Ако таа му стави до знаење дека не е достапна и се дистанцира, ликот нема да и кажува дека треба да бира, туку ќе си го фати патот. Не е работата кој е наивен кој не е. Туку дека таа на една страна има сигурност, а колегата е резервна гума.
Ова е и неверство од нејзина страна. Емоционално, не физичко, но овие ваквите неверства се дури и полоши. Во многу врски се случуваат, а посебно во тие што траат повеќе време и се доаѓа до некоја монотоност, па се бара внимание од трета страна преку флертување и држење блиску на трети личности за внимание. Епилогот се знае. Нема да го остави дечко и. Сигурен и е.
Она мисли дека е така. Ако дечко и дознае за целата оваа ситуација тогаш и пет годишната врска е на стаклени нозе. Така да најдобро е да си биде искрена прво сама со себе, а после и со дечко и, па и со колегата секако и да си ја реши ситуацијата.
Премногу ги преценувате некои луѓе и не знаете какви машки гнасни створења има. Од типот да речам машки курви. Кур го боли него дали е во врска или не.
Чек чек, како она крива дека тој е курва ко што пиша членов погоре Дека му велиш ДА, те цитирав. Неа и е монотоно, тоа е јасно ама за срцето и пенисот на овој, не одговара таа. Он уште малку кутар ќе испадне
Е ова е искреност. Во принцип, кога знаеш дека некој е во врска и почнуваш да го облетуваш, особено ако облетувачот е маж, све е јасно. Не, нема да заврши со форевер тугедер, тоа е обично женска фантазија.
Значи вака ако таа чека прстен од својот дечко, треба да е верна лојална и да не се доведува до ситуации вакви како што ја кажа, да не речам одма рипа в скут кај ДРУГ. Не ми оди во иста реченица здрава, искрена и лојална врска со вакви работи ама ајде, можеби фантазирам многу.
Абе по кој пат да ти кажуваме? Ја имам дечко и ако некој друг мене ми се пушта и ми пишува нон стоп, а јас му враќам на тоа, па уште и развивам симпатии кон него, наместо јасно да му ставам до знаење дека не сум заинтересирана за него, јас сум си самата крива за срањето во кое се наоѓам. Не е крив он, јас сум си крива што сум дозволила таков тек на нештата и треба да се носам со последиците.
Фантазираш. Ама дали прстен "се чека". Не мора да се чека. Понуди му ти "прстен" место он. Ама прстенот е за пред народ. Досадата за по дома.
Маж што е заинтересиран за тебе, те сака и почитува, никогаш нема да те остави во прашалници. Ќе знаеш каде е, ќе ти пише, ќе се јави, нема топло ладно да си игра. И нема освен. Нема ни ама. Барем имајте трошка почит за себе и не се трудете да сфатите нешто, што не вреди да се сфати. Секогаш има некој што е единствен од толпата. За тој вреди да се замараш. Се друго, не вреди ни солза, ни нервоза. На крајот, некогаш и тие не се криви, не му се свиѓаш и толку. Почитувај го туѓото, за тебе да не те напнуваат други кои не се во твој интерес.
Во дилема сум…дали со срце или ум? Срцето во оваа ситуација и е збунето, јас мислам со ум да го реши проблемот.