Се согласувам. @Celltica штом тебе ти е тешко, можеш да замислиш како му е на него без Врчак целото ова време. Не можете некако да се договорите да го зема барем за викенд? Таман ќе можеш и да одмориш од обврските околу него, дека знаеме, обврските се тука негде исти ко да чуваш дете. А и не мора да се паничиш да не ти влезе, пошто ако бил професионален крадец, ќе најде начин.
Имам,мачор неколку месеци. Утре другиден ќе му текни ќе замини некаде и нема да се врати и са шотреба да прам,да кревам паники оти миленичето избегало. Во живото има многу тешки препреки и ако паничиме за глушец шо останува понатаму ко ќе се створи фамилија, па настинале деца, па се скарале па останале касно навечер тогаш вени ќе сечиме ? Премногу сте разгалени зато е вака...
Хахахахахах Луѓето со какви проблеми се соочуваат овие ќе се испотепат за хрчакот. Купи уште еден и дај му го на бившиот нека стави исто име и да нема проблеми Дали за оваа се консултиравте со адвокат па и старателство
Jas dlaboko se izvinivam ama umiram od smeenje,moze da kaze nekoj hrcakot vrcakot kako i da e kaj se naoga dali e ziv i zdrav? Ne mozammm i prekinete so replikite i komentarite od niv uste poveke urlam
Не разбрав како поминавте во социјално, кога има рочиште за мирење, имаа некој наод и мислење за старателство врз кој судот ќе одлучи каде да биде хрчакот, или директно бевте на суд? Не е во ред да ги скокакте институциите.
Што мислите за конкретнава ситуација? Дечкото избегнува средба со мои блиски. Патем заедно сме повеќе од пола година. И јас сеуште ги немам запознаено неговите. Не сум човек што ги форсира работите ама ова ми е малку чудно…
Пола година според мене е мал период за запознавање со фамилии. Немаш потреба уште ништо да форсираш.
Има луѓе што запознаваат фамилии само кога ќе дојде до веридба, а во врска не практикуваат никакви запознавања. Така да...
@Celltica купи нов хрчак и дај му го на дечко ти кажи дека е истиот, а за тебе си земала нов. Од кај ќе знае дека не е истиот, да е куче, мачка ќе се познаде, ама хрчаци има скроз исти.