Девојки ми треба мала помош и мене. Се запознав со двајца и си комуницираме топ се тоа, ама и двајцата ме викнаа на дејт. Бидејќи сум сингл, размислувам и со двајцата да искочам, едно кафе не е страшно. Е сега проблемот е следен: ми се свиѓаат и двајцата, ама првиот е 20 години и малце заглавил со образование, а јас амбициозна и скоро накај 30. Со другиот повеќе ми оди муабетот ама Spoiler има онлифенс и продава слики дури и од мишките, мислам сфаќам дека има секакви кинкс ама стварно ми е weird . Совет? Сгварно сум во дилема.
Мене тоа не би ми сметало што продава слики од мишките. така одлучил да заработува. Исто ко да не сакам дечко оти работи чистач на пример.
Подобро да заглавил во образование отколку да заглави дури ги слика мишките за онлифенс. Шала на страна, и јас мислам дека не се за тебе овие.
Па нели не треба да се дискриминира по основ еве работа. Ако е ок дечкото и ти е убаво со него што е битно чистач ли е директор ли е?
Абе на девојката и се допаѓаат и двајцата, дејт со 20 годишен нема потреба кога има она 30, а на другиов нека му даде шанса...Сигурно има нешто што и се допага освен мишките
Не е дискриминација. Прочитај дефиниција на дискриминација. Еве некој сака само плавуши на пример. Тоа значи ги дискриминира бринетите и црвенокосите? Нот рили. Али добро, на некоја бринета можеби така ке и делува. Некоја не сака со вишок кг дечко, едноставно не ја привлекува. Дискриминација е нешто друго.
Да се сложувам, ствар на вкус. ама она го посочи red flags мишките. Затоа беше мојот коментар. И тоа беше од членка која и дава совет, не е од таа што бара совет. Вајда ете не и смета тоа само кој да го одбере.
Па и смета, чим прашува Али ок, јас од двајцата би се откажала. Настрана што имам 40+ Они мене би ме дискриминирале по возраст верувам
Исто и јас. Тој заглавил со образование, тој другиот нашол скратен пат до пари. Јас лично би немала иднина со двајцата , ама она си знае. И мене би ме отпишале двајцата. Незгодна сум многу
Не знам како мислиш дека е ок да излезеш со некој штотуку искочен од школски клупи. Груминг, што беше тоа?