da da,ama i eve najprosta rabota od tekot na sekojdnevieto,bilo sto da mu kazev i konstruktivna kritika da e ,za negovo dobro,on odma ke pocnese da se somneva vo sebe,a zosto mislis taka a zosto vaka ,dodeka ne mu potenciras deka se shalish odma svakjase seriozno,preterano osetliv p r e t e r a n o ...
leeeeee ahahahaha 10 pati pishav do sega deka ja ne mu rekov DECKO NE MOZAM DA TE TINTRAM RADI SO NE TI SE DIGA STOJKO ,nego kazav NE MOZAM DA TINTRAM vakov odnos smenet,izopachen ne e ist ko na pocetok ko so me naviknal ne deka ja go vregjam i sve i da bese navreda se izviniv,prasav sto bi mozela da napraam za da spusti topka nesto so bi mozelo da ja popravi situacijata...ama on ocigledno kamen ima ne srce
Очигледно не си одговарате, тој е премногу емотивен, а ти не си, така да остави го нека прави што сака со новата девојка. Ти главата напред и продолжувај, животот е пред тебе.
uh.....lugje ne go navrediv za toa ...nego upativ kritika na nasiot odnos a on povrza odma deka e radi impotencijata
Не, очигледно не може да премине преку некои зборови, си има граница за се'. Треба да се бираат зборови, велиш брзоплета си и не размислуваш дека зборовите можат да заболат. Не може човек секогаш да простува и преку се' да преминува. Толку е од врската, гледај сега напред.
jasno mi e se ,ne me opravduva mene toa sto toa mi e maana i deka treba so toa da se vadam,znam deka treba da se poraboti na toa ,pamet za drug pat ako nisto drugo ja nauciv lekcijata
Па таа не му кажала мал ти е или мек ти е, не ме ебиш добро или слично. Едноставно и се смачило од тоа тој нејзе да и се понаша гнасно. Фразата била наменета за неговото однесување. Наместо да разговара со неа или да ја праша за совет, пошто нели во врска се (доверба!!!!), тој кога ќе му падне курето нејзе и се понаша и се оддалечува како таа да е крива. Ова исто сега да ебиш некоја и сред секс да се тргне и да ти се курчи со денови од Х причина. Па чукај си ја главата што си згрешил, па извинувај се за нешто што не си направил. Извини на изразиве, ама дечково си има проблем во главата и се додека сам не си го реши проблемот или да разговара со партнерката, уште 20 девојки да промени исто ќе е.
e poslednava recenica sto ja napisha i ti i on postojano ja povtarase,ja si imam problem so mojata glava so mislite mora da se sredi mora ova ona i sve ostana na zborovi,nema veze so idese na psihilog za toa i so kupi ton knigi so prst ne mrdna.
Че ти здосадеше кога тогаш овој. Сега процес ти е и се нервираш оти стварно не си мислела лошо ама ете... батали го.
Дали би одбрале кариера или љубов? Што доколку успехот ви е загарантиран доколку го направите тој чекор, но знаете дека ќе ве оддалечи од човекот кој го сакате премногу и посакувате фамилија со него? Не се работи за поддршка, туку тој успех би го намалил драстично времето кое го поминувате заедно и резултатот би бил оддалечување и оладен однос, во крајност и раскинување/развод.
Јас би одбрал љубов секогаш, али сега не сум баш сигурен. Многу од луѓето зборат едно, а прават друго. И можеби ти ќе си ја дадеш душата за нив, а тие не би мрднале ни со прст за тебе.
Kariera, zosto, zatoa sto nikogas nema da te iznevere, ljubov denes ima utre se oladuva, nekoj ako te saka nema sansi da te natera da pravis vako kompromis.
Никој не ме тера да правам компромис. Јас сама правам компромис. Доколку одберам кариера нема да бидам дома толку многу, рано излегување и доцна доаѓање дома. Самата јас ќе се оддалечам од него. А потоа нема да имам време за запознавање друг, за љубов, за деца и фамилија. Едноставно 11-12 саати во денот на работа а некогаш и со денови и недели.