Kje se obidam na sekoj nachin sepak e ova chovek so koj shto prv pat mozham da se zamislam vo idnina i ovaa vrska mi e mnogu bitna no ete se soochuvam so strav od situacii vo prethodni vrski i mi udira na psiha
Нека следи, ама да нема луди идеи. @Feminka22 Се што е во граници на нормала е ок. Јас контактирам со мажи. Не може заради маж ми да не комуницирам со некои кои ги знам од детство. Најнормален муабет имаме. Он следи некои женски кои промовираат здрава храна. Ќе слабее човекот. Во пријатели има една бивша девојка. Не ми е проблем.
ја кажав дека ми сметаат не му кажав шо сум видела ама од околу го почнав муабетот не знам колку ме сфатил мене ми смета, пошто ја не гледам други мажи, ни облечени, ни соблечени а не следам ни некој шо не го знам, ако ми пише некој, само ги бришам пораките и не би сакала у долен веш жени да глеа порнич е едно, го гледаме по потреба, ова искача секој ден на feed.. пошо ќе мислам дека не сум доволна, или не знам дека го привлекуваат и други
Маж како маж... Мора да погледне. Мојот ми вика...Исто јадење не се јаде секој ден. Само да не се претерува. Член е во една група на фб во која му пишуваат и жени. Често знае да ми покаже што пишува со нив. Не сум ни побарала такво нешто од него. Му викам.. Пријателките не можат без тебе.
Аа ќе му пишат, ама ако им врати Може да ме забораи Максимум ова толерирам. Епа еве ја не глеам други, не можам Кога ќе засакам некој гад ми е од друг маж. Не знам Ди Каприо да дое нема да го погледнам, било кој лепотан. Едноставно не ми гледаат очите друго и тоа е тоа што ме боли. Пошто моите очи не гледаат друго, а неговите може гледаат И ќе треба да му ги ископам сеа
Све што е твое ќе си дојде..сите поминуваме низ таков период некогаш во животот. Само не се затварај дома, дружи се, излегувај и ќе дојде некој. Све е променливо
Најпрво, поработи на себе и твојата самодоверба бидејќи вака делуваш несигурно. Најди работи кои те исполнуваат и прават среќен. И сигурна сум дека кога тогаш вистинската личност за тебе ќе се појави. Се во свое време.
Hello, dokolku ima nekoj koj bi me soslusal potreben mi e sovet, pa i masko da e ne mi e problem deka se raboti za problem so decko mi so koj sum vo vrska 3 ipol godini. Thank youuu Imajte ubav vikend site