Пред 3 години се запознав со еден дечко и бидејки бевме во многу близок контакт секојдневно се заљубивме и почнавме тајна врска. Тој беше во врска со една девојка 10 години, а јас во врска 4 години. Така таа тајна врска траеше 1ипол година, јас раскинав со дечкото а тој несаќајки ја забремени неговата девојка. Јас после тоа раскрстив со него и го оставив со тоа што он кажа ке си биде со неговата жена. Тој после 5 месеци ме контактираше со што ми кажа како не сака да биде со неа и дека ке ја остави. Јас одлучив да му дадам шанса ако тој се разведе. Продолживме со тајната врска уште 1 година тој веќе не живее со неа и е во процедура на развод. Никој не знае дека сум со него, моите беа слушнале нешто и мајка ми не го прифаќа и никој не знае дека сме заедно а и јас и негирав. Е сега најтешкиот дел е што сум трудна од него немаме ниту живеалиште ниту мојте би го прифанале него не знам што да правам сеуште и немам кажано
Тој не ја сакаше неа но не сакаше да ја оставе затоа што биле во врска 10 години, и да несакајки ја затруднил. Се каеше тој ама немаше што да направи а сега е во процедура на развод
Уште колку ли жени несакајќи ќе забремени. Епа немаш што да правиш освен да им ја кажеш ситуацијата каква е.
Имаш ќе си го израснеш детето кај мајка ти и тоа е што е. Со таков деген не си ни требала да се враќаш и шанси да даваш, он битно кејфот си го истерал со вас две.
Тргнав да коментирам, ама прашање немаш самопочит? И функционален вид? 10 години у врска ама несакајќи ја забременил? Ама не ја сака секако. Му имаш кажано дека си бремена? Можеби он ќе смета дека и твоево е несакајќи.
А ти??Верувам си знаела што треба да направиш.Како бе тајна врска со оженет??Плус ултиматум ќе бидам со тебе ако се разведеш.. Дечково е некој неизживеан што сака да седи на две столчиња ама нема врска верувам дека во иднина неговата сегашна или бивша сопруга свеќа за здравје ќе ти запали што си ја спасила од одвратен брак.
Таа три месеци криела од него дека е бремена, за да не ја тера тој да абортира, не знам колку ке биде благодарна кога беше свесна за се
Треба ли повеќе да коментираме на темава? Или ќе чекаме некоја трета како се жали од типов дека две други случајно останале бремени?