечиња.Вели дека не знаел како да ми каже и дека се плашел од тоа да ме изгуби.За сето ова да не биде доволно мислам дека сум бремена (тестот дома не покажа убаво,сега чекам резултат од болница)од него нормално.Не знам дома на моите како сето оваа да им ги кажам ако испадне дека сум.
Што кога има огромна промена во однесувањето на партнерот? Последнава недела по 5-6саати у денот не ми пишува, долго време и кога ќе си пишеме не ми ги ни чита пораките, во ред разбирам дека работи ама дека нема време да пише 2 збора не ми е разбирливо. Инаку секад ја му пишувам абе кај си, шо те нема, буквално ги занемарувам моите обрски и седам, пиздам и мислам шо се случува меѓу нас. А денес решив, не се лигавам, од 10:04 мин сум на син, ок кога ќе пише он ќе биде, или ќе добие одговор после 2часа. Цел ден се тупам, испитите не си ги спремам, се трујам и се споулавубам ти толкувам работиве. А имало многу индикации, сум му наоѓала дека пишува со други, со една Михаела снапови дека праќа, сега немам најдено вајда зашо добро брише. За врска од 1 год ваков однос ми е некоректен и токсичен. Хелп ми. Сестра ми ми вика дека премногу значење сум му придала, цела на тацна сум му се дала, знае колку сум глупа и наивна и се подјебава со мене и ме држи у рака. А 29 скоро 30 год има. Ја цитирам сестра ми моментално, свести се ма, помала сум од тебе ептен ама попаметна, да бев како тебе после првиот месец ќе лапнеше блок. И имало мал милион ситуации на манипулации, непочит, потценување, одвратно понашање.
Тури му пепел. Џабе е, со сила не бива. Нему му е се исто, па ако нему не му е гајле дали ќе те има или нема, зошто да ти е тебе? Од искуство ти кажувам, блокот е пола здравје, барем ќе знаеш на што си. Не дека нема да ти е криво и нема да се нервираш, ама ќе мине. Немој никого да молиш за внимание и љубов. И спремај си ги испитите, немој да си го упропастиш животот за некој кој не те сака и почитува.
1)клошар 2) личи дека му е гајле 3) само прекини да пишуваш, и да враќаш. Не раскрстувај со зборови, него со неговата тактика- игнор. За да го копка доживотно
Фукни му блок еден и не се замарај.Ама си се засекирала за токмаков како други да нема.Чим не ти враќа и немаш внимание од него што му пишуваш?На сите мрежи бапни му еден блок и терај си.
Ах да мн се плаши да не те изгуби Се чудам како после толку малку познавање си имала секс со него и згора на тоа без заштита?! И сега ако си бремена мислиш он ќе ја остави жена му и тебе ќе те земе?
Фино лепо ако си бремена направи си абортус.Чим знаеш дека те излажал постојано ќе те лаже.Се случило што се случило, соопшти им на твоите дека си бремена(доколку си) и немој да ги лажеш.млада си, 20години, тек пред тебе е животот.Немој да се лажеш за да чуваш дете, а не па дете на лажго.И внимавај со какви збориш.Нека ти биде памет за другпат иако е тешка и болна ситуацијава.
Јас не знам како можете т.е. како се осмелувате за туѓо дете да делите совети дали да го роди или не,па уште да додавате како тоа ќе било дете на лажго ко да е копиле. Чукнете малку главите дека со таков совет не помагате туку одмагате. Едноставно одмагате. Друго, членката кажа не е сигурна дали е навистина трудна. И да ѐ, тоа не е ваша тема на муабет. @My name is.. ова нека ти е лекција дека со секој не можеш да бидеш и треба да внимаваш, машките се итри лисци. Тој очигледно многу те манипулирал без да се плаши од последиците, после тебе ќе оди кај жена му да си легне. Ако испадне тестот негативен откачи го типов, блок секаде. Ако ти досаѓа кажи му дека ќе и кажеш на жена му. Бегај дур те држат нозе.