Аххх еве и вечерва пак истава тема. Не сфаќам еве ќе имам убав дејт, дечково ќе се потруди и за втор и ме поканува и на трет... После некој ден одеднаш се губи, јас ќе му пишам да не биде као само он пишува и скроз е ладен.. Сфаќам живот си има и се тоа ама дали е тоа причината? Ај сеа мене некој да ми објасни јас каде грешам и што се случува. Ми се заврте дечково во глава со денови и што мислите дали ако ме викне на трет дејт да отидам, а претходно го нема со денови?
Не те гледа за сериозно, не оди со него. Ако те свиѓа, ќе знаеш, ако не те свиѓа ќе се прашуваш на што си со него.
Па не треба ни на крај памет да помислиш дека си стара мома ни 25 ни 45. Ти си 25 годишна девојка, а не дете од 5 години зависно од родителите за толку да им придаваш важност на заостанатите муабети.
Сите ние тука знаеме дека после 30 години шансите за да имаш деца се намалуваат. Така да не можеш да споредуваш 25 годишна девојка и жена од 45 години и да е океј да е да е сама, а на нејзе првична желба да и е брак и фамилија. Не знам што толку лошо гледате кон бракот? Ете јас лично сакам да сум и жена и мајка во иднина и тоа ми е целта ама ете имам проблем, не ми оди во љубовта.
Па прво поразително е да мислиш дека после 30 шансите ти се намалуваат за да најдеш партнер. Не гледам лошо кон бракот ама не мислам дека треба толку да го идолизирате.
Да се надоврзам на муабетот, имам помалку од 25 али колку и да звучи смешно и јас се осеќам некако старо. Животот поминува толку брзо, а немаш доживено ниту вистинска љубов ниту ништо. Да, ќе кажете животот е пред мене али моментално е тешко кога ете ги гледаш сите околу тебе во врски/бракови, а ти без никого. Ни мене не ми оди во љубовта очигледно али не можам да сфатам каде е проблемот (веројатно е во мене). Со некои типови што сум била сега си се среќни со девојките
Може и на 30 и после 30 човек да си ја најде среќата .. Не сите имат среќа на 17 18 или 20 години вистинскиот да го најдат. Некоја порано некој подоцна мислам.
Колку години имаш ако не е тајна? Иако и годините ништо не значат. Не мора сите до кај 30 години да бидат реализирани во тој поглед, може подоцна среќата ќе ти тропне на врата. А добро ете се супер со тебе во врска со ова што го наброја, а карактерно каква си? Сама на себе искрено одговори си, не мора тука. Со тие што си била карактерно не постоеше бар мало поклопување, или пак скроз различни сте биле па логично ништо не можело да бидне? Се налетуваш значи на такви несериозни кои што си бараат само авантура и ништо повеќе. Ако сите вакви биле, од овој калибар стварно тогаш не е до тебе.
Исто и мојата хахахах ќе излезе еден ден ќе видиме кај е била .. Баба ми некогаш знае да ми каже на шала ..којзнае кај се крие твојот ксмет.
Може и за 2 3 плус години ..од кај знаеш може догодина ќе ја најдеме ...не се знае ....ај догодина да пишеме овде сите кај сме ја нашле љубовта и кај е била скриена. Ај дај боже да се усреќиме шо побрзо ...за 2 3 месеци
Ај можеби и утре на улица ќе се судриш со некој и ќе се заљубите. Многу филмови гледам знам.. Немам 21 ама немам ни 25. Не е важно тоа, важно е дека се осеќам ко 50 да ги имам
А тиe па шо се 50 обратно, се осеќаат ко 30 или помалку. И секоја им чест на таквите, пример се како треба да се живее животот, а не млади, здрави, убави се стресираат и измачуваат со сила.. Треба малце да се преиспитаат некои работи, не ќе е лошо, а да се самосожалува чоек најлесно е, си знам и ја. Лошо ти е ова ептен, под итно мењај го, за твое добро.
Хахахах Ама може ..не знаеме кога и кој ден среќата ќе не најде. Имам роднина 40 години беше ојден никој не се надеваше дека ќе се ожени веќе ...за на крај и работа најде и се ожени и дете има.и стан купи ...сеа и низ европа ќе си се шетат за нг. Среќата му дојде наеднаш и тоа све едно по друго. Камо и мене вака да ме зареедат среќички