Taka sto ke se sakas povekje samata sebe i nema da ti bide vazno dali nekoj ke te saka. Ne baraj validacija od nekoj i nemaj ocekuvanja taka nikogas nema da bides razocarana. Sama sebe na prvo mesto koga ke se stavis, mislenjata i reakciite na drugite luge ke ti bidat nebitni. Koga nesto ne uspeva so nekoj ke mislis: Gospod ima nesto podobro za mene, zosto i ima.
Исто скроз исто...со години се сум вака во ист круг ....со години се трпев и се тешев дека еден ден ќе ми се насмее среќата ...ама како што одминува времето мислам таков ден нема. Абе со велам така и за секој шо ми дава корпа ...ама еве господ изгледа и нема ништо салам за мене хехе Мирна сум си повлечена али тоа не можам со секој во врска да сум или од тој за тој ...ама кога не бива не бива...веќе сум решена на ништо да не се надевам повеќе крај. Ми се смачи секогаш да се разочарувам
Bash koga najmalku se nadeva covek togas se slucuvaat cuda, veruvaj vo niv. A za "korpite" ne baraj krivica vo sebe. Lugeto ne se toa sto bea nekogas AMA ima uste nekoj % sto se dobri decki. Mislite na covek se mnogu interesni, kakvi ti se mislite, takvi raboti ke si privleces. Raboti na sebe, sakaj se, pocituvaj se, pruzi si ubavi raboti koi te pravat srekjna taka ke dojde i princot koj ke ti go dade istoto. Nemoze nekoj da te saka ako ne se sakas sam.
Исто секогаш еден нормален неможам да најдам. Сеа пак се залетав по еден две недели не ми излагаше од глава и на крај пак ме потопи туш ...и веќе крај кажав на се Сакам да мислам позитивно ама не иде ај се трудам.
Ахаахахах исто исто... Бев на дејт со еден и се беше магично, после го снема и што повеќе? Никаков труд ништо, јас ли да трчам по него?... Луѓе кај отиде машкоста?
И многу пати сум пробала така и еве за крај пак се разочарувам Исто исто исто Ич си немам среќа упм више нека е.
Може за истиот збориме хахахаха. Шала на страна, не ги разбирам машкиве што сакаат. Можеби живеам во друг свет или илузија ама порано за да освоиш некоја девојка, па цел свет ако треба ќе го свртиш... Сега, никој не го прави тоа, одма одат кај што е полесно...
Значи, ќе полудам, му дадов шанса на еден дечко ајде ок фин демек, испадна глумеше фин добар, почна да ме замара многу, среќа не сме од исти град значи не знам, психопатски ми делува ми праќа пораки му реков да престане ми вика ми е гајле и во полиција да ме пријавиш, не можам притисок м исе качи од него, секој ден на нова порака јас се тресам ко будала, уште ми пишува како татко му имал рак му е тешко не знам што, ма незнам ни дали лаже за да му пишам намерно на некоја порака се прави фин, сабајле ми пишал умре татко ми, значи толку ми стана језиво потредитстелно не знам се лечам од тахикардија бетер срцето почна да ми лупа уште млаце сум на контрола и не знам веќе џабе што се лечев кога обжд овој не нормалниов се потресувам, немам кажано на никој не сакам, само да престане да ме замара, ми имаше пишувано пораки од кај братучедка му, дали е глупаво да прашам дали е вистина тоа за татко му? Ако лаже за ова стварно е ненормален, не сакам да му одговарам па дури и за ова, ми треба мир
Пријави во полиција. Толку. Ќе се уплаши, нема да замара повеќе Сега проверив кај мене на телефон, кога ќе ја отвориш пораката. Има три точки најгоре како settings. И таму имаш block and report spam. Може да се блокираат пораки, а дали сакаш тоа е друго
А зашто не би сакала не сфаќам?? Јас тсхилардии добивам од секоја порака од психопатов уште не сум скала, сега гледна ми бил блокиран ама пораки стигнуваат очигледно ќе треба да променам број веќе ми нбил блокиран, фала сепак
Колку и да е жално и неубаво тоа што му се случило на татко му, за жал некои луѓе мислат дека ако си поиграат со туѓата несреќа, ќе ти падни тебе жал за него и тој ќе си искористи во ситуацијата и така ќе почнеш да го фермаш. Само се надевам дека не лажи за таткому, а ти за да испаднеш човек дај му сочувство и блокирај му го бројот за да не ти пишува веќе, или ако веќе сакаш поголеми мерки кажи му на татко ти или пријави го.
Исто во и јас ќе го речев ако лаже за ова, господ да му врати ама не ми делува баш нормално од како почнав да го запознавам затоа се сомневам и многу ми е неубаво кога ќе видам порака или било што од типов не сакам да му враќам ништо само да престане, колку и да е лошо од моја страна не сакам ништо да пишувам.. Инаку цне сакам да кажувам дома да не правам циркус ако прджодолжи ќе сметам број мада ми имаше пишано ќе те најдам додека не се омажиш