Што сум направил ненормално, па не сум ни прв ни последен што се засакал доста помлада од мене или постара небитно, едноставно се случило Се трудам, ти благодарам од срце.
Дали е нормално или не он си знае, сепак не е малолетна девојката, дозволено е. Возрасен е и сите последици ќе си ги трпи ама не треба да судиш. Праша за совет, ако сакаш да помогнеш ок, ако не, мислам дека не треба да се долева масло. Секое добро.
Машко си, не очекував дека ќе се согласуваш со мене. И бај д веј, била малолетна до пред неколку месеци. Магично созреваат луѓето денот кога ќе надминат 18, така? Какви изговори, човече. Никаде не употребив навредливи зборови. Тоа што вас не ви одговара тоа што го пишувам е ваш личен проблем. Ако очекувате дека сите ќе го жалиме мажево што се одлучил да тргне по тинејџерка и дека ќе го тапшаме по рамо, нема да се случи. Позз.
Машко сум? Ахахахаха леле бе, по што заклучи жити све? Жено олабави, неам намера со тебе да се замарам. Те поздравив нели, ајт.
Прочитав "Mr" наместо "Mrs", моја грешка. Никој не бара да се расправаш со мене, слободно игнорирај ми ги мислењата
Секој човек може да смени чувства. Да ги тргнеме годините настрана, чувствата се менуваат. Штом сте прекинале секој човек има право да си продолжи понатаму со животот. На некого му требаат денови, на друг години. Она си продолжила понатаму, едноставно не сте биле компатибилни вие двајца. Не секогаш луѓето кои ги сакаме ќе ни возвратат со иста мера. Сфати го ова како лекција, и продолжи си со работа на себе.
Познавам многу што на тие години започнале врска со 10 11 години разлика. Имав пријателка која на 19 години се омажи со 11 години постар човек. Денес имаат две деца, живи здрави, бракот им е добар. Годините не се зрелост. @OgreMagi не се понижувај, очигледно барала рчка за преќин како и претходно. Веројатно барала некој постар од кој ќе има искуство за секс во иднина. Извини што сум искрена но, таа не те сака(ла). Ќе помине, само време.
Значи зашо со толку помлада? Резултатот сам си го бараше. 19 годишна и 30 годишен никад нема да бидат компатибилни, освен ако она не подлегне на манипулација и си ускрати од животот за него да го задоволи.
Субјективно и ризично мислење. Не ја знаеме другата страна на приказната. Се претстави себе си као совршен дечко. Може стварно така се гледаш, можда и си, а можда и не си. Веројатно не си. Барем не за неа. Очигледно... Она на што можеш да работиш е себе си. Немаш 19 години, и имаш поголемо животно искуство од неа. На прашањето како понатаму би требало да знаеш сам да си одговориш. Освен ако ова не ти било првата врска. Ако да, тогаш се отвараат други прашања за размислување...
Не се претставувам како совршен пошто никој не е, само кажувам како и зошто се случило. Иначе ми требаше слушнам друго мислење колку толку да ми олесни. И не не ми е прва врска фала богу. Најверојатно е така, криво ми е само што кога ќе соберам се на куп ни малку не ми беше возвратено, јбг Никогаш не сум се замислувал со толку помала од мене искрено, ама ете се случи и оп сопка
Оваа тебе те варала со "другарот" уште претходно. Одмор не се планира за 3 дена. Си имала она испланирано уште одамна. Си и бил само за забава. А, и што друго ќе сака на 19 години? Барала само причина да те откачи.
Е де, што се фативте за годините. Јас со мм се запознав кога имав 20, тој 29 , еве не 13 години заедно во брак со дете. @OgreMagi не чувствувала исто за тебе и тоа е тоа ,ќе преболиш.
Да ме варала, не ме варала тоа сум сигурен Иначе прекинавме пред 2-3 недели така да имала време да се организира за на одмор
Едноставно, не нашла во тебе нешто за да остане со тебе. За некого "те сакам" не значи тоа што ти мислиш, а и млада е. Она си продолжила, дали те варала или не, тоа на страна, но, не сака да е со тебе. Не се понижувај повеќе.
19 годишна девојка, несозреана била?! Ја мајката, добро утро као спиевте... А за овој 30 години у гзот начукал, се зацапал у неа, па уше тужни причи тука демек она него го смувала, го искористила дури, па го изварала, му го скршила срцето невино, созреано.. Ој куку нон.
Јас овде гледам дека твојот проблем е тоа што она отишла на одмор и имало други у близина. Прво не те изневерила самиот пиша. Второ сте раскинале. Трето, после раскинување секој си има право да си почне одново со животот. Едноставно не сте биле компатибилни.