Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    580
    Види се неколку пати... Пет, шест пати и види, јас така еднаш излегов со еден, на прв поглед си викам во себе, ау не е убав грд, после пак излегов ми се допаѓаше однесувањето и некако и изгледот го прифатив..

На franca му/ѝ се допаѓа ова.
  2. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    2.898
    И што одлучи на крај? :D

3. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.453
    Допаѓања:
    22.247
    Ти ми делуваш ко да немаш свое јас, сигурно феминка или јас шо и да ти кажиме ти нема да ме следиш мене или неа.

Излези разговарај ако ви оди муабетот и ти е интересен, че сакаш да го видиш пак итн. Па даму се плукнам колку години имате?!

На christinnn, eliesaab и franca им се допаѓа ова.
  4. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    21.479
    Ако се прашваш дали физички ти се бендисва, не оди работата на арно.:D
    Или ти е секси или не, нема шо да размислуваш тука.

На sj *O*, naturally, sunshinebabe и 4 други им се допаѓа ова.
  5. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    2.898
    Можеби и немам... Што да правам :D

6. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.453
    Допаѓања:
    22.247

Jas kako patalec so celicni nervi samo ce recam tesko nego/nea so ce se potrudi da te osvoi. :D

7. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Ако може да ми пише некој/а челн/ка за мислење. (fingers)

На Kat2023 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.466
    Допаѓања:
    12.266
    Пиши ми

9. penelope10

penelope10 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2021
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    1.267
    Се случи една чудна ситуација, и иако сите ми велат да не премислувам и дека не е ништо, ми стои во глава никако не можам да ја исфрлам.
    Кој ме читал знае дека пишував порано, не бев најзадоволна од начинот на кој ми се одвиваше врската, но морам да кажам дека веќе оди одлично, во нецели 2 месеца напредувавме ептен многу, чекор по чекор, убаво си тече, стварно е како бајка. И немам никаква примедба за дечко ми, тој во ситуацијава и не направи ништо. А и општо е супер во последно.
    Има девојче со кое на инста во онаа листа од топ 5 заеднички followers(ако некој не знае што е, пишете ќе објаснам), таа нему му е трета, а тој нејзе втор, во однос на mutuals со мене. Јас неа не ја ни познавам, така да немаме многу заеднички, а не ги следам ни сите негови пријатели, така да секако ова не е најверодостојно и свесна сум за тоа.
    Сите тројца сме на ист факс и имаме исти предмети. Никогаш не сум ги видела заедно сами, но се случило да бидат во ист круг од десетина луѓе, (еднаш-два пати бидејќи дечко ми е срамежлив и обично седи сам или со уште еден другар). Исто, неа сум ја видела со другари на дечко ми настрана. Позадината е тоа, сега ќе објаснам што се случи.
    Во пауза на предавање (тој не беше присутен), јас во моментот бев одма до девојчево што го спомнав и нејзиното друштво. Тие збореа за нова година славење, и таа кажа само каде се наоѓа станот во кој ќе слави и се пофали дека многу луѓе ја викнале да дојде (општо муабетите и се доста незрели :?:). (Лошо е што и дечко ми славеше во таа околина, но беа само машки, си замина рано, и постојано беше на телефон со мене. Не славевме заедно) Некоја од другарките на девојчево ја праша нешто, за жал не слушнав што, но оваа кажа нема да коментирам види кој е позади тебе. А позади нејзе бев јас. И само јас. Апсолутно немаше никој друг. Два пати и повтори да види кој е позади. И толку беше од муабетот. Очигледно се работеше за мене, ама стварно не ми е јасно што и е поентата. Не сум разменила ни еден збор со нејзе.
    Дали да се сомневам во нешто?

10. Snowflake92

Snowflake92 Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    3.994
    Допаѓања:
    4.873
    Може и се свиѓа дечко ти и ништо повеќе.ако нема причина за што би се сомневала не гледам проблем

На buba4e89 и penelope10 им се допаѓа ова.
  11. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.210
    Допаѓања:
    4.429
    Од такви како неа аман веќе. Зошто не си гледаат работа не знам доколку знае дека сте во врска. Игнорирај ја, ако заприметиш уште нешто реагирај, интуицијата да си ја слушаш. Не мислам дека ќе има проблем доколку твојот дечко е стабилен и цврсто одлучен, но имај на мукает, неговото однесување.

На FridaodaMk и penelope10 им се допаѓа ова.
  12. penelope10

penelope10 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2021
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    1.267
    Уште од пред како што треба да бидеме во врска, не се сомневав во него, не знам од која причина но интуитивно верувам дека ми е верен. Но, истовремено мислам дека нешто не е како што треба во ситуацијава со неа. Не сакам да го прашам него, и нема да го прашам, прељубоморно и параноично звучи. Стварно не знам што и беше поентата, бар да кажам сме смениле 2 збора или нешто.
    Со него и неговото однесување е се беспрекорно, се осеќам посакано од било кога, го чувствувам вниманието, љубовта, дека се грижи, се гледаме многу почесто. Стварно е се во ред, и уште толку заради ова не можам да го прашам што и е проблемот.

13. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.210
    Допаѓања:
    4.429
    Почекај, следи го неговото однесување. Не сум во овај случај за тоа да не се притресуваш како што би кажале други членки, само посматрај. Мене ми излезе еднаш од интуицијата вистинска случка по некои работи..
    Сега ако тој знае да си ги постави границите немаш гајле ама се ке ти кажи времето

На penelope10 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  14. penelope10

penelope10 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2021
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    1.267
    Да ама него навистина не сум го видела сам со нејзе, а таа не видела нас двајца сами, повеќе пати.

15. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.210
    Допаѓања:
    4.429
    Па нормално дека ке ве види доколку сте во врска а во ист факс.. И што би барал тој со неа на само, демек во врска со факултетот? Нема потреба од тоа

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  16. penelope10

penelope10 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2021
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    1.267
    Па поентата ми е дека веројатно не е глупа да го дели со мене, доколку тој би направил нешто со неа. А кога веќе не видела и знае, што го пика носот? Очигледно и беше да ме испровоцира, само од која причина ни близу не ми е јасно.

17. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.838
    Допаѓања:
    80.798
    @penelope10 таа може само да зборува и да ве гледа, уживај си. Јас на твое место би му кажала што се случило и што мислам за тоа и би прашала и тој што мисли.

На penelope10 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  18. Blackkqueen

Blackkqueen Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2022
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    55
    Девојки, со дечко ми не сме се виделе од нова година навака, се плашам да не раскинеме, не ме викнал да излеземе

Helpp

На Kat2023 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.434
    Допаѓања:
    26.802
    Ако не разговараш со него како сакаш ние да ти помогнеме?

На Gosh, sunshinebabe и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  20. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    1.474
    Допаѓања:
    4.410
    Abe vie broj nemate li razmeneto I ne si pishuvate li koga ste doma :wasntme:

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.