Од начинот како што го кажа тоа не знам дали можам да му верувам, очигледно не го интересирам, сеедно и онака не сум спремна да бидам со некој како он што замислил, т. Е. Спремна сум јас и знам што сакам ама на ваков начин не знам не ми делува заинтересирано
Што кога родителите се против вашата врска? Да напоменам, се работи за токсична врска која била многу пати прекината, но овој пат сметам дека ќе биде поразлично.
Што би било поразлично? Може начинот на искажување на токсичноста да биде поразличен. За друго, се сомневам.
Претходно и јас не верував дека ќе се промени нешто, но сега навистина сметам во тоа. Само немам одобрение
Па можеби родителите сакат да те спасат од таква врска затоа и се против тоа . А инаку не нема да биде поразлично ништо, самата викаш била прекината многу пати тоа јас не го ни сметам за врска.
Девојче, токсичните луѓе не се менуваат лесно. И најголема заблуда е ако мислиш дека можеш ти да го промениш него. Не си го губи времето.
Оф не знам што да правам, не сакам да го нарушам односот со моите. Од друга страна пак, не можам и без него Не мислам дека јас ќе го променам, мислам дека тој се променил.
Сигурна сум дека ова досега веќе ти го имал кажано неколкупати. Дали се променил? Одговорот сама го знаеш.
Тоа е проблемот, што се имате видено неколкупати. Да се гледате почесто, ќе имаш увид колку се долготрајни тие промени.
Мој совет е да се тргнеш од него и не си го расипувај односот со твоите родители во право се. Со таква токсична врска нема убава иднина.
Таков никогаш не се променува. Нека не те залажува неговата маска. Ама ако сакаш да си уништиш живот, повели.
Навистина сакаш да живееш во заедница? Зошто? Да беше обратно ќе ти речев не си фаќај работа со некој што не сака да се оддели од родителите ама вака За бикините, која е причината што не сакаш да носиш? Несигурност? На тоа можеш да поработиш, ќе се прифатиш самата каква и да си. Кога ќе ти биде добро во сопственото тело, ќе ти биде добро во било каква облека. И без неа. На муабетов испаднал зелен, не требало да се смее, можел пример да праша зошто. Мислев и јас дека ќе биде поразлично секој пат. Не беше, само изгубив години. Не биди јас и послушај ги родителите овој пат.
Ќе се видам уште неколку пати па ќе видам што ќе правам. Си мислам, родители ми се, нема шанси да се оддалечат од мене, но од тоа и се плашам. Свесна сум дека влегувам во оган, но не можам да се замислам со друга личност покрај мене
Никогаш нема да биде поразлично со личност со која не можеш да функционираш. Кога бев помлада и јас си велев Ај ќе пробам, ќе дадам шанса, ќе дадам време и пробав и научив. Нема исклучок, иако ќе мислиш Ако кај некој не успеало, кај мене ќе успее, ќе се смени. Нема. Кога не оди, не оди. Кога е токсичен тој за тебе или ти за него, џабе да купувате време. На почеток можеби ќе гледаш нешто подобро ама по некое време пак ќе се врати истото. Кој поминал низ тоа, знае.