Златно е детево, грабни го од кај неговите и бегај Инаку, се е компромис во врските и бракот, седни разговарајте, ама не ги ставај во прашање неговите родители, повеќе кажи дека ти сакаш да сте си сами, дека исто би било и кога твоите би биле во прашање, и дека си спремна на компромиси, карикирам - на пример да останете сепак во истата населба, блиску до неговите или слично. И никогаш не викај никогаш, утре заутре кога ќе добиете деца, имањето помош во близина е нешто фантастично.
Сакам да побарам помош. Го правам ова пред се за мене, ич не ме интересира поддршката. Дали можеби некој знае каде да се обратам?
Па и тоа ми е до негде, само рече еј па се шалев. Ниту извини, ниту знам дека те повреди жал ми е, ништо… Само јас се шалев, а ти ако се вреѓаш тоа си е твое Па ниту да се јави. Јас па кога ќе кажам нешто на шала секако не од овој тип, моите моите шали не вклучуваат исмевање на физички изглед, застанувам пред него му кажувам претерав со шалава, му се извинувам.. Ајде настрана и ова, сметам дека треба да се чувствувам како најубавата жена покрај него, доколку секако ме сака и почитува ама ете може нема ништо од тос веќе…
Мал и кратко траешее следниот пат појачај поише спреми се не е фер од негова страна така да се понашаа
Мислам дека нема да го допре воопшто. Умислен си е, него многу девојки го гледале на улица, его до плафон
Па тој е прво младо дете се гледа второ со таков арогантен тип арогатно ке се понашаш али која е логиката ако биде натпревар повуци потегни кој повеке последна му е Мењај фраер најубаво
Мани го молим те. Нарцис катастрофален. Абе оддалечи се еден период од него,не се гледај,не излегувај кога ќе те викне! Ако му значиш ќе најде начин да се промени.
Дечково ти нема повеќе од 25! Ужасен нарцис, па и манипулатор, што не му е гајле како се чувствуваш ти, се прашувам дали и те сака воопшто. Побарај помош лично за себеси, а од дечково бегај колку што те држат нозе.
Да и јас се сомневам дека постои доза нарцисоидност во него. И за други работи кога ке се налутам му кажувам убаво, вика ама не треба за тоа ти да се лутиш воопшто. И се убедуваме тука, му викам ама не можеш да ми кажеш што да ме лути што не, мене тоа не ми одговара. И пак он тука ама јас не сум крив, лути си се. Извини во 5 години има кажано два пати може се на се, он е безгрешен, најубав (сите му кажувале така), најзгоден… па уште му викале дома што не идеш модел да бидеш, а јас како небитна у причава. За пофалба сум кога ќе ослабам малку, вака тешко некој комплимент.
Ако е овој дечко истиот за кој си пишувала во претходни мислења од пред еден месец, само еден совет : run Lola, run.
Девојче, прави шо ќе правиш ама ни вазна да не си купила за неговиот мочан спрат! Сам нека си уреди. Вакви случаи се повеќе и се повеќе среќавам во денешно време. Они си ги дигнале циглите и сега ќе чекаат од снаата да им го уреди спратот. Ја мајката.
Kaj ojme be vaka opshto vo zivoto, da mi prostis so gajcite samo neisprani ce ojme ce sedime i posle da nemame nisto vlozheno da si zaminime ko ce sakame? Pa porano svadba i namestaj porano se davalo od dvete strani.
Старк, не го зборам ова од инат или памет, се повеќе такви случаи има, кај шо бараат од снаата да го среди станот и после ако дојде до развод, ништо не и дават да си земе. А снаата си била заљубена до уши и не си земала фискална. Ама и фискална да си земе, на фискалната нема да го пише нејзиното име. Охоо, колку такви случаеви знам. Ете последно шо дознав, за еден комшија мој тамо во Мк, се ожени он, и исто така инат праеше дека имал спрат, ова она. А спратот само заѕидан беше, не и уреден. Ајде снаата се нафати, му го уреди спратот. Па проблеми после со свекрвата, и се убедија некако да заминат во странство. Ама и во странство не им е сјајно оти таа караконџулата им се меша пак. Девојката сто пати кажа дека зажалила шо си ги вложила парите тамо, оти ни може да си ги земе стварите ниту пак ќе живее тамо пак. Ај и да земе кревет или некоја комода, ама зар и плочките од купатилото и кујната ќе ги мкне? А они и се закануваат дека не смее ништо да си земе оти ќе кажат дека они тоа го купиле. И ај сеа шо ќе прајш? И не е само овој случај, и многу други знам.
Девојко настрана со твојот проблем,ти во врската треба да си царица ,да цветаш покрај дечко ,а не обратно.Се шалев повеќе значи ти си крива за се,па како да се вади он со тоа ,наместо да се извини.Тој треба да ти даде поддршка,а не критика .Јас сум трпела навреди за физички изглед , сега би го поправила тоа и не била со некој на кој не сум му доволна .Ако не се чувствуваш среќно,одговорот е раскини со него .И секогаш цени се самата ,знаеш како кажале лошо може да ми биде и сама,а дечкото е за да бидам среќна.Не останувајте во лоши врски,има психички последици после.
Dobro i jas imam slucaj od cicko mi i tatko mi so nashhi pari, tatkoto na bovshata zena zemal na svoe ime, pa posle ne tuzese i ni zede pari posto neli so nasi pari pa na negovo ime i ne sum ogorchen deka site se tqkvi. Momceto go opisha kako dobro, ne mora odma so takov stav..
Момчето е добро, јас не зборам за момчето, ама момчето си е врзано со папочна врвца за мајка му, а она е таа лошата. Уште сега ја гледа попреку на членката а не па понатаму.
Како бе маживе на толку флексање дека се силни мажишта не можат од мамичка да се одделат, место обратно да е.
Абе види сега, да имам јас мајка и татко кои ми готват ми чистат сметки ми плаќаат дома, а само мое да биде да си земам дома маж, и он да ми чисти и да ми готви и деца да ми гледа, плус тоа и спрат да ми уреди.... и јас нема да сакам да си заминам од куќата на моите