Нормално е да се погледне во убава жена ама ова што го опиша не, забегано е. Нестабилно делува, со нестабилен човек ништо не правиш во животот.
Clenkata ne e takva i nema potreba da e i ne bi ni i sovetuval da bide takva ama so vakvi so takvo ponasanje toa e edinstvena mera inaku nema da prestane so takvoto ponasanje .
Citaj podobro te molam Bas toj ne smee taka iako sum masko ne go opdavduvam nego bas naprotiv smetam deka e magare cim ima takvo ponasanje
Како не, единствена мера. Во врска не се решаваат така работите. Се разговара и ако нема поправање или решение, се раскинува.
Ok se raskinuva . A sto ako clenkata go saka mnogu ili so znam moze i toj ja saka nea mnogu . Se so ke kazeme natamu mozeme da gresime . Se slozuvam deka treba da si sednat da razgovarat ama ete vika vekw tri godini istata rab se desava se somnevam deka so muabet ke resi nesto .
Епа ај ако многу го сака нека го трпи неговото однесување. Та оваа та секоја друга што ќе пише за совет.
Тука нема љубов, барем не од негова страна. Враќање со иста мера исто така не е решение, туку отворен муабет. Доколку нема решение, се знае што треба.
Se salev bidejki ima mnogu mazi sto sakaat tugjo a svoeto ne go davaat taka da ako taa mu vrati so ista mera ne bi mu bilo bas milo..
Не треси жити се Таа веке размислува да раскини а тој пред очи нејзини флертува Многу , многу ја сака баш! Колку детално го опиша жено! Мене појке вашево ми делува цимерчиња отколку врска Незнам што совет бараш Сакаш да го смениш човеков ?
Благодарам на сите, инаку имам зборено безброј пати, се имам радправено, лутено, почнува да се збори за веридба и продлабочување на врската па си ставам прст на чело зошто јас не се однесувам така (желна за пажња и да се исправам пред други мажи) некако не ми е во ред, не го правам тоа (сум го правела порано во друга врска како тинејџерка и знам што значи на болен начин да ти се дига егото) затоа и го препознав ова кај него и мислев ќе помине како мене што ми помина и беше резултат на тинејџерски години но не поминува кај него, јас сега каков год лепотан да помине едноставно го регистрирам во вид но немам никаква промена да ми се ожаруваат очите и да бидам друга личност со цел да бидам прометена
Пример бевме на една свадба летово во друг град, девојчето што ги дели сликите не ли тоа се девојки млади што работат хонорарно, ни наплаќа и тој целиот се губи, му се фаќа јазикот ме погледнува и целиот така да делува мажествено плаќа и потоа девојчето дели слики на друга страна на ресторанот тој баш онака дискретно се подзамислува нешто и само крааток секундарен поглед накај неа и така цело време(во мигот кога случајно ќе го погледне тој целиот се вознемирува и почнува да го гребе грлото па да пивнува од чашата или да ми вели што, како? Што викаш... Болно ми делува сето ова искрено.
Девојче повеќе ми делува како сама да си даваш одговор со деталните описи на неговата личност. Луѓето не се менуваат, можеш само да ги прифатиш какви што се. А ако веќе си тргнала кон сомнежи или ќе седнете да разговарате за да се реши таа "неиживеаност" или ако продолжи ќе мораш да гледаш низ прсти
Убаво ти викаат членовите, а и сама приметуваш дека не е во ред однесувањето од негова страна и да, болно не делува, туку е. Човеков не може да се контролира воопшто и при прва прилика ако му се пружи, би можел да направи нешто што не треба, и тоа си го знаеш. Разговарајте ама ако си е таков он, тешко да вроди со плод разговорот па за жал ќе имаш два тешки избора - или да го прифатиш таков каков што е или да се разделите. Не е дете па ти сеа да му го менуваш карактерот. За вакви луѓе ко него не се врски и бракови, туку само да може со авантури да си се занимава и така да си го помине животот.
Дајте идеи за посвечени ресторани низ Скопје за романтична вечера за славење посебни пригоди како годишнина, Валентајн и слично со партнерот? Да има убава атмосфера, добра храна. Немам идеи веќе каде да одиме на вечера кога сакаме вака за посвечена пригода да излеземе, а ни се ближи годишнина, па ми треба предлог некој.
Добра вечер на сите членови. Дали би можело да ми пишат само машките членови сакам совет за една случка од машка страна?
Моите не ја одобруваат мојата врска со разведен маж кој има и дете, не можам веќе да се справам а мене ми е убаво со тој човек, не сакам да го напуштам, се исцрпив веќе не знам што понатаму..
Ти си одлучуваш за твојот живот. Ако ти е убаво и си спремна да го прифатиш детето, зошто не би била? Размислувај само долгорочно ако би било како би било со детето плус. И колку тоа ќе ти смета.