А секунда. Од Македонија е и он? Пошо ако е дали сте од ист град? Пример ако сте тогаш може да се најдете кај него или кај тебе во град. И ако е од млд тогаш пологично ми е да седи кај неговите или кај роднини отколку хотел. Искрено ова ми е сомнително. И со некого од интернет не би одела у стан па што сака нека биде
Епа ако пишал "ќе НИ биде убаво" тогаш дефинитивно е очигледно зошто сакал да резервира таму. Слободно дај му до знаење дека ти немаш таква идеја и замисла за со него, туку дека бараш дечко за врска.
Добро и ќе се видиш во стан со некој од кого имаш видено 3 слики на снап, зборите една недела и ти праќа слики од окото? Плус не е од Македонија и не знаеш ништо за него? Ај малку препрочитај се, за твое добро.
Совет: Излези надвор и запознавај луѓе, нема ништо поискрено и подобро од запознавање на некој надвор од апликации и интернет.
Истово си го помислив, апла е провидно до што му е, ама од друга страна колку треба да си очаен сељак со тоа што и рекол ќе дошол од друга држава за тоа хаха јас така еднаш излегов со еден што не беше од мк ама делуваше ок, додека не ми кажа демек касно било и не работеле кафичи, сум можела во апартманот кај што бил да дојдам да седиме, само пишав дека тој филм не го гледа и блок, не знам што повеќе има човек да се замара со вакви дебили, а овој на членкава директно и кажал до што му е, уште па се мисли, многу наивно..
Kolku samo cesto dozvoluvame custvata da ne ponesat bez da upotrebime intelekt i posle drug ni e kriv, zosto ne ni e vozvrateno i zosto sme povredeni. Cesto “trcame po onie koi ne ne zasluzuvaat po onie koi ne ni se na dofat cudna e taa psihologija. Ubavo rekle ne e sve do lepotata, kako pominuva vremeto sfakjam nekoi raboti. Najmilo mi e sto posle sekoj pad i sekoja bolka izvlekov nekoja pouka i nauciv kolku treba da se sakas sebesi za da stavis kraj so nekogo kogo si dozvolil da go sakas povekje od sebesi, kakva greska. Ne dozvoluvajte emociite da ve unistat! tolku od mene za ovaa nedela
Рече дека си немала односи, колку години имаш ти, а колку тој? И колку ви се оддалечени државите? Чисто за рамка. Следно, ако си привлечен со некој нормално ќе влечи кон секс муабетот ама фактот дека поќе се напна со идење и седење тука ОД кога дозна дека си немала односи е sus. Всушност и ти осеќаш дека ситуацијата е sus. И најголем sus е дека комуницира САМО ко ќе е на работа. Пак 8 сати работа, 8 сати спиење, шо е со другите сати? Ако прво сакаш да го запознајш, кажи му го то. Не дозволвај да те манипулира дека дојде и дека му должиш секс. Пошто можам да се кладам дека таква ситуација ќе биди и можам да се кладам дека сака само секс. Никому ништо не должиш. А тој ако сакаше врска, ти ќе знаеше за то. Заштеди си време, во околината твоја сигурна сум има тон интересни потенцијални дечковци за тебе.
Разбрав дека работата му е за секс само. Откако ми предложи кога ќе дошол да седиме кај него во апартман, и му реков дека е прерано за врска да се запознаеме малку па после, магично почна 3 смени да работи и да ми пишува по една порака само.. Во право бевте сите од тука, фала на сите што споделите мислење.
Девојки здраво, Ме интересира искуство познавање случај на бисексуалност, конкретно жена дете за очите на светот, а во суштина истиот маж е геј има партнер, какви се искуствата, мислам и гледам станува многу честа појава…
Има тема посебна за бисексуалност може таму ќе најдеш нешто. За овој дел искрено не те разбрав убаво. Кажи малце по детално во кого се сомневаш и како се однесува, па да можеме да ти помогнеме, а ако бараш само симптоми кои се, прочепкај како што ти реков во темата за бисексуалност.
Леле ств, буквално немаше да ми текне што сака да каже 100 пати прочитав не ми влегува во глава. @mawena подалеку од такви, изневерува и тоа со маж И да се трудиме да ги разбереме зошто тоа го прават џабе, на здрав нормален човек не би му текнало такво нешто.