Не е манипулатор, тогаш сигурно би посакал да "добие" нешто од тебе, повеќе изгледа како емотивно нестабилен. Тоа е, секој со својата болест... Прости, заборави, продолжи, и така до недоглед, ќе се изнагледаш во животот се и сешто.
Ти ги имаш побркано сигналите. Изглеа уопште не си го сфатила типот. Се погрешно си разбрала. Од ова што читам, на типот уопште му се немаш допаѓано ти. Продужи даљје.
@Adidas888 Што требаше јас да сфатам, кога тој отворено од сам почеток, па се до крај ми кажуваше колку многу му се допаѓам, колку го привлекувам, колку сум негов тип на девојка. Ако лажел тоа е друга работа. Последниот период цело време ме викаше на средба, но јас не бев спремна поради одредена оправдана причина, но секако средбата ќе се случеше за брзо и тоа му го имав кажано.
@ySilver ми е жал искрено иако не те познавам, се глеа дека си емотивна и романтична ама пребрзо си се приврзала на некој начин и зела здраво за готово. Негативна работа на слаби луѓе е што даваат празни ветувања или онака ко од шала комплименти, ко ебиветревци ми се тие.. Можеби и поарно вака што испаднало, ајдеее не е крај на светот.
Добар психолошки трик. т.е. Валидација. Те опсипувал со внимание и наеднаш го снемало,а ти тука си ја направила веке грешката. После неговото “исчезнување” настапуваш прва на сцена,а тој тоа и го очекува. Тука веке му паѓаш во раце и така до бескрај….
zdravo.edno masko bese zaljubeno vo mene no jas go odbivav i go ostavav na seen povejle pati nesakav da izlezam so nego,posle posledniot seen kade mu pisav deka e kraj,pa po 3 dena se fati so bifsata, potoa se sretnavme po 1 mesec kade toj bese 2 dena skaran znaci bese sloboden togas se dogovorivme da izlezime(togas za prv pat sakav da izlezam) i se soglasi da izlezime no koga trebase da izlezime ne dojde kaza deka imal rabota i po nekoj den go gledam pak se smiril so zenskata,sto bi znacelo ova gledano od vasa strana dali gi izgubil emociite (no zosto togas se dogovara dq izlezi so mene ako ne cuvstuva nisto,ili za inaet deka e skaran so zenskata na lutinatq i od bes sakal da izlezime ili pak samo sakal da mi vrati deka bev gnasna kon nego deka ne sakav da izlezam i deka na eden nacin si igrav so nego i go ostavav povejke pati na seen a znaev deka mu znacam
Карма се вика тоа душо. Тоа значи дека си опција,а не приоритет, а тој паметно го искористил моментот.
@krissssss е не може вака, сакам - нејќам да правите. Гарант да ти се „одмазди“ сакал, за да видиш како е. И убаво направил доколку си била гнасна ко што викаш. Сама си рече дека таква си била па ти враќа веројатно. Само ти ли ќе си играш, малку и он нека поигра. Остај го на раат дечкото, нека си брка своја работа. Злобно е коа ќе ни текне нас тогаш да се сетиме на некој, а он не молел што се вика, ние на игнор го ставаме. Не е убаво.
Блок на тие мисирките и рајат си. Секогаш кога ќе ти пишат ти му подаруваш блок а исто така можеш да си направиш да неможат да ти пишуваат пораки доколку нетисе пријатели. Не се замарај со луѓе кој немаат свој живот па ќе пишат и досадват по пораки. Терајси со дечкото ако ти е ок,а за се останато среден прст и тебе полесно на душата.
Игнорирај ги, ќе престанат, а со дечкото терај си, не и должиш ништо на таа, расчистиле, не ја сака, не си и другарка,толку. Ако те заморуваат премногу, блокирај им го и бројот, од социјални мреѓи секако, не профаќај непознати, на крајот ако претераат има и други мерки,ама да не одиме до таму, Типецот нема да ја сака и да раскинете вие, ако не си ти ќе е друга, ќе види, нема да види, ќе си легне на брашно, може и нов ќе си најде.
да во право си , но тоа што не излезе немора да значи дека повеќе нема чувства кон мене или јас само си се тешам вака
Здраво, доколку дечко ми си купи стан и ме покани со него да живеам, дали треба да плаќам кирија? Моето размислување отсекогаш било не. Доколку јас си купам стан и тој почне да живее со мене нема да очекувам од него да ми плаќа кирија, единствено би делеле сметки и доколку нешто се случи поправките би биле заеднички… Неговото размислување е сосема спротивно. Доколку плаќам кирија би се чуствувала како да го плаќам неговиот стан што и понатаму ако се земеме или пак раскинеме целосно ќе биде негово, а јас не би имала ништо. Му имам предложено да купиме заедничко, што и мене малку ми е ризик, ама пак знам дека плаќам за нешто каде и јас би имала дел. Него не му се допаѓа мојот предлог.
Не. Крајно неблагодарно е да се бара од девојка да плаќа кирија. Да, сметки може да се делат, да се купи нешто за стан, храна, ова она. Ама кирија да се бара, страшно. Речи му ако не договор да склучите за издавање, со сите салтани.
Не, не треба, не треба ни вакво прашање да постои, ти него речи му, дали ако утреден се омажам за тебе, ќе треба да ти родам дете? Какви мажи значи... Комшикава каков маж има, ја чува ко кралица, не па да и каже да плаќа нешто.
Зависи дали веќе плаќаш таму каде што живееш или не. Ако си живееш во свој стан лудо би било да се ставаш во дополнителни трошоци. инаку не гледам проблем да се дели некој трошок од кој и двајцата имате полза. Што би направиле доколку вашиот љубен се допишува со друга личност од спротивниот пол? Не можам да ја видам содржината бидејќи го брише разговорот.
Malce glupo i sebicno, materijaliaticki nastroen. Aj eve ti naplakjaj mu za perenje, mienje, cistenje.