Ако ви е сериозна врската, оди. Ако и ти како Нина која после 5 години уше планира со други дечовци да оди, тогаш не оди.
Да бе, можеш на кое било место каде што се седи и се пие кафе. Ако е прв, втор дејт пошо треба сепак да збориш и да слушнеш другиот што ти збори
Ако не си сигурен каде да одиш на дејт , тогаш од таа несигурност ќе ти пропадне дејт_от. Некогаш работите се едноставни , фати ја за рака , седни било каде , направи муабет и види дали има хемија
Здраво на сите ! Не е проблем но сакам тука да се обратам. Со дечко ми немаме друг пар за искачање, па ако сака некој пар да не дружи, би било супер. Пишете ми порака
Што мислите за тоа партнерот да оди на фестивали без вас ? Имено беше на exit со другарите ама видов бившата негова дека била на истиот фестивал и се мислам да не се сретнале да не направиле нешто? Од каде да знам не можам да се соочам со него и да му кажам што мислам затоа ми сецлури и ми зборува како постојано го напаѓам за бившата и дека сум била опседната со неа , ама па како да се чувствувам она секој ден ставаше сторинњс од фестивалот облечена нсјпровокативно што може и ме јаде тоа дали ја видел да не недсјбозе ме изневерил со неа. Се имаме постојано ксрсно затоа што цело време мислев на почетокот дека ме изневерува со неа..
Ne mi e jasno kakvi se tie luge so povtorno bi se pletkale so bivšite, valjda ima dobra pričina zašo e nekoj bivš/a.
Од време на време да излегувате еден без друг е океј. Дури и во брак не очекувај секаде да сте заедно. Ама ти викаш фестивали. На ниеден фестивал ли не те вика? Надвор излегувате ли заедно или само дома шема? Ако е второто мене ми е црвено знаменце. Жена има 6то чуло некогаш и не е само параноја. Особено кога си го прашала, тој место смирено да ти објасни, ако почнувал кавга. Ти излегуваш без него? Он на тоа како реагира?
Муабетиве, видов,ако сум со некој се осеќам комотна и да се покарам и прашам што ме мачи. Каква е таа врска што не можеш да си кажеш што те мачи ? И шо мајка гледаш шо постира она? Глупости Би раскинала, ова повеќе енергија би ми одземало него радост..
Јас не бев финансиски во можност да отидам на егзит фестивал ,он ми рече ако сакаш дојди јас со другарите ќе одам . Шетаме заедно одиме на кафиња во кино во парк .. Ама некако ме мачи тоа што он шета мнгоу без мене постојано оди на концерти по други градови , на фестивали. Не знам колку е во ред да се рашетава на секаде како да е сингл со другарите негови што сите му се без женски
@Lana-95 Оф, и да не е бившата во прашање, едноставно не ти треба партнер кој ќе ти вика "Ако сакаш, дојди". Тоа во превод значи "Не доаѓај, не сакам да дојдеш" Мислам, пак ќе ти кажам, редно е себеси да се ставиш на прво место и да се сакаш повеќе.