Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Celltica

Celltica Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.241
    Допаѓања:
    27.884
    Најјако ми е како годините ти се red flag, ама овој со мишките може. Бравос.

На Mrs. right, ladydy13, _beautyy_ и 7 други им се допаѓа ова.
  2. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.489
    Допаѓања:
    4.629
    Мене тоа не би ми сметало што продава слики од мишките. така одлучил да заработува. Исто ко да не сакам дечко оти работи чистач на пример.

3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.520
    Допаѓања:
    33.884
    А каде продава слики од мишките, кажи да извадам и јас некој денар...

На Rock\m/girl, Anyshka, ladydy13 и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.344
    Допаѓања:
    44.476
    Сосем е легитимно да не ти одговара дечко дека е чистач. Што е чудно во тоа?

На _beautyy_, sj *O*, Осе и 2 други им се допаѓа ова.
  5. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.749
    Допаѓања:
    13.859
    Подобро да заглавил во образование отколку да заглави дури ги слика мишките за онлифенс. :D
    Шала на страна, и јас мислам дека не се за тебе овие.

На raww, Anyshka, _beautyy_ и 4 други им се допаѓа ова.
  6. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.489
    Допаѓања:
    4.629
    Па нели не треба да се дискриминира по основ еве работа. Ако е ок дечкото и ти е убаво со него што е битно чистач ли е директор ли е?

На Ouravanture и sj *O* им се допаѓа ова.
  7. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.489
    Допаѓања:
    4.629
    Онлифенс.
    Си нашол лесен пат до пари бе.

На sj *O* и Adidas888 им се допаѓа ова.
  8. Malesia

Malesia Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    1.872
    Допаѓања:
    3.715
    Абе на девојката и се допаѓаат и двајцата, дејт со 20 годишен нема потреба кога има она 30, а на другиов нека му даде шанса...Сигурно има нешто што и се допага освен мишките

9. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.344
    Допаѓања:
    44.476
    Не е дискриминација. Прочитај дефиниција на дискриминација. Еве некој сака само плавуши на пример. Тоа значи ги дискриминира бринетите и црвенокосите? Нот рили. Али добро, на некоја бринета можеби така ке и делува. Некоја не сака со вишок кг дечко, едноставно не ја привлекува.
    Дискриминација е нешто друго.

На sj *O*, cresa-jagoda, fbaby и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.489
    Допаѓања:
    4.629
    Да се сложувам, ствар на вкус. ама она го посочи red flags мишките. Затоа беше мојот коментар.
    И тоа беше од членка која и дава совет, не е од таа што бара совет.
    Вајда ете не и смета тоа само кој да го одбере.

11. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.344
    Допаѓања:
    44.476
    Па и смета, чим прашува:D
    Али ок, јас од двајцата би се откажала. Настрана што имам 40+:devil:
    Они мене би ме дискриминирале по возраст верувам:rofl:

На Elenpelen, Осе и tanjita им се допаѓа ова.
  12. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.489
    Допаѓања:
    4.629
    Исто и јас. Тој заглавил со образование, тој другиот нашол скратен пат до пари.
    Јас лично би немала иднина со двајцата , ама она си знае. И мене би ме отпишале двајцата. Незгодна сум многу :D

13. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.565
    Допаѓања:
    46.231
    Не знам како мислиш дека е ок да излезеш со некој штотуку искочен од школски клупи.
    Груминг, што беше тоа?

На cresa-jagoda и Curious cat им се допаѓа ова.
  14. Касија

Касија Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2018
    Пораки:
    1.127
    Допаѓања:
    12.045
    Ако целиш кон врска, ниту со двајцата. Ако си за нешто лабаво, излези. Мада и за нешто лабаво сигурно има подобри кандидати, јас лично не би се плеткала со речиси детиште 20 годишно, ниту со некој со онлифенс.

На Martka и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  15. Just_a_kid

Just_a_kid Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2021
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    2.458
    Ти најдобро си знаеш, секој од нас си има поинаква визија на тоа со каков човек би бил во врска, спореди ги и двајцата со сите нивни добри и лоши карактеристики, изглед итн.. И ако има некој што си барем 60-70% сигурна дека ќе успееш со таков човек во врска дај му шанса на тој ако не батали ги и двајцата.

16. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.967
    Допаѓања:
    7.965
    Aј да ги тргнеме годините на првиот, можеби ќе пројде дејтот но после заедничките интереси, не знам
    Ама вторава опција?? Девојче ако он продава онлифенс слики од други, не мислиш дека би можел и од тебе да продава? Малку детцко размислување а викаш имаш накај 30

На Spicy Senorita и sj *O* им се допаѓа ова.
  17. Martichka21

Martichka21 Активен член

Се зачлени на:
    12 август 2023
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    36
    Здр не знам зошто толку многу барам внимание, и валидација од личност, и сличноо..Излегов на дејт со еден тип , седевме, зборевме, ми кажуваше како не можеч да речел не, кога е женска у прашање што му дошло при рака имал, не можел да го сопре тоа чуство и тие глупости..
    Проблемов е сега што, сакаше да ме види и вчера со не излегов јас, јер што знам и сакав и не сакав...малку и за односи напињаше...Е сега вака проблем е шоо чоекот сигурно си е големо швалериште, а ја почнав да го идеализирам у глава и све то, ретко и ми пишува и буквално многу се нервирам... Еве денес цел ден ништо, плус ке оди во друга држава на работаа..И си доаѓа дури за нова година... Можеби не постои тука ни В од врска или нешто слично, ниту збориме за озбилно, ми кажа само дека му се допаѓам, дека пак сака да се видиме и слично :/ Барав совет од другар ми рече никако, не му признавај дека имаш чуства а и така реално, ќе ме прај забегана. Пошо се затрескуам од прв дејт реално ахха ама многу ми се допадна типот, што да правам.. Ми викаше дека кога би ја пронашол личноста која ќе му биде све, немало ништо да бара од други бла бла...А иначе типот е 27 годинии...Ве молам за совет, ме фаќа паника, како у живо све топ, а онака по 1 саа пишување ради реда, еве и сега ништо го нема цел ден... Ве молам не ме осудувајте за тоа што се затрескувам на прв дејт, и мислам дека би можело нешто да биде јас само со типот, сум искрена и секад коа испаѓам со некој, со чиста намера, си барам врска секако, внимание, почит и не знам каде главам у ситуацијава, гледам со розови наочари

На felisitas му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.520
    Допаѓања:
    33.884
    Типот ти кажува се што ти сакаш да чуеш, не оти тоа е вистина туку оти сака да те 'фати' во мрежата. Батали го.

На Martka, Anyshka, TMNT и 8 други им се допаѓа ова.
  19. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.967
    Допаѓања:
    7.965
    Не те осудува никој, ама за твое добро е потрезвено да гледаш. Има многу црвени знаменца, прво напињал за односи на прво гледање. Второ сте се виделе еднаш, пред тоа комуникацијата била супер. Не добил што сака и се оладил.Трето, не сте зборувале за сериозно и нема ни да зборите бидејќи ќе си оди. Тргни се бидејќи само уште толку ќе се затрескаш, а нема да е обпстрано. Секако дека на дејт он ќе ти каже се најдобро, и дека е посветен на женска бла бла, сигурно нема да ти каже, планирам да си одам па барам забава.
    П.С цени се повеќе, и ваквите ефтини фори од ефтини луѓе нема да палат

На Martka, tessie, Anyshka и 8 други им се допаѓа ова.
  20. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.573
    Подалеку од таков. Си имала прилика убаво да го запознаеш уште на прв дејт и јас после тоа би прекинала секаква комуникација и би го блокирала. А не да го идеализирам, да се затрескувам во таков и да се надевам дека токму јас ќе бидам таа што ќе успее да го промени.
    Не е ова филм, туку реален живот, не си ставај трн во здрава нога, зашто ти ќе бидеш повредена на крај. Ќе си го потрошиш и времето и нервите со некој кој не заслужува ни здраво да му кажеш, а не да бидеш во врска со таков.

Овој ти кажал што сака, дека е тип само за една ноќ, а не материјал за врска...

На Martka, Осе, Anyshka и 7 други им се допаѓа ова.