Типот не е заинтересиран за тебе и да сигурно си има некоја. Немање слики со жена на фб не значи дека ја нема. Уживај си во младоста девојче и не се оптеретувај со маженца кои сигналчиња пуштаат.
Jas licno znam eden tip sto ima I zena I dete , ama sliki ne stava nitu edna ...zatoa sto saka drugi zenski da lova a i lova si .
Имал или не жена, девојка, тебе те гледа само ко можност што ќе ја бара по потреба и кога ќе има корист.
Остави го. Не те цени како жена, него ко че му се секса ќе те вика за тоа и веројатно ништо повеќе. И мислам дека е можно да има жена.
Небитно тоа. Најбитно пасворди си имаат, си се контролираат. Кај може зад грб коа све си е транспарентно, гаранција си имаат. Свашта...
И јас тоа го имам приметено дека ако имаат пасворд мислат дека е све под контрола и све гледаат, а уствари за изневерувач реалноста е друга. Ако сака да изневерува, не пасворд, што сакаш имај, ќе отиди до продавница и ќе те изневери
Мислам дека има друга. Многу мажи ги неемаат објавено своите жени или девојки на фб, па ете заедно си живеат. Најдобро за тебе е да се оддалечиш од него додека е со време.
Nitu na broj mi pisuvaa, mnogu se plasi da ne go otkriat, koga bevm zaedno mislese da ne go snimam se plasese...logicno e deka ima, ana zosto me laze mene proklet da e
Па зошто те лаже ..изгледа досадно му е во врската/бракот не знам у што е..па сака друго да си пробува.
Am na profilov sestro uopste nema ni traga ni glas, ni zena so negovo prezime, slikite mu se stavani koga bil na rabotaaa u nekoja drzava taka sam, pa sega tuka raboti Mk , sumljivo e neso da Ako iam prilika ke zboram sve da mi priznae, baska jas sakam vrska stabilna, ne sakam da si igrame macka i glusec, kako ladnokrrvno se ponasa sprema mene kako da sm mu napraila nesto loso, tolku e tesko da pise kako si?
Твојот одговор на прашањето како си, не му значи ништо затоа и не го прашал. Многу луѓе бираат да не си ги постираат партнерите од Х причини. Само незнам зошто уште ја имаш потребата да се видиш со него и он да ти се објаснува? А ако сакаш врска стабилна тој не е типот за таа врска зошто сам е нестабилен/ зафатен , незаинтересиран. Дали ти би сакала да си со тип кој е незаинтересиран за тебе?
Лол. Има 30 години, врска со тебе никад не би имал, само на повик лапање или секс, колку ти дозволуваш - толку.