Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.471
    Допаѓања:
    41.108
    Е сега. Посебен случај сте вие. Ги демантирате сите на форумов со години. :D

На penelope10, cresa-jagoda, Munchmallow20 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Александар112

Александар112 Активен член

Се зачлени на:
    21 август 2021
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    19
    Ми треба совет лп

3. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.946
    Допаѓања:
    8.569
    @Александар112 Пиши тука, убаво е да слушнеш повеќе мислења :D Не се срами

4. Plavokosa123

Plavokosa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2021
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    12
    Ако може некој да ми пише за совет?

На Ceci16 и Robbie M им се допаѓа ова.
  5. Kalina J.

Kalina J. Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2021
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    1.027
    Aајде дее,75 години да не си ? :D

6. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.471
    Допаѓања:
    41.108
    Душевно така се чувствувам. :D

7. Angeladarija

Angeladarija Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    Zdravo imam 26 godini vo vrska sum so decko koj nema poverenie vo mene i misli deka osven nego imam uste mnogu drugi mazi ili kako sto veli toj EBACI za godinaipol tolku mnogu sum ponizuvana vregjana i pcuvana sto sabajle se desi da mi pcuva majka i se po red no za zal ova se slucuva mnogu pati
    Mi veli kako sum kurva so loso minato sponzoruza drolja ..ako ne se javam misli deka sum so nekoj za nego site moi drugarki se kurvi koi probuvaat da mi mestat nekoi drugi deckovci se luti i prefrla koga treba da izlezam negde
    Pred nekoe vreme so najdobrata drugarka koja se druzam so godini mi zabrani da odam na lafe bidejki misli deka mi mesti nekoj drugar na deckoi
    Nemam sila da go ostavam zatoa sto se si davam nadez deka ke se smeni i deka ke prestane se ovaa
    Mu imaat zboreno kako porano sum isla so sekakvi deka so pola grad imam legnato ebeno i se najloso
    Sekoj den ama bas sekoj mi prefrla deka sum so nekoj deka ke odam bekade deka site sto mi dooagjaaat na rabota e poradi mene a jas rabotam vo kazino zaradi nego nemam veke nikogo ni drugarki ni nisto sama sum i godina ipol dena izleguvam samo koga sd odi od rabota so kolegi

На Ceci16 и RainbowButterfly им се допаѓа ова.
  8. Anika55

Anika55 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2022
    Пораки:
    4.153
    Допаѓања:
    70.115
    Не знам со која цел си пишала, бараш совет за што? Како да ја спасиш "врскава"? Со некој што година ипол те вреѓа, ти пцуе мајка, те нарекува со погрдни зборови, ти става забрани?
    Или ти треба потврда дека треба да го оставиш?
    Остави го одма, денес и сечи секаков контакт.

На MeowMeow, smooch, Bezimenka90 и 9 други им се допаѓа ова.
  9. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.946
    Допаѓања:
    8.569
    @Angeladarija Се наоѓаш во токсична врска. Нема спас и твојот дечко нема да се промени на подобро, туку очекувај понатаму 10 пати полошо.
    Ако сакаш убав живот, тој нема како да биде во истиот.
    Побарај поддршка од најблиските, доколку ти е потребна. И самата знаеш што треба да направиш. Нула контакт со него е твојот спас.

На Bebce1, MeowMeow, Bezimenka90 и 7 други им се допаѓа ова.
  10. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.186
    Допаѓања:
    27.397
    И шо сакаш да ти кажеме тука?
    Браво, ти љубомореме сите тука за цветнава врска.

На Bezimenka90, KateKane, hellogirl и 4 други им се допаѓа ова.
  11. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.434
    Допаѓања:
    26.800
    Озбилно мислиш дека таков човек ќе се смени ?

На MeowMeow, smooch, Bezimenka90 и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Mateica

Mateica Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2016
    Пораки:
    657
    Допаѓања:
    2.007
    Nemas sila da go ostavis
    Da si do mene znaes kakov kotek ima da ti udram
    Dusice moe eden sovet begaj podaleku od mentalno mrdnati kako decko ti
    So gledas vo nego so si ostanala so nego
    Te saka? Te ceni? Te pocituva? Pravi nesto za da si srekna?
    Se unistuvas bre dete alooo
    Svesti se
    Izvini vaka ama najgolemite kurvi naprtotiv imaat ubavi brakovi i im je sve naj naj
    A ti ako si budala trpi covek so pravi magare od tebe
    Izvini vaka ama ne dozvoluvaj mentalno mrdnat tip da napravi da nemas nikoj
    Zaso ti kad tad ke go ostavis nego i ke bides sama na krajot
    A najlosoto ke bide toa so koa ke ostanes sama ke nema nikoj pokraj tebe

На Anthony77, Ceci16, Angeladarija и 3 други им се допаѓа ова.
  13. RainbowButterfly

RainbowButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    758
    таков беше бившиот мој. одј*би го. блокирај му го бројот, немај више контакт со него. му нема лек, само живци ќе кинеш.

На Konfetka, Bezimenka90, KateKane и 8 други им се допаѓа ова.
  14. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.404
    Допаѓања:
    37.584
    Прашај се самата себеси зошто си со него? Зошто? Сакаш да си сакана, а мислиш дека нема да најдеш друг? Ти ги прочитав мислењата, не знам колку кила имаш ама поради тоа да не немаш самодоверба? Сфати прво дека килограмите немаат врска. Сега лупам од памет дека во тие теми те читав ама ти најдобро знаеш зошто си со него, зошто си во ваква врска. До одговорот можеш самата да дојдеш. И тоа година и пол леле ама ден по ден, ако не пресечеш некогаш, ќе станат и пет и десет години и животот вака ќе ти помине, се разбира и уште полошо, па и деца ќе страдаат, и ќе се каеш ама времето не се враќа назад. Времето го имаш сега на подарок добиено и добрата или лошата вест е што само ти сносиш одговорност за својот живот. Земи ги работите во свои раце. Некој внатрешен твој дел се храни со неговите навреди и понижувања. Не е лесно да се избориш со себеси, но вака е уште потешко. Ако раскинете ќе доживееш краток пекол, ако останеш со него цел живот ќе ти е пекол. Па и терминиве леле на каков СЕЉАК асоцираат. Пресели на време девојче. Не дај боже да забремениш и дете да имате ќе има детето од самото раѓање уништен живот. Мисли и на нероденото ти дете можеби ќе ти проработи мајчински инстинкт па ќе го оставиш. Ќе дозволиш детето вака да ти живее? Штом те вреѓа и него ќе го вреѓа, ќе вика на мало бебе курва како мајка ти. Мислам не знам што сакаш да слушнеш од нас за да ставиш крај? Подобро нема никогаш да биде. Само полошо и полошо. Пеколен пекол. Какви сценарија треба да ти опишеме за да ставиш крај на време? А на време е сега! Или едноставно помири се дека вака ќе живееш до крајот на животот и тоа е тоа. Живеј, страдам, пожали се кога ќе ти прекипи. Нека те тепа. Нека те вреѓа. Ти тагувај.
    Во какво семејство си порасната? Се храни ли твоето внатрешно дете од неговите навреди?

На IRBBB, Mateica, Angeladarija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Angeladarija

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    Svesna sum veruvajte me mnogu no kako da ima nesro vo mene sto ne mi dqva da se trgnam,a mnogu sum svesna i nekoj del od site zborovi gi znae i majka mi ama ete zaslepena sum kako slep za stap vo nego i svesna sum deka nema idnina
    Me boli toa sto sum izrasnata vo ubava i cesna familija a sega od nego dozivuvam takva tortura
    Od kako sum so nego ne pisuvam so nikogo ne stavam lajkovi ama bas nisto i sega sum jas taa najlosata za se..i da clenkata kaza za kilogramite jas od nervoza sum dojdena do 48kg

На Ceci16 и gjoker4e им се допаѓа ова.
  16. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.263
    Допаѓања:
    31.246
    Во врската треба да има љубов, почитување, разбирање, едноставно да уживаш и да ти биде убаво со тој човек. А што добиваш ти? Закани, забрани, навреди и заплашувања. Не знам како не ти е одвратен. И не знам што очекуваш да слушнеш од нас кога веројатно и самата си свесна дека не вреди пет пари и треба веднаш да бегаш од него. Од овој очекувај и да те претепа еден ден ако нешто не испадне по негов ќеф. Сори, ама искрено ти кажувам како мислам дека стојат работите. Гад не се менува, само полош станува.

На Ceci16, cresa-jagoda и Angeladarija им се допаѓа ова.
  17. Angeladarija

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    Mi veli ako mislam deka ne me ceni i pocizuva da si baram drug ako ne mi e dobar

На Ceci16 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.986
    Допаѓања:
    13.065
    Девојче, во врска си со некој тежок асоцијален човек (социопат ми е претежок збор) и толку ти има ‘влезено под кожа’ што ти веќе не ни можеш да размислуваш со твојата глава. Ти знаеш што треба и како треба ама не смееш. Не знам дали се плашиш од него или ти има наметнато дека не вредиш ништо и ќе останеш сама ама дефинитивно не го сакаш. Седни една вечер и расчисти со самата себе што сакаш од животот, ако треба запиши и на лист и дај откачи го сељаков. Врати си ги другарствата, искачај, дружи се и за 2-3 недели ќе се чудиш како си можела толку долго да трпиш тортура.
    Ќе те вреѓа, мајка ќе ти пцуе, па дај сакај се малку повеќе. Како друг да те почитува, кога ти не се почитуваш? Шутни го жити се, не си го губи времето.

На MeowMeow, KateKane, RainbowButterfly и 4 други им се допаѓа ова.
  19. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    41.444
    Направи го тоа.
    Остави го, среди се и барај друг што ќе го цени она што го има покрај себе.

На cresa-jagoda и 1209 им се допаѓа ова.
  20. Angeladarija

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    Da mi ima kazano koga ke raskines so mene ke vidis so kogo imas rabota odma ima da najdam nova sto nema da e kako tebe kurva a najveke me boli toa sto ne sum takva kako sto.me ima zamisleno i mnogu pati sum sakala da go dokazam toa no si ima vrezano vo glava deka sum legnala so pola grad

На Ceci16 му/ѝ се допаѓа ова.