Какви мажи се ова бре? Сакале ваква сакале таква, ауу па они совршените, немам зборови прост човек, плитко размислување до немај кај, гледаат изглед па дремат сами до 40 години, буквално ми се повраќа од вакви. Па видете ја само темата за проблеми со заби, колку имаме проблеми со заби, а забите се и естетски проблем, ретко кој има саглам заби до стари години, значи, ваквите што вака гледаат изглед нема долго да останат во брак или жена кога ќе роди дете, се менува тело, со текот на годините, ако треба да оставиш човек утре ден поради тоа, наместо да му дадеш подршка заеби, после се жалеле како им пишувале која кола ја возиш, па како зрачиш така привлачиш, ебати простите и секој има право дали ќе му се свиѓа некој или не, не викам дека не треба да се гледа тоа, ама така да кажуваш, бог да чува, никој никого на сила не го тера на нешто повлечи се и готово.
Mene edna taka samo me iskoristila samo za da si fati vrski preku mene I posle toa me otkacila I neli e tesko koga nekoj ne ti vozvarakja ljubov?
Благодарам на одговорот, во право сте сите, ајде си реков можеби има некоја надеж за дечково но повеќе од очигледно е дека нема, последното што ме праша било, дали ми се пуштале машки на работа, а зад тоа стоело демек ако не ми се пуштале не сум била привлечна, бидејќи ако не ти се пуштаат на работа каде што поминуваш пола ден ,тогаш не си привлечна, ете девојки да си знаете, по ова дали сте привлечни или не. се шалам секако позз и фала Ви на сите
Ova e nadvor od sio normalen razum, najiskreno ti kazhuvam kako mashko. Ovoj ima tolku nesigurnosti vo sebe sho ti gi istura, begaj oti ce obolish ti. Slusaj patalec ne gatalec.
Фала за одговорите погоре, на случката со таа во кафулето. Не можам туку така да и кажам но ќе видам како се одвиваат нештата постепено, но да, се сложувам со мислењата дека не може да оди нешто со сила. Стварно од се срце се надевам дека не е случајност, дека ќе се појави некоја искра, еве со тек на време повеќе почнуваме да разговараме и да сме добро изненадени кога ќе се видиме затоа што не се погодуваме баш секогаш. Саати поминувам таму со надеж дека ќе има поголема близина со текот на времето, не памтам кога сум била до тоолку затрескана по некоја личност
Mozat da ti se pustaat no zavisi za sto ne mora da znaci deka sakaat vrska, primer mozebi nekoi sakaat samo sex I nisto povekje.
Здраво на сите, би сакала да се посоветувам со некој околу еден проблем, но не би го направила тоа јавно, па доколку има некој расположен да ми пише би била благодарна
@Beautiful256 Пиши слободно тука, не мора премногу детално, доколку сакаш што поанонимно да е. Подобро е да добиеш повеќе мислења
Нзз дали е за тука ама ај, дали би ви делувало дека некое машко е малце онака како да го опишам ако ве праша што се тоа оксфортки ако зборите на тема мода?
Како онака? Како мислиш? Глуп, прост, појма нема? Може стварно не е информиран и не е у тек. Па објасни му, просветли го.
Јас мислам дека, на голем дел од девојките, кога им е досадно, си бараат рачка, да му е*ат матер на дечкото. Тоа ти е како кога некој сообраќаен полицаец ќе те сопре и ако сака ќе те пушти, ако не ќе си најде рачка да те изгори.
Ако е за оксфортки можи стварно да не знај, не се замарат машките баш многу. Нз што мислиш малку онака? Онака можиш да го сметаш ако не знај кој е главен град на Турција пример, а за мода, не е до интелигенција, или до неинформираност, немаме сите исти интереси
По истава логика и тој може да те гледа како малце онака ако не знаеш што е "офсајд" или "фаул" на пример, ако место за мода сте правеле муабет за спорт. Не постои човек кој го знае значењето на секоја можна тема поготово ако не му е од интерес, така да непознавањето на одреден поим не кажува ама баш ништо за тоа каква личност е некој.
Зашто очекувате некој да знае детално за мода ако не следи мода? Еве и јас прв пат денес го чув терминот, ама пример ако дејтам некој што не е од ИТ, не очекувам типот да знае што е Апи пример, и после да пишам да прашувам дали е глуп ако не знае, а типот пример е фармацевт..
Не, прашај ја за потешките само, така по ред е лесно и може ќе си додава по 7 и ете ти, нема правилно да процениш колку и е акалот. Одма прашај колку е 7x6, 8x7, 9x7, али измешано, да ја збуниш, потоа иди на корените, ама со тајмер за одредено време да ги каже како од пушка, ако не ги знае за тоа време, не е за тебе. Спојлер Сеа ме потсети колку е заебана таблицава со 7, а со 9 омилена ми беше.