Сеуште да не слави? Јави му се или пиши му дали сака да се видите и зашто го нема речи му ако е слободен да се видите
Јебига, и пишав на девојката со која најверојатно ме изневерува. Неколку пати го фатив како ме лаже во врска со неа и нема муда да ми каже што се случува. Брука, не брука, заслужувам да ја знам вистината.
Добро си постапила. Само така можеш да ја дознаеш вистината реално, маж шо ке признај скоро и да нема..
Доста долга порака и пишав, искрено. Се разбира дека и пишав дека не ја обвинувам за ништо и дека не барам да ми ги решава љубовните проблеми. И кажав дека сакам да знам дали има нешто помеѓу нив двајца.
Можеби е наивно но има надеж во мене дека има добри луѓе во светот. Сеуште. Плус, ако ме лаже мене, ја лаже и нејзе 100%. Ако сака да ја заебава и неа, океј. Јас пробав.
Не е воопшто наивно. Правично е, мене ми се случи истото, имав интуиција дека нешто се дешава баш со таа девојка. И и пишав, таа беше зачудена, бил и со мене и со неа во исто време,поткрепено со докази. Јас на пример не би сакала некој да лаже некоја со мене, немам такво време за губење, Нека бира, подобро болен крај него болка без крај.
Те провоцира, ти игнорорај и свиркај си, дури ко ќе ве види уште појќе гали се со него, се гледа и е криво нешто, го бендисва.