Не чекав јас на него, ако бев стварно заинтересирана јас сама ќе барав кафе средбата да се случи одма, во спротивно ќе го баталев до сега..ама јас не бев и затоа продолжив да се допишувам со него колку да ми помине времето само и затоа работите стигнаа до тука ( како што кажавте се подјебавал со мене цело време). Сега од скоро почнав да помислувам да излезам со него, но ќе го баталам, нема да дозволам да се подјебава со мене.
Се чувал бе за нејзе, јао боже… плус кој е и муабетов па дека со сите што пишувала он најдобар и бил…
Абе океј може нема мн искуство она, па и овој приметил и си користи. Затоа не треба да се биде очаен дај штаб даш, ама ај
Проблемот не е љубовен, но не знам каде да го сместам прашањето. Дали би заминале со некој што не го сакате само затоа што мора да заминете од дома? За работа ќе биде тешко, овде имав фамилијарен бизнис, ама од друга страна мора да заминам.
@devojkata1234 Добро размисли, да не испадне да заглавиш повеќе. Дали тоа е единствената опција, кој би ти бил планот Б, колку добро ја познаваш личноста со која планираш да заминеш? Дали е нешто импулсивно или добро размислено?
Не можам сама да опстанам под стан, а цимерки тешко дека ќе најдам, а и не се живее со секој. Со типот имам можност и во странство да заминам а тоа и го посакувам. Само што не го сакам. Не си одам заради кавга, имам други посериозни проблеми дома .
Девојче оди. Оди ама биди паметна. Немој со него да правиш деца и во брак да влегуваш. Кога ќе одиш, вработи се одма, и ќе видиш како ќе биде понатаму, ако го засакаш и ако е добар човек терајте. Ама ако не, бери пари да си најдеш сопствено живеалиште. Го имам истово поминато ко тебе, ама јас глупата влегов во брак.
Tvoeto sovetuvanje mi deluvase ladno i da iskoristi samo i posle udri mu klocite itn... zato te citirav.
Не, воопшто не мислев така. Мислев да оди со него, да проба, ако и се свиѓа арно, ако не не. Ама немора одма да значи дека мора во брак да стапат и деца да праат. Нема ништо лошо во тоа да живееш со некого.