Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Ти си лесно заменлива, може ако сака уште утре да те смени ко чорап, мајка му е една и единствена - незаменлива. ;)

На baby-star, cresa-jagoda и -црноока- им се допаѓа ова.
  2. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.043
    Допаѓања:
    5.918
    Не сакам да зборуваме за тоа кој од кого е побитен, туку како е правилно. Кога се возиме така се чуствувам како јас да сум вишокот, а уште повеќе ми смета тоа што тој ми вика да седнам назад.
    Ако е овака на почетокот мислам дека ќе биде и понатаму истото не сакам тој проблем здравје да си го имам и во иднина.

3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Лично мене ми е глупост.

Не би да коментирам.

На theowndemon, mssuniquee, Ugly Duckling и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.466
    Допаѓања:
    190.927
    Дечко ти е во право, на сите им требаат пари, повеќе пари >помалку пари. Во идеален свет кајшто не требаат пари и се ти е обезбедно, не се битни, ама таков свет не постои. Зошто работиш ако не ти требаат пари? И во право е веројатно за факултетот, кај се гледаш себе по 10 години или по 20, уште ќе работиш во кладилница?
    Ама- ниту го сакаш ти него, ниту си ти вистинската за него, ниту тој за тебе. Тој нека си најде девојка каква што сака, сега со завршен факултет и слични погледи на животот, а ти да му раскинеш и да си дадеш време да пораснеш. Тоа мавањето и не контролирањето е страшно:x, бегај дури можеш и тоа што побрзо.
    И пошто ти е прва врска- не, вакви работи не се нормални во врска. Во врска која има потенцијал за брак, нема доминација, насилство, омаловажување и повредување. Ова вашево не е такво и треба да го прекинеш.

На Ugly Duckling, Milickaa555, Angie1432 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.397
    Така јЕт....
    "Проблем"? Изгледа со лупа си бараш проблеми, јер досадно...
    Ако ова е проблем, што останува за вистинските проблеми|(

На Wh@tev3r, Angie1432, Biljarkata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.933
    Допаѓања:
    23.938
    Ехе моја братучетка пред 10ина години раскина со тогашен дечко зашто во една ситуација она седела назад во кола а сестра му на дечкото напред. :D
    За мене...
    Во една прилика само сме се возеле со будуќа свекрва и јас седев напред ама зашто требаше порано да се симнам. Инаку сама ќе се наместев позади од некоја култура.
    Ако е случајно кој ќе седне напред не се лутам ако сум позади. Ако намерно е секогаш она, можда ќе ми е малце неубаво, шо знам.

Последна измена: 17 декември 2022
    На Dentina, Wh@tev3r и Guns N` Roses им се допаѓа ова.
  7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.939
    Допаѓања:
    203.223
    Можеби на свекрвата и е поудобно напред? Јас и ден денес кога одиме некаде, ако случајно дојде свекрва ми со нас, си седам назад, од проста причина што неа седиштето напред и е поудобно отколку задните седишта. Нема тука како е правилно, туку кому како му одговара. Си бараш проблем кај што го нема.

На theowndemon, Ivan4e04, mssuniquee и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.466
    Допаѓања:
    190.927
    Олдтајмери сме ние, не разбираме:D

Сега се замислив, дури сум била јас девојка, интеракција со мајка на дечко сум имала, па нула. Како индикатор колку интеракции би имала во иден развој на врската. Ниту семејни прослави, јер не сме биле семејство, ниту на ти го, дај ми го. И млади сме биле, и нит кола сме имале нит вакви проблеми. Во брак, очекувано интеракциите биле со доза на здрава дистанца, нит да ми се меша во штипки, нит да и се мешам во кујна. Со максимална почит и разбирање.
    ,,Проблемов,, со седење во кола е веќе дискутиран претходно на форумов, ваљда е некој посериозен проблем, може и посебна тема си заслужува:wasntme:

На Maca Macka, Ugly Duckling, jacqueline.s и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.577
    Допаѓања:
    12.129
    Мене ми изгледа како да сакаш да го откачиш, а не знаеш како па бараш причина за тоа
    Мајка му е што ако седнала напред и јас сум седела позади и не ми смета тоа дури сум инсистирала жената да седи напред од проста култура :)

На Guns N` Roses, Wh@tev3r и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  10. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.653
    Мене ми изгледа како друг да е проблемот и да си бараш рачка за кавга ама ајде.

Лично гајле ми е кај ќе седам ако сум со луѓето кои ги сакам и ми е полна душата.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Munchmallow20

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.933
    Допаѓања:
    23.938
    Па тоа е проблемот, оти свекрвата (идна) не ја сакаш:D

На Wh@tev3r, cresa-jagoda и Angie1432 им се допаѓа ова.
  12. Snowflake92

Snowflake92 Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.994
    Допаѓања:
    4.873
    А што има веза кој напред кој позади седи? Ако ја земе нејзе прво во кола таа напред би седнала, ако мене јас и не е трагедија некоја...

13. Stella1111200

Stella1111200 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    429
    Дали сериозно се замараш кој каде ќе седи? Зошто си го оптеретувате мозокот со вакви глупости, гледај да ти е убаво со него во врската а не да ти е убаво местото на седење во кола. Мислам стварно може да се има многу поголем проблем, ова е банално. Ама веќе ако ти е толку голем проблемот, кажи на мајка му на културен и фин начин, може ли денес јас дс седам напред па ќе се смениме другиот ден…

14. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.750
    Допаѓања:
    13.672
    Јас мислам така не, се знае дека девојката/жената секогаш напред треба да си седи, никакво менување така денес јас утре ти..

15. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.653
    Замисли па после дома да седне на нејзиниот стол или да ги премие веќе измиените садови. #ИТакаПочнаWW3

На Mantub, Dentina, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Munchmallow20

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.933
    Допаѓања:
    23.938
    Шала на страна, стварно има девојки што се љубоморни при нормален однос на син со мајка. Значи не збориме за мамин син. Него читам еднаш, не знам дали на форум или на друго место ... срамота било син да ја гушне мајка му после 20 и нешто години, особено девојка ако имал. Или ако уште ја викал мамо оти после 20 требало со име да ја вика.:D
    Можда очекуваат и муабет да не прават со мајка му, еве не знам.

На Ivan4e04, baby-star, Guns N` Roses и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.653
    Јас некој ден здравје на моите деца ако почувствувам нешто такво дали би била девојка на син ми или дечко на ќерка ми има да ги умрам од тролање :devil:

Just for the record: Кристијано Роналдо и Ирина Шајк прекинаа дека не и се допаѓала мајка му ;)

На Dentina и buba4e89 им се допаѓа ова.
  18. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    20.582
    Блазеси ви на животите ако најголем проблем во животот ви е дали седите в кола напред или назад. Тогаш значи стварно немате за што да се секирате вистински, па мора да најдете банални работи. Без мајтап, алал да ви е и блазеси ви :)

На Oneo, Ivan4e04, FridaodaMk и 8 други им се допаѓа ова.
  19. Stella1111200

Stella1111200 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    429
    Не се зафркавав за тоа… немам коментар, скроз ми е небитно кој ќе седе напред а кој позади. Не станува збор за комшика туку за негова сопствена мајка.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.617
    Допаѓања:
    43.295
    Не знам јас, мислам само дека од култура постариот се остава да седи напред, дали мајка или комшија.

Инаку сфаќам дека можи да се гледа и од аспект денес седи напред, утре за се' ќе е главна. Ама, остај на времето и гледај го однесувањето општо. Не размислувај многу, не барај потенцијални проблеми, а спасот е колку можи помалку контакт. Денес можи ќе седиш напред, а утре пак да сака да и' си слуга. И така...

На baby-star, Waverly Raven, raww и 6 други им се допаѓа ова.