@little123 другиот пат точка, запирка, нова реченица стави, тешко се разбира што имаш напишано Не ми е јасно зошто се карате за другарка на сестра му што одела со женет? После мајка му смета дека си дебела или си слаба, а она сака подебели? Не те разбрав тој беше на работа на 3 месеци? Ако не те почитува раскини ја врската
Не знам ни како се најдов тука на темава не битно, прво ставај точки и запирки почна да ми се врти.Второ не знам што те врзува за човеков и за семејствово негово, очигледно не се баш со сите.Второ другарка му, мене ми изгледа игра, да ми извиниш на речник курташак со него, а и со тебе преку него.Мене он ми изгледа на тип без самодоверба, тип со самодоверба не се осеќа ко папучар и не се замара со другарки на сестра му, тука со девојка му (тебе).Нема командување во врска, давате 100% и едниот и другиот, секако ќе си го изнесуваш своето мислење, ако некоја од неговото опкружување ти пречи, имаш право да си кажеш, исто и обратно.Трето мајка ми и баба ми да и кажуваат на девојка ми дека треба да е дебела или не знам што да ја вреѓаат, прво со мене ќе си имаат работа, втора мајка ми не би помислила да каже такво нешто на девојка ми, значи уште од старт, се е таму забегано.По ова што го напиша ако е се така како што кажуваш и како што јас разбрав, бидејќи има милион теми нигде точки и запирки, дечково е суртук и си го губиш времето.Позззззззззз
Ќе се мажиш за Белгија ти. Гледам јас на куглава како тргнало. Немој ти мене “гатај ми, гатај циганко” описмени сѐ. Вчера не за џабе беше празник бе. Ништо не разбрав иако обично ги разбирам овие постови твоето е на ти го,дај ми го.
Како би се чувствувале доколку партнерот ви рече дека сака повеќе да се дотерувате и шминкате и дека идеално би било да намалите килажа. Имено бевме искочени со друштво и јас си бев најнормално облечена и кога си одевме накај дома ми го почна муабетот во смисла зошто не сум се средувала и дали размислувам да намалам на килажа и ми рече идеално би било да намалиш килажа. Не разбирам од каде доаѓа ова на почетокот не му сметаше мојата килажа сега одеднаш преку ноќ не се шминкаш не се дотеруваш имаш вишок килограми. Му реков епа извини јас не сум модел како твојата бивша девојка и он се навреди ми рече дека немало никаква врска со неа и дека сум опседната со неа на тоа јас многу се изнервирав и му го побарав телефонот да му го проверам и одби да ми го даде.
Брат, дај сериозно...не се мачете. Имам уште шо да кажам ама ќе си поќутам (ќе го кажат други членки во мое име).
Сега ти ги прочитав предходните мислења. Поголем е проблемот кој го имаш со немањето на самодоверба. Ако не е таа бивша девојка, ќе е некоја друга. Ако не поработиш на ова и во оваа и во наредна врска истиот проблем ќе се провлекува. Кога ќе се сакаш себе си, нема ни да ти е важно дали некој ти прокоментирал за шминка,облека, килажа....
Ti si devojka kakva si takva si ako za sebe smetas deka si vo red togas ne posegnuvaj kon promeni, moze nemal nekoi loshi nameri so toa sto ti go kazal no tebe te navredilo, nema potreba da se opsednuvas so negovata bivshka a uste pomalce da baras telefon da peoveruvash, taka izgledas mn po slabo karakterno i ne samouvereno bidi si svesna za rvoite kriteriumi i si mozela lesno da mu ja zatvoris ustata so toa sto bi mu odgovorila,, za sebe sum kralica,,, ili pak,, a zaso ne ti odg vekje,, ke nemashe so da ti odgovori duri bi se zasramil i ne bi posegnal uste ednas so tie zborovi MOKJTA NA SAMOODBRANATA E NAJGOLEMO ORUZHE PROTIV BILO KOGO
Ти под итно, најитно треба да почнеш да работиш на подигање на самопочитта. Многу си несигурна и лабилна. Дечкото е сељак за муабетов, зошто кога си со некого во врска, го прифаќаш онаков каков е, му ги почитуваш изборите и преференциите. Ама на страна остави го него, ти сама треба на себе да работиш.
@Lana-95 Mene iskreno ne me povreduva koga nekoj mi upatuva kritiki sosema gi prifakjam, bidejki jas znam koja sum, kolku vredam i nisto od strana nemoze da me remeti, a bivshata da bila dobra ke bila i segashna i da saka deckoti da ja zaboravi ti ne mu go dozvoluvas toa
Sto ti e pa na tebe celo vreme so ova ako ti e, i se sitis li? Tebe da ti rece nekoj debela si namali kilaza ubavo ke ti e? Oti toksicna bila zatoa i rekol namali kilaza of mori majko
Зошто цело време се понижуваш и му ја спомнуваш,ти со твоето однесување му покажуваш дека она е некоја мисица а ти некоја си утепана.Треба да се почитуваш себе си
Тамн работа да и се ситам. И дадов многу добри совети страници наназад, пролистај и не ми рипај. Сама треба да сфати кои и се границите, бившата та бившата. Целиот нејзин живот околу топ моделката - бившата. Сама си прави сама е крива, му покажува колку е лабилна и тој сега ќе ја понижава, што очекуваше да ја мази. Моите совети се сурови за да чукне главата дека мајка и не ја родила за да се споредува со некого!
Pa zemi nasminkaj se,oslabi ako mozis I izgledaj poubavo od sega,ama zavrsi so nego,ne ti treba takov,izgledaj ubavo za sebe,ako te saka ke te saka kakva sto si,ako saka nasminkani so ne licat na sebe neka si najdi,ic ne mu se nerviraj,ne e za tebe toj,ke najdis drug
Фактот е дека и двајцата се токсични. Таа поради неговата бивша, тој поради префрлањето на нејзиниот изглед. Не знам како досега не пукнала тиквата. Не се еден за друг, само се прашувам до кога ќе терат.