@Beautiful256 Пиши слободно тука, не мора премногу детално, доколку сакаш што поанонимно да е. Подобро е да добиеш повеќе мислења
Нзз дали е за тука ама ај, дали би ви делувало дека некое машко е малце онака како да го опишам ако ве праша што се тоа оксфортки ако зборите на тема мода?
Како онака? Како мислиш? Глуп, прост, појма нема? Може стварно не е информиран и не е у тек. Па објасни му, просветли го.
Јас мислам дека, на голем дел од девојките, кога им е досадно, си бараат рачка, да му е*ат матер на дечкото. Тоа ти е како кога некој сообраќаен полицаец ќе те сопре и ако сака ќе те пушти, ако не ќе си најде рачка да те изгори.
Ако е за оксфортки можи стварно да не знај, не се замарат машките баш многу. Нз што мислиш малку онака? Онака можиш да го сметаш ако не знај кој е главен град на Турција пример, а за мода, не е до интелигенција, или до неинформираност, немаме сите исти интереси
По истава логика и тој може да те гледа како малце онака ако не знаеш што е "офсајд" или "фаул" на пример, ако место за мода сте правеле муабет за спорт. Не постои човек кој го знае значењето на секоја можна тема поготово ако не му е од интерес, така да непознавањето на одреден поим не кажува ама баш ништо за тоа каква личност е некој.
Зашто очекувате некој да знае детално за мода ако не следи мода? Еве и јас прв пат денес го чув терминот, ама пример ако дејтам некој што не е од ИТ, не очекувам типот да знае што е Апи пример, и после да пишам да прашувам дали е глуп ако не знае, а типот пример е фармацевт..
Не, прашај ја за потешките само, така по ред е лесно и може ќе си додава по 7 и ете ти, нема правилно да процениш колку и е акалот. Одма прашај колку е 7x6, 8x7, 9x7, али измешано, да ја збуниш, потоа иди на корените, ама со тајмер за одредено време да ги каже како од пушка, ако не ги знае за тоа време, не е за тебе. Спојлер Сеа ме потсети колку е заебана таблицава со 7, а со 9 омилена ми беше.
Девојки ве молам за помош имам проблем, не знам што да правам. Неколку дена мајката на мојот дечко ми зборува за неговата претходна сопруга, како многу чистела, како била добра во некои работи итн.. цело време ми зборуваше за неа. Му кажав на мојот дечко без никаква лоша намера, бидејќи навистина почна да ми смета да ми ја преувеличуваат и да слушам за неа цело време, тој ја опомени и сега ми е страв да не почни да ме мрази мене..во глупава ситуација сум ептен
Ау озбилно ? Нека се мисли малку сама пред дс зборува за минато свршено време Незнам зошто дирекно не си и рекла неа дека ти смета туку преку маж ти
Па според неговата реакција ќе си сфатиш колку е саат и со кого би била во иднина во врска/ брак. Дали со мама, со на мама синчето или со тој дечко- маж со кој би сакала да го имаш покрај себе.