Мислам дека џабе се оптеретуваш,ако дечкото ти е сигурен и ако гледаш дека ти е убаво и дека те сака и те почитува, нема врска годините, има многу примери што успеале а се по 7-8 години разлика. А тоа што кажа дека треба да иживее,нема врска он ако се чуствува спремен да тера со тебе и чим ти докажува дека е така, само уживај и биди среќна,не се оптеретувај. Со среќа
Што се купува на машко за Валентајн? Не сакам нешто типично како срциња и мечиња. И каде прават гравирање на кожни новчаници? Сакам такво нешто unique со мој допир и плус уште нешто поскапо ама незнам што, не ми текнува.
Zdr pisuvam so eden vekje dolgo vreme se super, mi kazuva deka izlegol od vrska no megjutoa primetiv uste se sledat so bivsa mu i ajde toa ko , mi rece ako ne veruvas prasaj ja nea pa duri i mu poveruvav toa ko okeej...Pisuvavme bukvalno non stop, i minatiot den, jas kako sto znam on me ostavi na seen...Ne mi vrati, i posle 2 dena mu pisav tolku li od nasiot muabet, vikaa paa ti ne mi pisa nejkam da te zamaram. Ali sega ne znammm, do sto e rabotata, no kako da ne mi pisuva tolku kako sto zborevme do pred 2-3 dena....Ne vrakja vednash, kako da ne sum mu bitna, se plasam od toa da nee e manipulator..Planirame da se vidime, sega za nekoj den, mozebi uste e rano da bideme tolku bliski sho znamm, a kakvi planovi imase so mene, za vo idnina i sve mi kazuvaashe, bash lici na zrel, i seriozen kon menee...Samo nejkam pak da se osetam deka nesto, ne e vo red, me ubiva toa custvo, se prasuvam sto zasluzuvam za takaa? Do sega sum nemala stabilna vrska a imam 20 godini, se nekoj sto ke me omalovazuva , ne ceni ke go privlecam.. Sovet sto mislite vie ve molam, ne mozam sama da se spravam vekee so toa custvo
А зошто е важно тоа што се следел со бивша? Мене лично би ми било глупаво да го прашувам за тоа и да го гњавам, не секогаш сите завршуваат со блокирање. Не се имате ни видено, а од старт се покажуваш како љубоморна, може тоа го оттргнало. Не е ништо трагично што и да биде.
Манипулатор е. Не дека ја следи бившата, туку што прави планови и гради иднина со тебе, а не сте се ни виделе. Како може да планира со тебе живот а не те познава? 2 дена пишувате па ајде за жена нека те земе. Некако ми делува како да сака да ти ги симне сите ѕвезди само за да легнеш со него. Sorry.
Долго време пишуваш, ама излегол од врска. Кога? Пред колку време излегол од врската? Прашувам зошто не знам кога стигна и иднината да ја испланира со тебе, нели едностано секако, ако до вчера бил во врска. Па и уште личел на зрел и сериозен. Нешто не штима во приказнава.
Pred 4 meseciii bil vo vrska, i togas pisuvavme pa doznav od drugi deka pak so nea se gleda...Ne mozam da sfatam ako me laze zasto si go gubi vremeto
Mi rece deka koga sakam togas, ne mu e bitno toaa...I sekako nisto nema da imam tolku brzo za da ugodam na drug..
Како може да сфаќаш сериозно нечии планови за иднина со тебе, а уште се немате ни видено? Совет, биди пореалистична.
Јас со една се запишував познаничка, ау бау по нејзина иницијатива че се видиме итн, лабави муабети, и одеднаш ја снема. Јас то го тумачам во смисла ваљда не и се допаѓам поради нз што оти ништо немавме сериозно праено муабет, или евентуално си нашла некој поинтересен. Онака после 10тина дена активно пишување ја снема нагло, на сеен ми ја остај порака и то е то, се повлеков. Така да... колку и да ми е чудно и да не сум навикнат на некои вакви работи, се случуваат.
Искрено мислам дека си нашол некој по интересен, тоа нагло откачување, изговор е ,да не те замарам, пиши ти или не знам ти што се изговори. Да сака некој ќе се труди , дал на комичен начин ќе пише, дал рандом прашање ќе се најде било што ако се сака. Биди по лабава во муабет и не го терај надолго нашироко, остај да видиш во која насока ќе иде, па кафе мафе боље да де упознаете итн
Драго девојче пишувањето со некого не значи пишување 24/7 , некогаш ќе биде повеќе некогаш помалку а некогаш ич. И се е тоа ок и нормално, сите имаме живот кој не е само соц мрежа. За планови со некој што го немаш видено ниту добро запознаено пиши дека се е тоа празен муабет. Трето имаш само 20 години и не треба да се потресуваш дека до сега си немала стабилна врска ( нормално е да немаш 20 си) И последно навистина немаш проблем за да се разочаруваш за ништо и да неможеш да се справиш со ,,тоа чуство,, Се се тоа ситуаци и проблемчиња со кои созреваш. Опушти се и среќно
Не се лути на мојов коментар.. Ама види, вие не се ни познавате, ниту те допрел, ниту те бакнал, ништо. Ништо не сте имале и нема потреба да се лутиш. Абе планови во врски пропаѓаат а не пак овие. Ако имате можност, видете се. После одлучете што понатака. 20 години си, ниту прв ниту последен, ќе имаш многу прилики.
Ohh dusha moja♡♡( dusha rekov iako ne te poznavam) ni najmalce ne se nalutiv, imas pravo za seee, prifakjam sve i kritiki i svee, bas sakam da doznaam mislenje od vas♡ i fala ti pogotovo na iskrenosta takaa e, ete i tipot go nema po 3 saati segaa. A uklucen si e vidov oe megovite ubavi zborovii..Kje se vidime da, akoo imame prilikaaa pa ke vidime na mnogu drugarki znam na pocetok ne pisuvale mnogu pa opp vrska sto trae 3 godinii...Bratucetka miii 25 godini sto e mi rece licel na iskren, pa ako ima sovest i ako ne me lazel, se nadevam super ke teche ♡
Види, почекај уште некој ден два, и види како ќе се одвиваат работите а после отвори ги картите и кажи му дека не ти се допаѓа тоа невраќање по неколку часови. Не дозволувај ниту плановите, ниту расположението да ти зависи од него. Мене не ми се допаѓа тоа што те остава на чекање, ми дава слика на несериозен човек.