Бев во врска 10 месеци пред да откријам нешто што требало многу порано Кога почнавме да се "гледаме" типката имала секс со еден(со него си го имала неколку години уназад) и се "гледала" и со друг(за кој вика дека немале секс, ама мислам дека се имале), тоа целото паралелно додека е и со мене Од кога кажавме дека сме официјално во врска престанува да се гледа со тие, ама продолжува да контактира на инстаграм, плус со некој од албанија што имала секс(со него на камера гледање), плус уште неколку други кои ги знае од тиндер/инстаграм кои пробуваат да ја убедат за средба(таа само одговара дека има обврски, не кажува дека има дечко) Тиндер профилот одбиваше да го избрише и го чувала за да собира followers на инстаграм(followers=потенцијални јебачи) После секоја поголема кавга пишувала на бившите јебачи за да се сретнат, и кога ке се смири работата помеѓу нас ја одбива средбата(ако лутењето е траело неколку денови сигурно ќе е имало средба) После една кавга има пиено кафе со еден од тие што се гледала паралелно со мене После друга кавга има излезено со лик што и јас лично го познавам и знам дека и се убацува(цело време додека сме у врска контактирале на инстаграм и пробувал да ја договори за средба), го натерува да објави слика на инстаграм со неа(и јас го имам него на инстаграм), а таа ги деактивира профилите и исклучува телефон да не можам да ја контактирам. Тој не знаеше дека јас и она сме заедно и на мене ми пишуваше често. Таа знаеше дека контактираме јас и он, ама не кажуваше дека и таа контактира со него Какво е тоа техничко гледање на нештата, со еден се "гледаш" и го сметаш како потенцијален дечко, а со друг се ебеш. Според мене и ова е неверство Дали сум у право да бидам оладен спрема неа и да не сакам да ја видам никогаш повеке?
искрено не, немав храброст да и прекинам па таа ми прекина на мене Сметаш дека вреди да бидам со таква? И најјакото нешто во целата оваа сплетка, на другарките се фалела дека оде со други, дека јас ја убедувам да се видиме а таа ке си викнала друг, имало време за мене лол И од кога бевме во врска неколку месеци имаше пишано: овој имај среќа што бившиот не ми се јави 2 саати порано(демек ке идела да се ебе со него) ПС. лојален бев цела врска и немав погледнато никоја друга, дури ни во фазата пред да сме официјално во врска
Знаеше добро да влезе под кожа, и кај мене и кај моите родители и пријатели Мада сфаќам дека се беше една болна манипулација, типката имаше различен начин на говор па дури и гласот и се менуваше зависно од тоа со кој разговара
Имаш само еден начин. Извини и се, купи прстен, и запроси ја. Оваква девојка не заслужува ништо помалку од тоа.
се ебела додека не сме "официјално во врска", еден месец overlap со други двајца лол најдобриот изговор беше дека во тој момент немала планови за со мене, а отпосле сфатила дека со мене и е најубаво и сака да биде само со мене поглупаво не може да биде..
Ако на почетокот сте разјасниле дека само вие двата ќе се гледате иако не сте официјално во врска и таа се гледа со други, неверство е. Го лажеш партнерот.
немаше таков разговор пошто сметав дека нема потреба(посебно на годините што ги имаме) дали вреди да ризикуваш со такви глупости па отпосле да сфатиш дека не требало и една добра врска да пропадне себично, нели? успеа вината да ја наметне врз мене, не сум бил доволно сериозен за она да се понаша сериозно лол
@TheWanderer си имал работа со вистински манипулатор. Бегај, блокирај секаде, такво срање не ти треба, чувај си нерви.
Брат колку и да ја сакаш, таа че си биди таква ко шо си фатил дека правела работи. Батали ја, поарно сам отколку некоја да те прај вака уште појче осамен..
За неа не беше потребно волку реферат да пишуваш, блокирај и пробај скроз да заборавиш и продолжи си со животот.