@Angie1432 Се согласувам со Адидас. Иди на овој дејт, на закажаното место и порачај си нешто друго. А ако се е океј со дејтот и има простор за втор, одбери го ти местото за некст тајм Гледај го вака, убаво е што ти предложил нешто различно, а да не е стандардното кафе. Па се ќе биде океј, not to worry П.С И јас сум многу специфична за храна. Сестра ми исто така, но пред некое време баш одеа на некое место и проба, па рече има вкус на пилешко. Па може и ќе ти се допадне.
Кажи му дека досега не си пробала жабји батаци, а дека си специфична кога станува збор за пробување нова храна, па така што постои веројатност да не ти се допаднат жабјите батаци и да ти се упропасти вечерата. Речи му дека од тие причини, ќе си порачаш попозната храна која ја сакаш за да си бидеш на сигурно и да не ти се снеарни, а тој нека си порача батаци од жаба. Офтопик: Како има бе луѓе што кркаат жаба, исусе богоројце златна.
Мене ме интересира кај служат низ Скопјево жабји батаци? Немав чуено дека и кај нас го има овој специјалитет, ептен специфично. Инаку и јас се согласувам нарачај си нешто друго, е сеа ако има непријатен здив после жабите.. Не знам што да речам, понуди му суптилно мастики.
Не знае што сака, остај ја она нека трча. ако падне друг договор остај ја неа, па ако сакаш искочи ако не заебија…
https://www.instagram.com/reel/C3YZAfoA0Mn/?igsh=MXFpNGF5dTVoNXRqag== Е вакво нешто нарачај си ,заеби го и него
значи и он жабарок. Ништо, девојко, немој да одиш, типот сигурно нема пари да те носе во салам ресторан па ќе те носи кај жабарот да јадете жаби на вересија. Накрај и гладна ќе си останеш .