Аман луѓе,машко како машко и ќе одглуми само за да те задржи,немојте вака,да дека секој си има свои проблеми,ама некои проблеми воопшто не се решаваат,сега шлаканица утре модро око.Дај мислете малку,ќе ми каже го сакам,а тој тебе?каде ви е таа почит кон самите себе?зарем ве одгледале и воспитале да им давате на некои мочковци да ве понижуваат? Чукнете си ја главата додека е време. Јас стварно не знам како си дозволувате вакви работи. Не смее тон да ми повиши,а не па да помисли да ме удре.
Znaci deckoto ne me maltretiral , i ne se opravduvam veke ssoema razlicno razbirate, kamk stvarno da me udrel barem nemashe da baram prasanje na femina, i toa e toa i globalaa davate mislenje ne go ni znaete nitu tipot nisto, site ste imale situacija kade dto na pocetok e dobro poslee, izgovori rabotel vaka naka...hahs i jws na pocetok bev taka ladna so nego,i vrke stvarno nejkam da zboram za nego, pogotovo ne tuka..Ako ne mu sr pise nrka ne pisuvs i tolkuu, dosta sum placela za nego i svee , ne mozam veke da se zamaram kje su svrtam nov list, fala na vashite sovetii
Девојче ти го прочитав проблемот,ама ситуацијата не ти е воопшто во ред,барем според мене.Не ти зборуваме за лошо.Ниту една членка не ти кажа дека ова е во ред. Ти си знаеш,ама јас со таков човек не би била.
Остај сите што ти зборат. Те лажат, ти завидуваат. Јас сум сигурна дека многу те сака, се гледа. Да си го чуваш.
Ajde ako si na tarot da mi gledas bidejki gledam sudbina znaesh da citashznaci samo mislenje pobarav, nee do tolku daleku, idenje na temava, ismejuvanje, auu zaboraviv nikoe masko vo sex ne udira samari daa...aj da ne dolzam mnogu ne vredi tuka da se pravdam, sekoe dobro na site so kazavte iskeno mislenj3 i so me razbravte, tuka i deca pisuat i se raspravaat samo za dzabe, u globala nitu go znaat tipot ni nisto, nitu pak menee moze samo mislenj3 dw kazete toa e toa..
Pa najbliskite lugje so ne znaat i dvajcata nema da lazhat sigurno deka namerno kje zaplacel toa od dusha idee i nema da se objasnuvam na nekoj so nitu me poznava nitu ne znae, gledan tuka eden tip pisal kje mi pokazel kako da se mestam" ili dnna nego da se mestamm... Sekoj ovde pisue od maka; nitu izmisluva nitu nisto, ne znaci ako si zbrkan so custva deka si, naivna licnost tuku bash dobra licnost..I site tie sho zborat taa pretpostavuam, imaat sestri, kjerki utre.. Samo sme nauceni da sudime nie makedoncite toa e, pak ke kazam za tie so mi kazaa iskreno sovet go cenam, no megjuttoa ne gledam tuka nistho za ismejuvanjee, pozdrav vekee izgleda na tugj grb ismejuvanjava , vi se dobri na vass a tipot e najgilemo dno..
Шамар да ми удри на сред секс?ајде немој те молам,глупости. Па сексот е задоволство а не болка.Ако тоа ви е нормално на вас,свака ви част. Ти побара совет,ние ти дадовме,ама тука ќе сретнеш секакво мислење,и што ти се допаѓа и не,прифати го тоа без лутење.Ние не те познаваме ни тебе ниту него,ама не ти мислиме лошо.Ако мислеш дека можеш да тераш со таков човек,нека ти е со среќа.
Draga moja, sekoj razlicno ima raboti sho mu se dopagjaat u sex, mene bash ic ne me interesira ako nekoj ima najodvraten fetish ...sosema drugo mi beshe zborot, a tuka sr pisue deka e nasilnik, ne mozam da greshami tolku vekje nejkam da komentirame za temavaa, tuk se i sesto mozr da se kazhe, a nadvor od ova e sosema druga prikazna
Мислеш дека човек не може да одглуми солзи?ајде да си помала ќе те разберам,ама доволно голема личност си за да не веруваш на се и сешто.Он може и пред врата да ти спие,а после на крај со друга да оди. За жал
Како не сфаќаш дека не секој плаче од искрена болка? Мене ми изгледа дека тој сакал да те изманипулира и очигледно успеал.
Никој не кажа насилник,ама нешто што не ти се допаѓа да го правиш има ли смисла кажи ми?Тебе убаво ти е да бидеш секс играчка?тој да си заврши работа,а ти да не уживаш во тоа? Еве биди искрена.
Има нешто што се вика consent, не само да те удри па да речеш ок е го пали. Се прави муабет за тоа, кој што како сака, кои му се фетиши и сл. Ова е насилство. Кренал рака над тебе. Толку, крај! Тоа е повеќе од доволно за да знаеш со каков човек си имаш работа. Отварај очи навреме и бегај!
Ne toa, on mi davashe vnimanie i svee kako sto sakav i sve bese super , ne znaci deka site mazi mozat namerno da placat, i glumat, evee vie sto ste mazheni, zarem nemavte da veruvate u toa, sto trebashe da pisam za da mi kazevte deka e vistinski? Ubavo prasuvammm
Abe dobro devojche aj za nekoe vreme kje vıdıs ı tı sama. Mu se nasolzıle ocı ı sega vo toa veruvas a drugıte postapkı ne gı racunas. Aj tı sı znaes kje vıdıs ı sama kolku gresıs. Dzabe davaat sovetı koga ne gı prıfakjas
Во ред, јасно е дека бараш начин да го оправдаш, штом ништо друго не ти е битно освен дали навистина плачел дечко ти, зарем е тоа единствената причина поради која си со него? И сега не ти чинат мислењата на форумот. Што сакаш, тоа и ќе го направиш, не мораш никого да послушаш, ама ако си реална, луѓето тука се обидуваат да ти доловат колку е нереална и неубава ситуацијата во твојата врска. Ама твоја си е, ти најубаво си знаеш како.
Треба апсолутно спротивно да пишеше за да кажеме дека е вистински, но во ред. Секако самата го оправда, сега нема потреба он да ти се правда. И можеме да ја заклучиме оваа дебата (до нареден шамар или плачки )
@Vatrena mala девојче овај вистински е заљубен во тебе! Да си го чуваш Само, нареден пат легни и не мрдај нека заврши работа типот да не се нервира и шамари нежни да ти удира. Сите тука ти се љубоморни што немаат љубов како твојата. Штом се расплакал тоа е тоа вистинското . Бидете си секогаш заедно и кога ќе се шеташ најмодра во лицето да знаеш дека тогаш љубовта му е најсилна. Не се објаснувај тука по форум, не можеш да им докажиш дека постои љубов.