Љубовни проблеми и совети

Discussion in 'Врски' started by bilkata, Dec 4, 2009.

1. TMNT

TMNT Истакнат член

I budala znae i vide deka deneska za ženskite e 100 pati polesno. Ženska prosečna ne mora ubava ili bogata, pa duri i ne tolku ubava IMA IZBOR na maški i ponudi za vrska ili brak! Može ne e izborot koj znae kolku sjaen ali ipak IMA! Dodeka maškoto prosečno ili ne tolku ubavo NEMA nikakov izbor za ženski! Kaj ženskite sigurno ima po 200 300 ponudi za prijatlstvo so stojat neodgovoreni i poveke. Dodeka kaj maškoto dali ima i edna ili niedna ponuda. Kako so vikaše Bebek u Bijelo dugme dame biraju.

2. tessie

tessie Форумски идол

Шо мразам вакви. Извини, Ади ипак сте споделиле нешто а јас го напаѓам, али не можам.

Децата ги користат да ја оцрнуваат мајката, плачат по телевизии оти замисли даваат алиментација место да ја лепат на кафанско ц*це, а кога ќе им клекне ко шо би рекол Колозов, задното дебело месо, пак бараат помош од тие некогаш игнорирани деца чијашто мајка вреѓале, а не од тинејџерските дроци со коишто се фалат и кога ќе добијат што заслужиле, ене ги по фејсбук со семета синаповога извадоци о узалудном очевом жртвовању. А голем дел од нив од уста на тоа дете ваделе да частат и лигават девојчури што не им е проблем да бидат швалерки.

Инаку не е само до изглед, туку и затоа што се доволно неискусни, неизградени и незрели за да се задоволат со трошки. Зрела жена којашто знае што сака се именува со најпогрдни коментари, оти им ја провалила шифрата и не може со нив така.

Не сите, познавам многу разведени мажи за пример, на детето родителска што не испуштаат, а не им се испушта ни лош збор за мајка им. А ова е за тие што прават како погоре

cresa-jagoda, Nausicaa, Gosh and 4 others like this.
  3. Malesia

Malesia Популарен член

Види дечко, таа што е убава надворешно за тебе за некој може не е или обратно.

Anyshka likes this.
  4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Во право си целосно. Јас од мојот дури и не барам алиментација он бара од мене :D:D. Сега му е најкриво шо јас излегов попаметна, да ги остварам сите мои соништа без него. Се нервира сеа, како така она да успее без мене, како така излезе попаметна од мене....:D:D

5. TMNT

TMNT Истакнат член

Taj so nema izbor spušta kriteriumi ke se nafane na sekakva. A ubav čovek bez razlika maž ili žena si e ubav čovek, i se primetuva i go primetuvat i maži i ženi. Toa se nijansi u prašanje so vikas ti, sea nekoa ako si e ubava ženata i ako e crna a ja sakam plavi na primer, ne go namaluva faktot deka taa e ubava. Ili ako me sviga ona mene nebiva ja ke i rečam:"ne ne, ja sakam plavi ne čineš ti" hahaha pa posle se vide dali i so muabet si odgovarate t.e karakterno

6. tessie

tessie Форумски идол

Хаха, многу слично. По години го среќавам ми вика ти сама уште и што постигна.

Му викам, ако баш те интересира наполнив CV повеќе за тие години него ли откога дипломирав до разделбата заедно. Скромно чекорам можеби и бавно, со стари чевли и стапала кои одамна не ги допрела морска вода, ама по ходници што не можеш да ги сонуваш. А ти шо напраи? Отиде на одмор со таа у која се сумњав и остана на работата за кадешто јас ти ургирав. Сега е нигде ѕирка ни проѕирка:D

cresa-jagoda, Anyshka and Adidas888 like this.
  7. Malesia

Malesia Популарен член

Тоа што сите ќе се вртат по таа шо ја викаш убава та е харизматична друже

ivanamackica, Anyshka and tessie like this.
  8. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Ауу со кој инцел си имала работа,:worried: добро што си се спасила на време.
    Он нека пукне од мака што си го средила животот, нека цркне.
    Добро дали сериозно некој од 38 вака се понаша ауууу леле кој идиот бе.:x
    Па по паметот тука негде се со таа што ја збори.
    Без коментар сум.
    Сигурно 18 годишната ќе се залета по чичково, :D шо викаш бар да имаше пари ама штом нема, мајка му ќе да е таа убавицата.:D Нека си се чуваат со мамичка, ако се ист памет топ ќе им биде.

cresa-jagoda, sj *O*, Anyshka and 2 others like this.
  9. TMNT

TMNT Истакнат член

A vie site so uste gledate i sledete po internet so pravat vašite bivšite maži ili ženi dali sa naprednale ili se unazadile, ništo od vas ne biva po moe. Ima pričina valjda zaso se bivsi i točka, dovidjenja čao džaci

10. tessie

tessie Форумски идол

Дечко, ако се однесува на мене можеш да ме тагнеш. До информациите е дојдено по пат на лично фалење коешто морав да го слушам на средба којашто мораше да се одржи ради заборавена административна ситница. За мене бивши е како умрен, од мене порадикален отпишувач нема. Убав ден.

11. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Па тоа и јас викам, овие маживе кога стигнат на 18г , и на таа возраст си остануваат до крај на животот. Затоа кај тие поединци е потешко да најдат партнер и е дај шта даш.

sj *O*, Anyshka, tessie and 1 other person like this.
  12. TMNT

TMNT Истакнат член

Pišav ubavo jas, odnasa se na site vie so se zamarate so bivšite. I so toa si go narušuvate segašniot mir. pozz ubav den i na tebe

13. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Па не се замараме ние, они не замарат. И плус деца имаме со нив. Како да го решиме проблемот а? Да ги убиеме најубаво :D

cresa-jagoda, sj *O* and tessie like this.
  14. tessie

tessie Форумски идол

Бибиди бабади бу:bandit:

15. TMNT

TMNT Истакнат член

Mislev na tie so nemat deca, a tie so imat deca možat valjda pristoen razgovor da napravat kako 2ca vozrasni, i toa koga mora za okolu deteto nešto

16. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Со такви дегени како мојот не се прави муабет. Нити разговарам со него, нити го гледам, нити на социјални мрежи го иам, блокиран е. Тој се јавува на нашиот син, и ја користи приликата да ме напаѓа.

17. TMNT

TMNT Истакнат член

A ti si bustaš egoto so toa so ke prikažeš na net kakov e i ke go napagat na forumot i drugi ke ti davat podrška i ti se osekas uste po ubavo hehehe. A ne e ok on ako mu ja polne glavata na deteto uste malo protiv tebe, a i obratno važi istoto. Deteto ako ne razbira sea koa ke porasne ke razbira i ke vide koj stvarno se e boril za nego i koj e lošio koj dobrio, iako veruvam deka sekoj roditel mu posakuva se najdobro na negovoto dete

18. Selena01

Selena01 Популарен член

Гласам да се смени тема, доволно беше.

19. Anyshka

Anyshka Популарен член

Освен мама хаха.

Adidas888 likes this.
  20. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

И јас исто, доста беше.

tessie likes this.