Се согласувам, ама на што личи вакво однесување? И на крај, нека испадни дека и овој има 28 и толку да ја затвориме темава.
Годините не се мерило за зрелост. И на 50 може да е зелка недоделкана со вакви игрици, а на 28 нормална изградена личност шо знае како да се понаша.
Ај рипни во Вардар чиста е водата Во животот кога не разликуваш шала и вистина ќе си патиш,и после јас ќе ти бидам крив што не те бивало Релакс Ова од искуство кажуваш
Затоа што Инстаграм стана центар на животот. Лајк на стори е како дишење воздух. Држи топли опции со лајкови на стори (плус ако другата страна се замара со лајкови уште подобро). Grow up y'all
Абе се океј, знаеш горе-долу се согласуваме со мислењата. Ама да си бидеме искрени, во нејзиниов случај, не е само лајкови, се гледале. И да не се правиме наивни, веројатно тој ја запратил, па чекал некое време, па пишал, ко што обично оди. За на крај, да испадни гомно, да се повлечи, па пак да ја бара. Оти ти гарантирам, ако не го земи на клоци, ќе и пиши пак. И за тоа пишав на шо личи ова? Кретен ископлексиран кој пати за внимание.
Го сфатив тој дел ама откако завршиле, нема логика веќе да бараат значење во лајкови. Едноставно или бара внимание или уште не му вратила втората женска на пораките, па да има отворени опции. И затоа се одследуваат овој тип на луѓе после раскинување
Да , еве ајде го блокирав , а најлошото е тоа што работи ме во иста фирма , сега од следен месец на тој сектор каде што е он и јас се враќам , да секако ќе се однесувам како ништо да не било
Тоа е, формално ќе си комуницирате, принудени сте, нели дружба си е дружба, служба си е служба. И дистанцирај се скроз од него, само околу работата комуницирај, не му придавај значење ниту внимание посветувај му, па да почне типот да се занесува, ете сега на чисто си знаеш и сама каков е.
Вака имам еден проблем, јас сум во врска скоро 8 месеци. Но дечко ми е тип со минато и не е од културна фамилија. Јас поради тоа се трудев врската да остане што е ножно поприватна зошто ми беше страв да не дознаат родителите. Но со тек на време дозна мајка ми и ме притискаше да раскинам со него, плачеше пред мене и се крена дури и притисокот. Јас искрено се најдов под голем притисок и не по своја волја раскинав со него. Но проблемот е тоа што тој е променет и по неговите постапки се прави за мене и мене ми беше убаво до него ме мотивираше да станам подобра верзија од себе и да се фокусирам на своите цели секогаш ми беше поддршка. Не знам што да правам хелпп, иначе се уште сме во контакт.
Кажи какво минато и ќе можеме да ти дадеме совет. Така незнаеме ништо. Не сите се вредни да се бориш за нив.
Тргни се од детето, бегај од нив, чим неговите се кримоси, он пораснал во дисфункционално семејство, веројатноста дека и он ќе биде таков е многу голема.. А кажи ми, убијци се, дилери, или некој тешки деликвенти?
Нее хахахахахахах не се културна фамилија, многу се штедливи и се заостанати. А тој се има дрогирано и се има тепано, претходно.
Бегај. Не ти треба таков. Од почеток се мед и млеко за да те фатат во нивната мрежа, е после почнува измачувањето. Ако си од помал град, рачунај и работа заради него нема да најдеш никаде.
Некој да порасне во дисфункционално семејство е едно, да има самиот проблеми со дрога и криминал е друго. За првото немам проблем (не сум ни јас идеален случај), за второто никогаш не би дала шанса. Со дрога и останати "прљави" работи не сакам да си имам работа. @yinyangg може ќе почнат некои членови со срцепарајучи зборови дека човек се менува и да не стигматизираш за дрогата ама твојата безбедност е побитна. Не се фрлај во опасност, не е единствен.