Среди си се, дотерај се и биди опуштена. Дај му шанса на дечково, те имам читано на темава за бившиот и нормално е да имаш трема ама не му го покажувај тоа. Секако нема да те изеде, само ќе зборувате и ќе го запознаеш подобро. Па пиши утре впечатоци
Сакаааам и јас на дејт да одам, немам одамна осетено таква трема. Да си се дотераш, средиш, мавни една ракија на екс пред излегување чисто да те опушти и помини си најубо! Не можиш унапред да знајш како ќе испадни, така да биди без гајле, ќе биди онака како шо треба да биди. Со среќа
Уф, дечки.. Фала ви за храброста шо ми давате. Јас никогаш не сум била ваква за прв дејт.... Дали сега е поради тоа што поминав... И анализирам шо и како... Ќе помине ајде... Ќе ве известам утре.
Сега од возбуда не спиеш цела вечер и утре идеш со подочнаци и му велиш: другар кажуваш шо сакаш да кажеш и да одам да спијам
@bicycle relax, не го мисли толку, смирено, опуштено ќе си се спремиш и ќе одиш. Без трема, ако е за да биди ќе биди, ако не, одиш понатаму. Ти држам среќа се да биди како што си посакуваш
Mu se nalutiv na decko mi radi edna slucka. I nz dali gresam ili ne. Realno mi kazuva skoro se, so duri me nervira toa. Jas na primer bi skrila nesto, ne bi go praela ljubimorna ako nekoj mi se dodvoruval I sl. Ke si ostane za mene. Toj cesto znae da mi potkazi. I nekogas me iritira toa. Raboti vo prilicno nestabilna firma. Ima koleska koja realno se bi napravila so gazdata ili nekoj so e na nivo vo firmata samo da dobie pokacuvanje,unapreduvanje. I cel grad go znae toa. A jas ova go znam zasto mi bese bivsa koleska. Decko mi sorabotuva od nasiot grad so pretpostaveniot od drugiot grad, kade sto pretpostaveniot go pokanuva decko mi na pijacka za da go podruzi, da zboruvaat za rabota... plus onaa devojkata. Zasto veke razbral koja e sto e. Mnogu glupa situacija, mozebi I glupo e ova sto go napisav I nejkam da ogovaram I hejtam ama site znaeme sto se se slucuva. Realno me naluti toa sto decko mi ke e tamu. Spored mene mozese da odbie. Koja glupost covece. Ke gi spojuva na eden nacin. Edniot mu odgovara zabava, na drugiot pokacuvanje I unapreduvanje. Mnogu me iznervira sto e del od vakvi spletki I se poveke se oddalecuvam od nego.
Без причина му се лутиш. Ништо не направил тој, само треба да отиде некаде со некој и ти самата од своите замисли си се налутила.