Нема шо она да биде паметна на 19,затоа он со 30 е дужен да биде паметниот, а не да искористи неискусност. Не се филмајте, да видам утре ќерките ваши да бидат на нејзино место шо ќе праите.
30годишен со 19годишна не одговара и тоа нема да се смени никогаш. Дм искочи со другарка на кафе која што се тука некаде разлика +/- во годините. Дм од култура на другарката и рекла "ако срц нека дојде таман да го запознаам". Дм кога го видела се пресекла у секунда. Мини паничен напад доживеа. Еден покрај друг личеле како татко и ќерка. А замисли истите имале односи.. Страашно.
Ако тој на 30 не е паметен за да сфати дека не е во ред да се плетка со 19 годишна, што останало за неа.
Нема зашо да не се коментира, пошо одредени особи си го фураат филмот ко шо им е убаво на газот. Али ок, за сеир е топ
Ле лее кај нас во гратчево такви мажиња од 87 и некоја омажија од 2000 и некоја. Фуј,бљак да не даде господ на никој (не сум толку против голема разлика, како што сум 20 годишни со 30 годишни)
Боли на своето. Обично татковци ги бранат ќерките од мужи исти ко нив, пошо знаат шо гомна може да бидат. Хаха
Да, само најтрагичо е шо почнуваат жените за луѓе да ги есапот само, и кога ќе добијат ќерка, па ни тогаш..
Аман бе, ко татко и ќерка, да не претерувате малку? Па денешниве девојки на 19 личат многу постаро отколку за годините, а баш има некои мажи од 28-30 младолики што нема да ги познаеш дека толку имаат. Како ги напраивте ко дедовци од 70 да се... И зашо уште дискутираме кој со кого да иде и колку години разлика да се, нивна работа си е тоа, ако им одговара нека идат, што сакаат нека праат. Малце се забега од темава ама ако штом ви е интересна приказнава слободно, убаво е да има дискусија. Секој со своето мислење но не значи дека само вашето е правилно, треба да се почитуваат туѓите мислења колку и да не се согласувате со истите.
Isto sakav da kažam, poso od ličen primer znam, ja koa idev sredno 3ta i 4ta godina znači na 17 18 god. Moi školski, devojčinja idea so maž eden so džip sig. e bil 32/3 godini znači dupla razlika, vozeše gi posle skolo natam naam koj znae so sa pravile.Ne gi e on na sila teral ako oni ne sa sakale da se kačat u kolata. Ali ae vikam da si pritrajam ne deka sa oni u pravo tuka nekoi ženski, tuku da ne se raspravam i da si imam mir
Кажи ми дека си предатор, без да ми кажеш дека си предатор.. Супер е што се разоткривате, барем, да ве знаеме за што сте и кај ви стои моралот на тие години..
Што има врска предаторство со коментаров жити мене? Факт е дека (како што спомна членот погоре) доста девојки кога биле на тие години, иделе/бркале постари дечковци. Лажам? Не. Ако ти не бркаш, не значи дека и другите не бркаат.
Ама и вие претеравте, дечкото го направивте педофил а дојде само за совет.... ете му се случило се заљубил и готово. Плус девојката е полнолетна и плус не ја присилувал он, туку тоа било и нејзина одлука. Може она да оди и со 50 60 години стар дедо, никој неможе да и забрани, а на нас ич не треба да не интерисира која со кој се ебе и зошто така, зошто вака. Као вие све светици овде па ајде да го палиме дечкото на клада сега оти е безбожник. Боже сачувај.
Meне ми изгледа дека си одговарале на ментално ниво. Ниту едниот, ниту другиот се зрели така што таман им било, завршило, кој како си преболува. Разликата во години е друга работа. Тешко се наоѓа човек што е компатибилен со размислување, планови, цели, сличен во менталниот склоп, така што оваа годишна разлика и не е преголема во некои ситуации.
I dvete strani se krivi spored mene, ženskite verojatno poradi nekoi pokloni ili šetanje, pari, neam pojma, ali sepak svesno ulavat u takvi aktivnosti. a ovaj kopukot ne go biva da si fane ženska približni godini ili žena da e u brak. Ja i da imam nz kolku pari nikogas ne bi lažal tinejdžerki, ne sa mi interesni ednostavno