Ако целиш кон врска, ниту со двајцата. Ако си за нешто лабаво, излези. Мада и за нешто лабаво сигурно има подобри кандидати, јас лично не би се плеткала со речиси детиште 20 годишно, ниту со некој со онлифенс.
Ти најдобро си знаеш, секој од нас си има поинаква визија на тоа со каков човек би бил во врска, спореди ги и двајцата со сите нивни добри и лоши карактеристики, изглед итн.. И ако има некој што си барем 60-70% сигурна дека ќе успееш со таков човек во врска дај му шанса на тој ако не батали ги и двајцата.
Aј да ги тргнеме годините на првиот, можеби ќе пројде дејтот но после заедничките интереси, не знам Ама вторава опција?? Девојче ако он продава онлифенс слики од други, не мислиш дека би можел и од тебе да продава? Малку детцко размислување а викаш имаш накај 30
Здр не знам зошто толку многу барам внимание, и валидација од личност, и сличноо..Излегов на дејт со еден тип , седевме, зборевме, ми кажуваше како не можеч да речел не, кога е женска у прашање што му дошло при рака имал, не можел да го сопре тоа чуство и тие глупости.. Проблемов е сега што, сакаше да ме види и вчера со не излегов јас, јер што знам и сакав и не сакав...малку и за односи напињаше...Е сега вака проблем е шоо чоекот сигурно си е големо швалериште, а ја почнав да го идеализирам у глава и све то, ретко и ми пишува и буквално многу се нервирам... Еве денес цел ден ништо, плус ке оди во друга држава на работаа..И си доаѓа дури за нова година... Можеби не постои тука ни В од врска или нешто слично, ниту збориме за озбилно, ми кажа само дека му се допаѓам, дека пак сака да се видиме и слично :/ Барав совет од другар ми рече никако, не му признавај дека имаш чуства а и така реално, ќе ме прај забегана. Пошо се затрескуам од прв дејт реално ахха ама многу ми се допадна типот, што да правам.. Ми викаше дека кога би ја пронашол личноста која ќе му биде све, немало ништо да бара од други бла бла...А иначе типот е 27 годинии...Ве молам за совет, ме фаќа паника, како у живо све топ, а онака по 1 саа пишување ради реда, еве и сега ништо го нема цел ден... Ве молам не ме осудувајте за тоа што се затрескувам на прв дејт, и мислам дека би можело нешто да биде јас само со типот, сум искрена и секад коа испаѓам со некој, со чиста намера, си барам врска секако, внимание, почит и не знам каде главам у ситуацијава, гледам со розови наочари
Типот ти кажува се што ти сакаш да чуеш, не оти тоа е вистина туку оти сака да те 'фати' во мрежата. Батали го.
Не те осудува никој, ама за твое добро е потрезвено да гледаш. Има многу црвени знаменца, прво напињал за односи на прво гледање. Второ сте се виделе еднаш, пред тоа комуникацијата била супер. Не добил што сака и се оладил.Трето, не сте зборувале за сериозно и нема ни да зборите бидејќи ќе си оди. Тргни се бидејќи само уште толку ќе се затрескаш, а нема да е обпстрано. Секако дека на дејт он ќе ти каже се најдобро, и дека е посветен на женска бла бла, сигурно нема да ти каже, планирам да си одам па барам забава. П.С цени се повеќе, и ваквите ефтини фори од ефтини луѓе нема да палат
Подалеку од таков. Си имала прилика убаво да го запознаеш уште на прв дејт и јас после тоа би прекинала секаква комуникација и би го блокирала. А не да го идеализирам, да се затрескувам во таков и да се надевам дека токму јас ќе бидам таа што ќе успее да го промени. Не е ова филм, туку реален живот, не си ставај трн во здрава нога, зашто ти ќе бидеш повредена на крај. Ќе си го потрошиш и времето и нервите со некој кој не заслужува ни здраво да му кажеш, а не да бидеш во врска со таков. Овој ти кажал што сака, дека е тип само за една ноќ, а не материјал за врска...
На прво видување напнувал за односи. Девојче баш ме интересира како изгледа на прв состанок да напнува? Директно кажа, индиректно, те покани дома?
Како функционирате вие што имате различен распоред на спиење со партнерот, дечкото.. Пример јас легнувам во 10-11 часот навечер, и сабајле рано станувам, најкасно во 6 сум станата и најголем дел од обврските и по дома ги завршувам од сабајле, чистам по сабајле.. Додека дечко ми легнува во 4 сабајле, ноќе работи, ама затоа насабајле сака да се наспие.. Не знам како би функционирале кога би живееле заедно, а и малку ме плаши тоа, бидејќи кога одиме негде заедно, и он ноќе седи, јас спијам, јас сабајле рано станувам и си барам обврски и он ми вика те молам легни си, ми се спие, ми тропаш, и јас сирота во 6 ќе станам и до 11 саат како утка на кревет седам, музика слушам, само да не му тропам.. Мислам дека тие сабајлиња ми се најнапорни, не можам како треба денот да си го почнам со работа, и како што сум навикната, и се плашам како би функционирале на долг рок.
Абе пишав јас, стандардите се на дното. За малце за сексизам ќе бев осудена овде. Инаку, членкава изгледа цели на боље ишта, него ништа. Маж со онли фенс, хаха, не знам дали да се смеам или да плачам. Замисли некој дури пишувате ти вели, еј ама да ти кажам имам онли фенс. Кај мене блок или игнор, ама таква сум јас лоша старка.
Маж со онли фанс е подобро од жена со онли фанс.. Барем ние жените не му дофрламе на ниту еден маж на улица само затоа што сме виделе слика од него на онли фанс, во тој поглед, сме поцивилизирани, така што, јас гласам за дечкото со онли фанс, искочи со него.
Wut?))) Фотки од мишки, бе Ќе ми доаѓа смеа на секои 5 минути Ох , бе деца... Нека земе таму нека работи нешто, после и неа можеби ќе и вели да се снимаат, можеби со секс повеќе се заработува. Не сум конзервативна ама ова ми е за ригање, одвратно. Не фетишот, туку некој на 30 со онли фенс да се мафта.. Баш дечко- материјал
Маж со онлифенс ми е.. гревно. Нека звучи конзервативно, ама едноставно не можам да замислам маж да ги слика мишките за пари. И баш тоа е проблемот - што за него никој ништо нема да каже, нема да му лепат етикети за тоа што продава слики од мишки на 30 год., а да е жена во прашање ќе се утепаат кој попрво да ја нарече курва.
Ма какви слики, каков онли фенс. Доволно е да имаш убаво тело, вежбаш и се дотеруваш. Курва си по дифолт.
@sweet-cherry тој со мишките прај пари без труд, значи мисли креативно и outside the box. А реално, ништо премногу не покажва. Така да ништо страшно. Малио нека порасни еднаш.
Леле бе, со вакви кои на почеток се sweet, а после испаѓаат манијакално, е најлошо. Затоа тестирај пред да излезиш, имајте по некој video call, чисто да видиш со кого имаш работа.