Да прашаш некоја постара шо би сменила да би можела да се врати во младоста, повеќето ќе ти кажат оти посакуват никогаш да не се омажиле .
@Nela678 @Crnookata @Panicarka21 А да си одите вие три на некое новогодишно патување и да си поминете преубаво?
Епа ај докажи на некој ...дека некои работи не се до нас неможам некој работи кога сакаме ние едноставно не се во наша моќ. Има роднини кога и да дојдат само дали имам дечко ова она ..не ми се оди по гости веќе. И дома 25 г.веќе кога сум планирала дечко се ли ќе сум била вака. Епа се трудам ама не е до мене.
Не оди по гости, а ако "мораш" одговорот да ти биде : ќе биде и тоа се во свое време. Најдобро осамостој се и живеј сама, така нема да имаш притисок од никој.
Проблемот е што цело време шетам, патувам, имам многу хобија, имам добра работа, се трудам за подобра позиција на работното место,… не сум таков човек што е затворен, едноставно не може да ми се деси љубов. Сериозно мислам дека сум проколната.
И јас потврдувам. (Си го сакам мажот, детето еве и второто е на пат) Ама брак во оваа средина ми е фуј.
Голем дел што се имат омажено млади се покајале....кажуват отворено ...имам тетка на 30 и некоја година се мажи и вели воопшо не жалила што дури тогаш се омажила убаво и било до тогаш не омажена.