Да јас денес открив дека и тој се осеќал исто како мене и јас така мислам ако се разделиме освен тоа јас немам пријателки во контакт сме ама не излегуваме не можам да им се доверам нив. Си мислам дека нема да најдам ваков како него. Во однос на верност, сакање сето тоа е во ред, но ми е смачено од лутење и јас веќе спомнав тоа карање и лутење тешко го поднесувам плачам се затворам во себе. Многу ми е мило што си ја пронашла љубовта на твојот живот. Се отворам за тоа се зборуваме, стварно е океј ама ете тоа лутење се руши.
Па затоа и треба да размислиш дали сакаш да продолжиш. И јас имам другарки не живеат тука, имам една која знае се и таа ми е доволна. Сакам да кажам дека не ти требаат 100 другарки за да се довериш на некој. Размисли што сакаш. Се надевам ќе ја донесеш одлуката што највеќе ти одговара.
За дечко да се понижувам и да простувам секакви срања, никогаш. Со родена сестра и родители да се карам и тепам за некој неизживеан ропак? А бе ај. Ни Солун, ни на крај свет за него да не одиш, те заболе што ќе бил сам. Исто колку што нему му е гајле за тебе. Прекини секаков контакт со него, ќе најдеш друг, подобар. Тешко е, ама ќе помине, ќе се чудиш утре како си можела да бидеш со некој таков. Се надевам ќе ти биде добра лекција за да сфатиш што ти треба од партнерот. Ако не се цениш себеси, ни партнерот нема да те цени, напротив, ќе те гази како овој сега.
Да бегаш што подалеку од него, емоционален манипулатор, ќе се собериш ќе поплачиш ќе стисниш заби и ќе се тргниш засекогаш. Нема што ти да простуваш неверства, нема што тој тебе да те манипулира како сака, од такви да бегаш послушај ме за твое добро, и на глава да застаниш него секогаш нешто ќе му фали
Ne mi izgleda na manipupacija tuku na tipicna laga tipceto ne znae kade tera, ni sto saka ni kako da dojde do toa sto go saka i jasno, testiral ama kogo neka go potseti vo vrska testot ima dva kraja da ne padne toj na svojot test i 4 pati, a malku e ccc rollercoaster pa, ko voli nek izvoli
Хммм што знам, најнормално пишувај си. 5 дена комуникација не е ни асална комуникација. Но, внимавај тоа не враќање односно враќање на пораки кога може он, можеби е и некое црвено знаменце. Кога ептен сакаме да збориме со некого телефонот не го тргаме од рака. Освен ако не работи па за време работа не враќа. И плус дали го имаш видено во живо или рендом онлајн комуникација
Не можеме да знаеме, сепак само 5 дена комуницирате.. Времето ќе покаже дали ти пишувал само кога му е досадно, или стварно е заинтересиран за тебе..
Го избришав мислењето прееска, но сега се предомислив. Се допишувам со еден дечко околу 5 дена. Во еден наврат темата на муабет беше каде би сакале да патуваме и јас реков Италија и тој рече “Можеби ќе патуваме заедно” на кое јас му одговорив “Да, можеби, не кажувам Да на секој туку само на тебе”. Инаку да напоменам дека на пораките ми враќа после 1,2,3 или повеќе часа, на двапати дури после 6 часа. Вчера тој прв отпочна муабет и денеска можеби е ред на мене, но срам ми е да започнам прва заради тоа што му го кажав. Ниту тој ми пиша денеска, ниту јас нему. Не знам ни дали е заинтересиран. Што би правеле на мое место и дали е за срамење тоа што му го кажав? Имам 20 години.
Ред флаг 1: Не пишувате ниту една недела и зборувате за патување, па освен тебе на никој не би рекол да. Рес флаг 2: враќа по 5 6 часа. Си го прашала зошто?
Муабетот за патување не беше наменет за двајцата туку кои држави би сакале да ги посетиме во животот, но јас се срамам што му реков “Да, не кажувам Да на секој туку само на тебе” (како да сум го сфатила сериозно). Инаку не знам зошто ми пишува после толку време, не верувам дека е до толку зафатен.
Еј, од вакви муабети да знајш дека само ќе се одбие од тебе. Не знам зашо правиш да се осеќа специјално. Не се чудам што ти враќа после 5 саати.
Пак ќе ти кажам, 5 дена е многу мал период. И не си давај и на себе преголема надеж за нешто. А тоа што не ти враќа, може да е сомнително. Така да, внимателно пишувај во иднина, да не делуваш очајно
Знам дека испаднав очајна и заради тоа ми е срам да му пишам прва. Да му пишам или да чекам на него пак? Инаку тој прв вчера отпочна муабет
Ако маж е затрескан за тебе очи ќе ископа ќе најде начин ќе ти пише. Не биди наивна за рок од 5 дена да му допушташ толку и да го правиш да се осеќа како да е еден и единствен, може во тие 5 6 часа истото го пишува на некоја друга. Многу е рано да си допушташ чувствата да те надвладеат и да правиш ветувања уште сега оти големи се шансите да се разочараш.