Он не сфатил дека девојката го гледала него како авантура и ништо повеќе, си мислел дека се во врска.
Не ме сфаќај лошо но така е. Девојката се забавувала некој период со тебе и си го тера својот живот сега. Да те сакала ќе седнела ќе разговарала со тебе за било шо од тоа шо си го наведел горе. Јас сум женско и јас сум постапувала исто со мажи кои не ги сакам. Па и уште кога ќе видев дека се заљубуваат, прекинував секаков контакт без некое објаснување.
Аман те луѓе,зарем само женскиот род е дозволено да кука? Олабавете малку, секој може да погреши и да кликне со погрешен човек. Добро е што некои на време спречуваат неуспешни врски, да не прерасне во погрешен брак,па и со деца
И јас мислам така, ама некој луѓе се посозреани на 19 години, за разлика од некој други.. Ама во ситуацијава е јасно дека го гледала како бумер, и едвај чекала да го шутне.
Никој не кука и немам таква намера, ми требаше да слушнам мислење или совет, за среќа се најдоа девојки и момци кои кажаа по некоја реченица и фала им за тоа ми значи многу. Ама има и вакви како тебе што немаат намера да кажат нешто нормално само мрчат
Не сакам повеќе да ве замарам гледам дека ова оди во друга насока Фала ви на сите што споделивте по некој совет и утеха <3
Луѓе бидете реални,ниту ние,ниту пак овие генерации на 19год не ја знаат суштината на заљубувањето и љубовта. Допрв осознаваат како и многу други работи во животот. Можеби си го сакала на нејзин начин,од нејзино гледиште што прилега за нејзината возраст и можеби сфатила нешто друго во моментот и тука престанува се и тоа е нормално. Сепак се години во прашање. Да имала она 28/29год а тој 38/39год, веќе е друг муабет. Не ги созревајте младите предвреме и со сила. Самото темпо на живот доволно ги форсира да се однесуваат “зрело”,но не е така.
Не замараш, само сите сакаат да ти укажат дека е мала. Ништо не видела во животот не искусила и не осознала. Баш поради тоа, сите ти викаат да не тонеш зошто реално нема причина. Ти од друг аспект ја сакаш,она од друг те сакала тебе
Свесен сум дека не е мала разликата во години. Него ги читам коментариве на поединци (ти 28 она 19 бљак, сум кукал итн.) ја незнам зошто воопшто коментираат ако немаат нешто паметно да кажат. Фала ви на сите уште еднаш, отидов јас да ја преболувам
Буквално истото го имам правено на машки кои не ми значеле ни малку, што ми биле само за трошење време и забава. Никогаш не те сакала, а уште помалку и било гајле за твоите емоции. Единствено нешто што можеш да го направиш сега е да поработиш на себе, нејзе со тек на време ќе ја преболиш.
Сам го пиша другарот во наводници. Ако ти е полесно да си веруваш дека не те варала, ок, верувај. Еве и да немало нешто пред тоа, сега (ќе) има. Како и да е. Продолжи си со животот и батали ја. Не вреди да си трошиш енергија за личност која те сметала само за забава. Множи ја со нула.
Требало во врската да се поставиш а не и преќутев ,преминав преку тоа и тоа ,сега е предоцна имаш наравоучение како треба да се почитуваш сам а и обратно и женското не треба да трпи ред флаг,тоа било што било убаво било и сам кажа она не те ценела не те сака и што повеќе продолжи напред и нареден пат постави се убаво ако нема љубов ,разбирање почит не е стабилна врска тоа.И јас сум имала постар дечко кога бев 19 па не се понашав незрело ај да кажеме ,он беше 26 сепак се е и до личностите и каква е врската . Ок мала млада за пресериозна врска може и била но ти мавала рецка ко ова не се видела со тебе а можело она ти рекла спиј не се ни потрудила ,значи може и на 29 и 39 ќе е таква,и до самата личност е .
Секој за себе мисли дека се однесува зрело во дадената возраст,нема потреба од лична споредба и нема потреба да се суди каква ќе биде на 29год. Има многу за пишување……зрелата личност ја сочинуваат многу работи,меѓудругото,човек никогаш не е комплетно зрел и тоа е окау. Суштината на зрелоста и животот е да сакаш секој ден да работиш на себе и да се надоградуваш, дури и тие на 60/70год и да си секогаш отворен (опен мајнд) за себевложување.