Шамар да ми удри на сред секс?ајде немој те молам,глупости. Па сексот е задоволство а не болка.Ако тоа ви е нормално на вас,свака ви част. Ти побара совет,ние ти дадовме,ама тука ќе сретнеш секакво мислење,и што ти се допаѓа и не,прифати го тоа без лутење.Ние не те познаваме ни тебе ниту него,ама не ти мислиме лошо.Ако мислеш дека можеш да тераш со таков човек,нека ти е со среќа.
Draga moja, sekoj razlicno ima raboti sho mu se dopagjaat u sex, mene bash ic ne me interesira ako nekoj ima najodvraten fetish ...sosema drugo mi beshe zborot, a tuka sr pisue deka e nasilnik, ne mozam da greshami tolku vekje nejkam da komentirame za temavaa, tuk se i sesto mozr da se kazhe, a nadvor od ova e sosema druga prikazna
Мислеш дека човек не може да одглуми солзи?ајде да си помала ќе те разберам,ама доволно голема личност си за да не веруваш на се и сешто.Он може и пред врата да ти спие,а после на крај со друга да оди. За жал
Како не сфаќаш дека не секој плаче од искрена болка? Мене ми изгледа дека тој сакал да те изманипулира и очигледно успеал.
Никој не кажа насилник,ама нешто што не ти се допаѓа да го правиш има ли смисла кажи ми?Тебе убаво ти е да бидеш секс играчка?тој да си заврши работа,а ти да не уживаш во тоа? Еве биди искрена.
Има нешто што се вика consent, не само да те удри па да речеш ок е го пали. Се прави муабет за тоа, кој што како сака, кои му се фетиши и сл. Ова е насилство. Кренал рака над тебе. Толку, крај! Тоа е повеќе од доволно за да знаеш со каков човек си имаш работа. Отварај очи навреме и бегај!
Ne toa, on mi davashe vnimanie i svee kako sto sakav i sve bese super , ne znaci deka site mazi mozat namerno da placat, i glumat, evee vie sto ste mazheni, zarem nemavte da veruvate u toa, sto trebashe da pisam za da mi kazevte deka e vistinski? Ubavo prasuvammm
Abe dobro devojche aj za nekoe vreme kje vıdıs ı tı sama. Mu se nasolzıle ocı ı sega vo toa veruvas a drugıte postapkı ne gı racunas. Aj tı sı znaes kje vıdıs ı sama kolku gresıs. Dzabe davaat sovetı koga ne gı prıfakjas
Во ред, јасно е дека бараш начин да го оправдаш, штом ништо друго не ти е битно освен дали навистина плачел дечко ти, зарем е тоа единствената причина поради која си со него? И сега не ти чинат мислењата на форумот. Што сакаш, тоа и ќе го направиш, не мораш никого да послушаш, ама ако си реална, луѓето тука се обидуваат да ти доловат колку е нереална и неубава ситуацијата во твојата врска. Ама твоја си е, ти најубаво си знаеш како.
Треба апсолутно спротивно да пишеше за да кажеме дека е вистински, но во ред. Секако самата го оправда, сега нема потреба он да ти се правда. И можеме да ја заклучиме оваа дебата (до нареден шамар или плачки )
@Vatrena mala девојче овај вистински е заљубен во тебе! Да си го чуваш Само, нареден пат легни и не мрдај нека заврши работа типот да не се нервира и шамари нежни да ти удира. Сите тука ти се љубоморни што немаат љубов како твојата. Штом се расплакал тоа е тоа вистинското . Бидете си секогаш заедно и кога ќе се шеташ најмодра во лицето да знаеш дека тогаш љубовта му е најсилна. Не се објаснувај тука по форум, не можеш да им докажиш дека постои љубов.
Ne celata rabota mojata voznemirenost, e poradi toa sto, s3 naprwvi da mi vleze pod koza, sega nesto kako slabo pisemee, sho znam, kako da se odlaecuva, evee na ova sakav iskustva od devojki so imale slicna prikaznaa..bez Shamari, i nasilstvo i slicno.. Samo toa, i toa r glupo so rece da sme drugari taak e , so toa uste poveke me povredii..Amaa ajde se napravil dw go zasakash i sega kako odma da go izbrisham? Pa i zena so slilnq samodoverba moze odma da receme, da go blok, batali ama srceto zarem mozam da mu naredam da go zaboravi, pocnavte da izbeguvate od temava deka e nasilnik, ne e takov barem toa ne e
Eve i jas tuka se boram da go pravdam pred vass, videl deka sum placela, i on znae deka premnogu go sakam, ne znam zosto se ne tece ubavo, kako sto beshee..