Bi-curious си (воглавно straight но имаш желба да експериментираш со лица од ист пол). Anyway Немам искуство но имам совет. Предложи му тројка (ffm) или да се смуваш со некоја пред него, па ако прифати арно. Не му прај ништо зад грб без разлика шо се работи за лице од ист пол. И постави граници со девојката за тоа дека физичкиот контакт со неа ќе остане само површен и нема да прерасне во нешто посериозно (во случај да го прифатиш мојот совет) . Ако се испочитуваат сите страни ова може само да ви ја зголеми страста во врската.
И порано имам прочитано нешто слично, па ќе прашам вака нешто општо кој сака да се надоврзи со одговор: зошто мислите дека е нормално додека имате дечко, да си експериментирате и со лице од ист пол? Тоа е неверство. Да си интимен со било кој освен со партнерот, неверство е. Ако е друга машка особа, нема да е прифатливо ко нешто во ред, ако е женска особа, ќе се премине преку тоа. Еве и машко нека се искаже за феноменов. Или при неверство со жена, не "прима" таа друг па ок е... Настрана тоа отворена или не врска.
Predlozena e trojkata odamna jas sum za a i toj nema protiv. Na odmor koga bevme letovo aktivno baravme iskreno, no ne e taka lesno da se najde sepak. A zad grb sekako ne planiram, toa e vekje varanje zarem ne?
Попросто кажано , предложи тројка со 2 машки и види реакција. Да не биде дека сака искуство со 2 жени
Е како не е за него , нели он прифатил .. не му смета . Во ред е со тебе , ти си кажала што сакаш. Обиди се и со втора варијанта па види ...
Ne me razbirash, poentata e deka jas sakam da iskusam odnosi so drugo zensko, ne so vtor maz, sto ima da mu predlozuvam toa koga ni samata ne go sakam
Ти не разбираш . провери си ја поддршката дали ти важи и со машки како и со женски партнер . А што сакаш е твоја работа и твоја одлука
Епа ем не сакаш да работиш кај него нели да не останете двајцата, ем сега за проблемите криеш. Ти понудил, си одбила (или така сте се договориле) епа ќе понуди и на друг близок.
Хахахха , за да ја докажат твојата поента?))) Која е : таа не сака ммф, тој не сака ( потенцијално) ммф , значи заклучок, не ја поддржува.... Логика: фемто... Завидлив си мислам
Девојки ми треба мала помош и мене. Се запознав со двајца и си комуницираме топ се тоа, ама и двајцата ме викнаа на дејт. Бидејќи сум сингл, размислувам и со двајцата да искочам, едно кафе не е страшно. Е сега проблемот е следен: ми се свиѓаат и двајцата, ама првиот е 20 години и малце заглавил со образование, а јас амбициозна и скоро накај 30. Со другиот повеќе ми оди муабетот ама Спојлер има онлифенс и продава слики дури и од мишките, мислам сфаќам дека има секакви кинкс ама стварно ми е weird . Совет? Сгварно сум во дилема.