Ама ме погоди ова неможев три дена да се смирам Ај те молам објасни ми зошто не заслужувам девојка баш сум љубопитен. Ете сериозен бев. Со граница другар,инаку се ќе издадам Немој и ти сега дека не заслужувам пиво со другари
Затоа што од такви како тебе не не бива. Нека си најде некој друг за секс, а првиот нека си го чува само за врска. Колку добар совет. Боже сачувај
Мал совет мислење Се гледав со еден тип скоро три месеци од тие три месеци дали 10пати се имав ме видено , но дознав дека типот имал долга врска и му обелоденив за тоа но типот негораше не било вистина тоа , и одбиваше да разговара за тоа ( инч во тое три месеци гледање воопшто не беше приметно дела типот има женска ) и така заврши и еве од тогаш помина скоро два месеци и он како да ме демне по инстаграм , ќе постирам стори ми го лакнува , стара слики ми лајка , ств не ми е јасно што уште сака . Совет дали да одам на таа карта за блокирање на инста , или пак да му пиша што е проблемот ?
Зошто не блокираш? И зошто да пишеш? Не се цениш? Мислиш дека лајковите значат некоја заинтересираност?
Намерно ти лајкнува и те следи, за да мислиш на него де. Те боцка само, му е интересно да се заебава, ко дете мало. Биди ти попаметна и блокирај го, не ти треба проблем со таков.
Се согласувам, ама на што личи вакво однесување? И на крај, нека испадни дека и овој има 28 и толку да ја затвориме темава.
Годините не се мерило за зрелост. И на 50 може да е зелка недоделкана со вакви игрици, а на 28 нормална изградена личност шо знае како да се понаша.
Ај рипни во Вардар чиста е водата Во животот кога не разликуваш шала и вистина ќе си патиш,и после јас ќе ти бидам крив што не те бивало Релакс Ова од искуство кажуваш
Затоа што Инстаграм стана центар на животот. Лајк на стори е како дишење воздух. Држи топли опции со лајкови на стори (плус ако другата страна се замара со лајкови уште подобро). Grow up y'all
Абе се океј, знаеш горе-долу се согласуваме со мислењата. Ама да си бидеме искрени, во нејзиниов случај, не е само лајкови, се гледале. И да не се правиме наивни, веројатно тој ја запратил, па чекал некое време, па пишал, ко што обично оди. За на крај, да испадни гомно, да се повлечи, па пак да ја бара. Оти ти гарантирам, ако не го земи на клоци, ќе и пиши пак. И за тоа пишав на шо личи ова? Кретен ископлексиран кој пати за внимание.