@bicycle Ама нема друг како него,оти не разбериш. Да го знам кое е девојчево,ке одам ке и го удрам ќотекот и нема да и кажам зошто.
Реално, нас младите повеќе не погаѓа кога ќе не остави некој партнер наместо смрт на некој, тоа е затоа што не се почитуваме себе си како членкава, он треба да жали а не она, абе ајде и да ме нема една недела ќе прашаш што правиш како си зашто те нема, жив ли си што ли си, овој абер немал што ќе и таков... Абе мислиш по некоја програма живееме па 30 год дошле мажи се ајде релах луѓе иде летооо
Мислењата ти се многу детски. Нема што да го прашуваш дали и смета на девојката. Имаш некоја друга цел во животот освен мажење? Мое мислење е дека премногу рано си мислела за мажење со овој, а вие уште не се знаете како што треба.
Девојче де жити се дај прибери се. Он не те е*е 2%, ти ко си запнала ко магаре на мост за него. Пстави..ке дојде ден тој ке те бара,е тогаш ако си малце паметна ке знаеш што да направиш.
Како и да е. Крај на свет е? Нема појке мажи??? Типов баш го заболе за неа,и друга си има,а она ко слеп за стап се фатила за него. Ако го сакаш некој пушти го да оди,ако е судено колку сакаш оди против тоа,пак ке е твој.
Па глеаш оти сака. Мажачката е едиствената цел која треба да ја исполниш од кога ке завршиш средно??? Еххх сеа да сум 20 години
Девојки тоа е моја претпоставка по мислењата + лани има пишувано дека не работи и има фирма тој… да не должам прочепкајте и ги мислењата. Навистина мислам дека некои не си го ценат животот, тој ќе си ужива,шета и живее со полни гради додека таа ќе се убива. Не вреди!!! Ценете се и сакајте се себе си,не дозволувајте да ве манипулираат, да прават слабаци од вас.
Како тоа наеднаш со девојка, сте се гледале вие ? Заедно бевте? Значи те изневеруваше ако сте биле долго во врска неможе преку ноќ слика со друга многу чудно ? Ете викаш вашите знаеле, ти не примети дека има друга девојка не се посомнева коа се гледавте ? Богдачува што е со маживе...
Јас дури мислам дека е помала од 20. Денешните 20 годишни не сечат вени по дечковци, поќе се во стил на "he's for the streets". Се кладам дечково е мувач или некој неофицијален и додека таа се зацапа до уши, него мува не го лази. А можи и да трола. И зошто па да трча таа по мажи кога може тие да трчаат по неа, ама ете не размислува секој така
Здраво пак јас.Ќе ве замолам без осуди. Му чепкав на дечкото во хистори и ја имаше пребарувано бившата а ми имаше речено дека се имаат блокнато. Многу сум вознемирена се тресам целата он отиде до продавница и јас искористив шанса нешто ме натера да проверам. Сакам да се соочам со него да го прашам зошто ја барал бившата ама така ќе мора да признаам дека хистори сум отворила. Исто мислам дека ги чува сликите со неа но проверив во компјутерот не можев да најдам но нешто. Многу ми е тешко се убив од плачење
Зошто се тресиш и плачеш???? Оти тој ја нема преболено неа.??? Немој сама себе да се казнуваш за тугите постапки. Не е за џабе кажано бивша..крај се завршила представата се спуштиле завесите. Нема шо 100 пати да гледаме иста претстава. Ако тој еднаш го направил тоа ,пак ке го прави. А од кај знаеш дека останало само на пребарување? Душо еден совет ке ти дадам. Факај си патот на време.
Господе Боже сами си правите. Големата работа - ја пребарувал. Ти ниту не послуша овде, ниту се потруди да смениш нешто. Не барај совет кога си лупаш глава сама.
@Lana-95 Лана, зошто не се сакаш самата себе? Седни, размисли и почни постепено да го искоренуваш овој проблем.
Биг вуп. Од мравка слон работава. Па уште и да се убиеш од плачење. Ако ја гледал на соц мрежи не значи дека не ја преболел, ние луѓето сме радознали суштества.