Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. AnastasijaIc12

AnastasijaIc12 Нов член

Се зачлени на:
    2 март 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Благодарам за одговорт. Дечко ми не ме од тргнува ... од прв ден секогаш ме планира за сите фамилијарни прослави. Некогаш одам, некогаш не зависи од работа, обврски дома и слично. Важно сум поканета и планирана за се. Кога со запознав девојчето многу се израдував дека ќе имам друштво... 99% од времето јас им велам абе ајде да ја викнеме и нес за таму.. за ова.. за она. Но сега се чувствувам како кловн :) јасно ми е дека сум подолго време таму и сакав девојчето да не се чувствува како странец, за на крај јас да сум странец..

На Anyshka и Selena01 им се допаѓа ова.
  2. AnastasijaIc12

AnastasijaIc12 Нов член

Се зачлени на:
    2 март 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Искрено го делам мислењето со тебе. Иако нема за што да љубомори... не делиме ист дечко или нешто друго. Јас би била пресреќна да се сложувам добро со девојка на мојот дечко брат. Многу сакав девојчето да се чувствува прифатено и да не биде како странец, бидејќи реално јас 4 години сум секој ден со нив, неговите ме викаат Анче, знаат за мене многу работи што ми е убаво што не, но не сакав тоа да дојде толку до израз за да не се чувствува "отфрлено"

3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.449
    Допаѓања:
    27.706
    Реално, ти многу се замараш.
    Ти потребале и родителите и брат му и таа другата снаа. Гледи си тамо дечко ти, ако се венчате најубаво да си живеете посебно а не со нив. Сега може и најдобри на свет да се ама во брак се менат 360. Остави ја неа, она нека им мени пелени кога ќе им падне газот, ти уживај си настрана.

На Gosh, raww, Anyshka и 10 други им се допаѓа ова.
  4. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    41.444
    @AnastasijaIc12 Ти не си во врска со неговата фамилија, и со таа девојка, туку со дечко ти.
    Не ја ставај во мисла, игнорирај и дистанцирај се.
    Успеала да ти скока на нерви и да те доведе до степен да се прашуваш шо улога имаш и ти, ко да сака да се натпреварува со тебе.
    Шо повеќе дистанца со неа, тоа подобро.

На Anyshka и Biljarkata им се допаѓа ова.
  5. Ana.brojka

Ana.brojka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    233
    Мудри и искусни женски/машки, на мака сум и не знам што да правам. Кој е во можност нека ми пише лична порака, многу ќе ми значи. Не би сакала да пишам за ова тука..

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Zvezda5

Zvezda5 Активен член

Се зачлени на:
    24 јули 2023
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    22
    Сеуште не можам да поверувам
    Се зближив со еден дечко демек фин добар ајде пишувавме еден ден, два дена супер се ми одговара, сега пред малце ми рече да збориме ајде викам важи, се договаравме да се запознаеме, да дојде во мојот град, ми викаше фина добра се по ред, буквално да се зближиме, бев среќна што конечно се појави некој во мојот живот!!!!! За сега кога зборевме, во сред зборење ми спушти и гледам ме блокирал од инстаграм, не знам која причина зашто???? Многу се приврзав некако, мислев дека најдов некој искрен делуваше за да добијам блок без причина??? Не знам, многу сум разочарана
    Ваше мислење??? Ништо чудно немаше во муабетот, најнормално зборевме.

7. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.942
    Допаѓања:
    7.747
    Што ги знаеш, можно да имал замисла само да си најде забава. Па видел дека не добива, или можеби има и девојка па го фатила среде повик па да исчисти се сомнително. Друго не гледам.

На Ane_na_Bisera16, penelope10, Mrs. right и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    1.421
    Si se razocarala za glupost ...da ti kazam sestra mi go fati decko I koj I bese se na svetot 4 godini ..so druga zenska ..pa 2 dena od krevet ne moze da stane ..pa ti vidi sto e privrzanost.

На Ane_na_Bisera16 и Zvezda5 им се допаѓа ова.
  9. desperate15

desperate15 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2014
    Пораки:
    648
    Допаѓања:
    1.187
    Go fatile vo muabet, ima devojka garant.

На Anettta, christinnn, EmporioIvankov и 4 други им се допаѓа ова.
  10. ~Maca~

~Maca~ Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2020
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    1.673
    И јас мислам исто да не има некоја девојка.. Батали не вреде да се разочаруваш ич за таков човек.

На Zvezda5 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.837
    Допаѓања:
    80.796
    Немој толку брзо да се приврзуваш за никој. Уште не сте ни почнале нешто, сте комуницирале само неколку дена, а викаш не можеш да поверуваш, ко да си изгубила којзнае што. Не секој има добри, искрени, сериозни намери, затоа немај очекувања и не се приврзувај додека не сте ниту во врска.

На penelope10, Anyshka и Zvezda5 им се допаѓа ова.
  12. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.450
    Допаѓања:
    22.233
    Премногу брзо се поврзуваш и создаваш идеална слика дека би го видела во живо. Ништо страшно...
    И да не му се секираш не е ни прв ни последен, да требало че излезевте, а овој нешто мати.

Ова ти го зборувам затоа што и јас имав девојка од интернет пронајдено и се океј си беше.

На Zvezda5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Zvezda5

Zvezda5 Активен член

Се зачлени на:
    24 јули 2023
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    22
    Еве на фб му пишав дека заслужувам барем причина да ми каже, наводно дека сум немала доверба во него и сум му викала дека лаже, тоа било причината за блок.

14. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.450
    Допаѓања:
    22.233
    Што го излажа за толку краток период и колку години имате?

15. Zvezda5

Zvezda5 Активен член

Се зачлени на:
    24 јули 2023
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    22
    Не јас него, туку он мене дека реков не му верувам, што е и нормално да не верувам на некој што два дена збориме

16. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.942
    Допаѓања:
    7.747
    Па реално за два дена не ни можеш да знаеш некој каков е. А стојам зад тоа дека го фатиле у среде разговор, затоа блокирал. И не пишувај на ФБ, не се брукај.

На Gosh, raww, Curious cat и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Zvezda5

Zvezda5 Активен член

Се зачлени на:
    24 јули 2023
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    22
    Не знам што да кажам, јас бев таа која исклучи дека снемав батерија, после кога сакав да му се јавам пак, приметив, вака ништо чудно не приметив кај него, дури ми рече можеш да дојдеш кај мене да седиш некое време да се увериш дека немам ништо, ајде јас претерав, ама да ме блокира тек така не знам, до мене е јас сум глупава што верувам на секој

18. ~Maca~

~Maca~ Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2020
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    1.673
    Не е зрело ова како мало дете некое. А ти не си требала да му пишеш едноставно батали и продолжи си со живото не се разочарувај за глупости. Ќе дојде подобар.

На Anyshka и Stark им се допаѓа ова.
  19. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.450
    Допаѓања:
    22.233
    Ко мало дете, ако уште отсега се лути, ова е да речам ред флег... :/

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Flowerbloom

Flowerbloom Нов член

Се зачлени на:
    5 март 2024
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Поминувам низ развод, со сопругот сме разделени, уште судски потпис да ставиме. Значи меѓу нас нема никакви емоции многу одамна, ниту било што.

Пред некое време почнавме да се гледаме со еден маж, се видовме неколку пати, не планирам за сега ништо озбилно, секс, опуштен муабет и тоа е тоа. Сексот ни е супер, а и муабетот ни оди. Е сега се знам сама себе и ми е страв дека ке почнам да развивам емоции, сега за сега ми одговара ситуацијата, а што како за во иднина немаме ништо дефинирано. Знам дека, ако продолжиме да се гледаме ке посакам нешто повеќе од секс, а тој ми праќа некои сигнали, ама збунувачки. Тој ја знае мојата ситуација и двајцата сме возрасни и зрели луѓе. (30+ и 40+)

Е сега сакам да ја започнам темата за што би било, кога би било, за нас двајцата, ама не сакам да испаднам очајна или заљубена зошто не сум, но од друга страна би сакала да знам на што сме за да знам дали да кренам рачна или не.
    Долги години не сум била во комуникација или било што со друг маж и малку се чувствувам изгубено па ми е потребен совет како да се поставам во ситуацијава.

Последна измена: 5 март 2024