Добро а како партнери еве нели може да се договорат на пример на нотар заеднички станот и да си плаќаат заедно? Ако типот има проблем со ова тогаш девојката ич нема шо да се мисли да бара нов партнер.
Па добро де секако под ќирија ќе бидит, оправдано е. Цимерот си носи девојка дома,шо е толку страшно? Не смета бебето и цимерката.
Од кај знам јас што може да се договорат. Јас да сум дечково- земам стан на кредит-моменталната девојка ми отплаќа- после, ќе видиме. Што не е јасно не знам. Ако сакал да го земат заеднички, ваљда ќе кажел- што сме ние овде-дрвени адвокати, брачни посредници или?
И ќе плаќа,биди сигурна. Незгодно е така да седи во чужди стан (станот на мисиров ) а да не плаќа кирија или кредит за истиот.
А за што да го искористува? Ти ако имаш стан ќе му бараш на дечко ти кирија за да не бидеш искористена? Веќе кога плаќам кирија ќе си живеам сама, ем помали трошоци, ем нема да му готвам и чистам на некој си. Ако му готви дали треба и да му наплаќа?
Ako go doznaj ova na nekkakov nachin, makar sho i ova sho praj e dovolno nepocituvanje kon tebe, ce imas tezok los tazhen i mizeren zivot so vakov tip.. gi ima na lopata da gi rinis vakvi.
Се гледа дека членкиве се или уште во школо или пресно излезени од школо. Најмногу ги кривам тие родителите за кои е срамно да зборат со своите деца за дечковци и секс. И општо за животот. Додека не се опрајме на тоа поле, децата нонстоп ќе ни загазуваат со такви идиоти.
Ко шо вели другарка ми: "Ем што сега да се разведам? Еве детево прво одделение ќе е, срамота е" Таа иде само втора смена, он прва. Таа и ќе стани ќе го испрати на работа, ќе зготви јадење, ќе замини на работа. Тој ќе дојди, ќе јади, ќњ ги фрли чорапите, алиштата по под, ќе го земи детето в парк, ќе дојдат другари на пиво, она пошо е втора ќе им се придружи или еднаш бевме излезени и и рече е таман еве ти го детево со тебе, јас в парк заминав на пиво. @Adidas888 допишав.
Иста ли е девојката шо дечко и бара кирија и дека ја лажел за ситници? Таа што ја лажел за ситници рече дека ќе зборува со психологот негов и дека ја мрзи да бара дечко. Или ја смешав брзини
Поарно и 50 пати разведена, ма најубаво е сама со мили мачиња дома, отколку со такви мисири цел живот.
Секоја жена треба да се стреми да биде еднаква со другата половина. А не да се става во потчинета состојба. Еве мојов пример живееме заедно, имаме кутре, јас плаќам и сметки и за кутрето. Он е чувар и зема 20000 плата, а јас во странска фирма и земам дупло.
Па не ја изневерува. Можи другар му пиши од неговиот телефон со девојка и он бриши за да нема кавги ..ако не помогнеш на другар на кој тогаш?
Незнам дали гледаш шо пишуваш, викаш дека жената и мажот треба да бидат еднакви, а ти си скроз потчинета на твојот, па и се фалиш дека плаќаш сметки само ти. Треба срам да ти биде тоа да го кажеш, имаш дечко/маж дома а само ти плаќаш и се друго правиш. Па и те изневерува. Арно си нашле тие вашите, нека ве дупат во здрав мозок, овај празен мозок.