Леле, немој сеа вака молим те, ќе почнат коментари од типот ортакот дека го поддржувам и бранам... Не размислуваат дека на секого може да му се деси слично или пак утре на нивно дете ама после подруго се тумачи и се наоѓа оправдување кога ќе го осетиш на своја кожа, а вака кога е некој друг што не го знаеме лесно е да се суди. Ајде да не го тупам и ја многу, биди поздравен, убава вечер.
30 годишен бара тапшање по рамо по хартбрејк со 19 годишнава бесчувствителна кОрва! пс. Oна се спасила, ама we ain't ready to talk about that yet
На 28 години што имаш заедничко со 19 годишна, па уште да ја засакаш? Ни прв ни последен не си, ама не го прави тоа помалку чудно.
Како бе воопшто не ви е алармантно тоа што маж од скоро 30 години трча по 19 годишна девојка? Никогаш нема да ми биде и не треба да биде нормално да има врски со толкава разлика во годините. Има млади што сериозно го сфаќаат животот, имаат поставени цели за да просперираат во животот, и има вакви недозреаници од мажи што трчаат по тинејџерки. Фуј.
Ај бе му ебавте мајката на чоекот, голем онаков ако се зацапал у некоја помлада од него. Различен е секој човек, знам жени и мажи од по 30+ што се понашаат ко 15 годишни тинејџери и обратно. Свашта.
Pa ne e kriv čovekot ako se e zaljubil može na sekoj da se dese, + on reče deka e 28 a ne 30 godini. A ona e polnoletna po zakon. Oni e trebalo ušte na početokot da se razberat koj so kakvi nameri e. I e trebalo on da znae podobro deka stvarno ženskata kako i sekoj drug i masko i žensko na tie godini razmilsuva na drug način, a na 28 na sosem drug način. Ja iskreno ne bi tražil ženska so taa razlika tražil bi pomala 2 do 4 godini ili moi godini ili pa postara 2 ili 3 godini. Sleden pat ke znae podobro
Ако е полнолетна може и да оди со некој 60 годишен. Ама дали е нормално тоа? Не. Дотичниов нема 30, ама близу е. Не се нормални толкави разлики во годините и крај на муабет.
Се согласувам безвезе му се фрливте, едно е он шо очекува од толку млада , друго е шо мајка барал со толку мала. Де си се допаднале, имало хемија се забендисале не ја држел со сила и ижививал, напротив делува потресено бар според тоа што пишал. Малите ако се мали не се ни глупи, сакала интересно и било, убаво постар момак искусен, по интересно е со 28 него 20 годишен. Поентата беше што мислиме за тоа што го одјебала како и за сите случки читаме една страна и си праиме приказна не знаеме каква е втората страна..
За што е потресен, жити се? На негови години и помлади просперираат во животот, градат бизниси, фамилии овој тука срцепарателни реферати пишува како детиште. Get a life бре.
Вие мажите не ги најубаво сфаќате шаблоните на понашање кои ги имате додека ние ги знаеме и ги приметуваме од небо. Пример дечково го има синдромот на „добар дечко“, за се ја окриви девојка му и притоа бара да му се придружиме да ја вреѓаме заедно со него, а the bottom line е што немал што да бара со девојка што тек завршила средно. Језиво е.
Ne e taka, ako e 28 togaj e 28,i 17 e blizu do 18 ama se vode maloletna i ne može da glasa i drugi raboti dodeka ne e 18 polni, i 63 e blizu do 64 ama do posleden den ke ode dodeka napolne 64 za penzija. Ima slučai da uspee vrska i brak so 9 godini razlika iako ne e mnogu često. I za mene ne e ok tolkava razlika toa se složuvam so tebe.
Ae pročitaj ja so napisav, a ti so napiša?! Deka ti pročita deka ja odobruvam i deka tražam maloletni?
Ne te razbiram so sakas da kažes i ne možam da rešavam rebusi so tebe. Ja napisav deka ako sum 28 naj mala so koja bi bil u vrska bi bila 24. Ili po stara 2 3 god. Od mene. Pročitaj ke vides so sum napisal
Не зборев за тебе, туку генерално, математики у врска покажува дека не ни треба да дејташ 19ка ако си 30.
Na mene ne mi se dopaga so mu kačuvate godinite na čovekot. iako i 28 ili 30 godisen i spored mene ne e ok da bide u vrska so 19 godisna. Mislam ja ne bi bil.
А ти што очекуваше да ти пишат? Браво, терај со age gap врски. Ти да си бил паметен немало да се плеткаш со девојчиња туку ќе си нашол девојка приближно до твојата возраст.