Нека му прати другарката смајли или интерпункциски знак. На пример ? Нит значи дека пишала, ниту непишала
Не објавува буквално ништо за да се оди со риплеј, нема смисла така да му пиши другаркава ко со падобран да слетала кај него на профил. Ќе го предложам ова, ми се бендиса идејава ептен, само без тангата. Не сакаме вулгарности.
Да бил еден лајк, ај ќе речеш рандом, ама ако лајкнува се што другарката ќе објави, нема да се изненади од пишувањето, не е неочекувано.
Абе пиши, настргни тоа панталоните и пиши Маче штом толку сакаш срциња , ела да го видиш моето или Маче сакаш да ти бидам НОВА во новата година ?
Зошто кога и да ми се допадне некој или ќе зафатен или не ми обраќа внимание...или ќе си најде друга. Аман до толку лоша среќа да имам. Почнав да се гушам веќе.
Колку години си Јас 25 ..и од кога знам за себе секогаш само сум се разочарувала ...никогаш не сум се изненадила или израдувала на нешто ..ниту пак нешто некогаш ми било возвратено ...вече ќе морам да прифатам дека ќе си бидам сама....се гушам ненормално . Притисок ми вршат уште повеќе дома роднини...си мислиш до мене е ..и јас не сакам вака ама што да правам ..само повеќе се нервирам. Како да престанам да се надевам на се што ке ми се најде на патот и разочарувам секогаш ....НЕ сакам повеќе да сум разочарана....сакам да ми возврати барем еден на чувствата. Секогаш брзо се занесувам и залетувам и на крај само со ладен туш сум полиена.
Тука сме, помлада сум ама те разбирам скроз. Се тешам со помислата дека се ќе си дојде во свое време еден ден иако тој ден никако да дојде ама така е. За жал не сакаме да бидеме со секого, во смисла со погрешна личност и затоа сме сами. Реално подобро е да си сам, него со некој идиот. Мене пак ми се лепат се од тие идиотите што не знаат што сакаат и не се сигурни во себе, а од друга страна има и некои што се океј, но едноставно не е тоа тоа. А, пак тие другите што ми се свиѓаат мене глумат недостижни и така, се во круг секој пат.. Не знам ни јас каде е крајот)))
Taka sto ke se sakas povekje samata sebe i nema da ti bide vazno dali nekoj ke te saka. Ne baraj validacija od nekoj i nemaj ocekuvanja taka nikogas nema da bides razocarana. Sama sebe na prvo mesto koga ke se stavis, mislenjata i reakciite na drugite luge ke ti bidat nebitni. Koga nesto ne uspeva so nekoj ke mislis: Gospod ima nesto podobro za mene, zosto i ima.
Исто скроз исто...со години се сум вака во ист круг ....со години се трпев и се тешев дека еден ден ќе ми се насмее среќата ...ама како што одминува времето мислам таков ден нема. Абе со велам така и за секој шо ми дава корпа ...ама еве господ изгледа и нема ништо салам за мене хехе Мирна сум си повлечена али тоа не можам со секој во врска да сум или од тој за тој ...ама кога не бива не бива...веќе сум решена на ништо да не се надевам повеќе крај. Ми се смачи секогаш да се разочарувам
Bash koga najmalku se nadeva covek togas se slucuvaat cuda, veruvaj vo niv. A za "korpite" ne baraj krivica vo sebe. Lugeto ne se toa sto bea nekogas AMA ima uste nekoj % sto se dobri decki. Mislite na covek se mnogu interesni, kakvi ti se mislite, takvi raboti ke si privleces. Raboti na sebe, sakaj se, pocituvaj se, pruzi si ubavi raboti koi te pravat srekjna taka ke dojde i princot koj ke ti go dade istoto. Nemoze nekoj da te saka ako ne se sakas sam.
Исто секогаш еден нормален неможам да најдам. Сеа пак се залетав по еден две недели не ми излагаше од глава и на крај пак ме потопи туш ...и веќе крај кажав на се Сакам да мислам позитивно ама не иде ај се трудам.
Ахаахахах исто исто... Бев на дејт со еден и се беше магично, после го снема и што повеќе? Никаков труд ништо, јас ли да трчам по него?... Луѓе кај отиде машкоста?
И многу пати сум пробала така и еве за крај пак се разочарувам Исто исто исто Ич си немам среќа упм више нека е.