1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.465
    Допаѓања:
    18.151

Kaj ojme be vaka opshto vo zivoto, da mi prostis so gajcite samo neisprani ce ojme ce sedime i posle da nemame nisto vlozheno da si zaminime ko ce sakame?

Pa porano svadba i namestaj porano se davalo od dvete strani. :)

На simoncelicius и Snowflake92 им се допаѓа ова.
  2. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.013
    Допаѓања:
    20.361
    Старк, не го зборам ова од инат или памет, се повеќе такви случаи има, кај шо бараат од снаата да го среди станот и после ако дојде до развод, ништо не и дават да си земе. А снаата си била заљубена до уши и не си земала фискална.
    Ама и фискална да си земе, на фискалната нема да го пише нејзиното име.
    Охоо, колку такви случаеви знам. Ете последно шо дознав, за еден комшија мој тамо во Мк, се ожени он, и исто така инат праеше дека имал спрат, ова она. А спратот само заѕидан беше, не и уреден. Ајде снаата се нафати, му го уреди спратот. Па проблеми после со свекрвата, и се убедија некако да заминат во странство. Ама и во странство не им е сјајно оти таа караконџулата им се меша пак. Девојката сто пати кажа дека зажалила шо си ги вложила парите тамо, оти ни може да си ги земе стварите ниту пак ќе живее тамо пак.
    Ај и да земе кревет или некоја комода, ама зар и плочките од купатилото и кујната ќе ги мкне?
    А они и се закануваат дека не смее ништо да си земе оти ќе кажат дека они тоа го купиле.
    И ај сеа шо ќе прајш? И не е само овој случај, и многу други знам.

На sunshinebabe, MeowMeow, theowndemon и 4 други им се допаѓа ова.
  3. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.618
    Допаѓања:
    8.986
    Девојко настрана со твојот проблем,ти во врската треба да си царица ,да цветаш покрај дечко ,а не обратно.Се шалев повеќе значи ти си крива за се,па како да се вади он со тоа ,наместо да се извини.Тој треба да ти даде поддршка,а не критика .Јас сум трпела навреди за физички изглед , сега би го поправила тоа и не била со некој на кој не сум му доволна .Ако не се чувствуваш среќно,одговорот е раскини со него .И секогаш цени се самата ,знаеш како кажале лошо може да ми биде и сама,а дечкото е за да бидам среќна.Не останувајте во лоши врски,има психички последици после.

4. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.465
    Допаѓања:
    18.151
    Dobro i jas imam slucaj od cicko mi i tatko mi so nashhi pari, tatkoto na bovshata zena zemal na svoe ime, pa posle ne tuzese i ni zede pari posto neli so nasi pari pa na negovo ime i ne sum ogorchen deka site se tqkvi. Momceto go opisha kako dobro, ne mora odma so takov stav..

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.013
    Допаѓања:
    20.361
    Момчето е добро, јас не зборам за момчето, ама момчето си е врзано со папочна врвца за мајка му, а она е таа лошата.
    Уште сега ја гледа попреку на членката а не па понатаму.

На sunshinebabe, MeowMeow, Oscar Lady и 8 други им се допаѓа ова.
  6. Cindy.A99

Cindy.A99 Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2024
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    170
    Како бе маживе на толку флексање дека се силни мажишта не можат од мамичка да се одделат, место обратно да е.

На Angie1432, MeowMeow, Oscar Lady и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.013
    Допаѓања:
    20.361
    Абе види сега, да имам јас мајка и татко кои ми готват ми чистат сметки ми плаќаат дома, а само мое да биде да си земам дома маж, и он да ми чисти и да ми готви и деца да ми гледа, плус тоа и спрат да ми уреди.... и јас нема да сакам да си заминам од куќата на моите :rofl:

На Angie1432, Spidy, Nausicaa и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Cindy.A99

Cindy.A99 Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2024
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    170
    Ама и да е така, мажот нема да отиде, скраја да е домазет да го викаат пу пу. А баш шо гледам од неколу фамилии што имаат домазет немаат проблеми си живеат убаво за разлика од релација снаа- свекрва.

На TrueToMyself, Anyshka, SummerGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.465
    Допаѓања:
    18.151
    Ne znam ni kako da vi repliciram vejche i ova nema smisla, zivoto ne e bas Sims igra i feminizam samo ko ce vi odgovara. :)

Za brak treba mn pogolem pristap i zrtva, barem jas taka gi gledam rabotite. A ne jas sum princess i samo jas to so postojam, dovolno e. :)

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. EmporioIvankov

EmporioIvankov Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2023
    Пораки:
    493
    Допаѓања:
    1.162
    Нема врска, јас не знам со кој памет, макар и се да ми е покриено некој со жената би живеел у иста куќа со неговите, ебаго невестата не може да стенка оти срамота е од мама и тато... ебате ебењето, ако секој прдеж ми го слушаат мама и тате.

На Spidy, Anyshka, tanjita и 3 други им се допаѓа ова.
  11. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.350
    Imav takov slucaj. Sakam vo stan da zivejme nesakam vo kujka. Sprato 150 kvadrati sreden cakum pakum nejkela vo kujka stan da sme zemele. I sega jas da davam 40,000 evra nanovo ili da sedam pod kiria. Klocite i ajt. Ima i drugi.

На Aenarion и Stark им се допаѓа ова.
  12. EmporioIvankov

Се зачлени на:
    10 ноември 2023
    Пораки:
    493
    Допаѓања:
    1.162
    Со твоите ли? Не ти смета кога слушаат како се ебавате?

На Anyshka и Adidas888 им се допаѓа ова.
  13. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.148
    Допаѓања:
    1.350
    Mojte se baska jas baska. Si imam svoj sprat,sreden sprat sloboden,najdolu mojte.

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.465
    Допаѓања:
    18.151

Cim doslo za ebanje rabotava, odnesi ja negde na vikend ebago ili pa klaj pojaka izolacija. :)

На SummerGirl, Adidas888 и AAKG им се допаѓа ова.
  15. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.171
    Допаѓања:
    2.810
    Неможе да не и дадат ако плате со сметка може комотно цел спрат да му го собере, кога купуваш ќе си бараш испрстница на кое име е и колку си платил ако дојде до нешто со тоа на суд и си зимаш се. Малку не е лошо да се читне некогаш пред да се напише нешто, лично познавам кај шо жената со полиција цел спрат си го собра и си замина.
    Многу лош пристап имаш, ако веќе е толку способна нека си земат стан и нека си се делат двајцата.
    Ако имаш ти грешка направено или друг не сите грешат у живот и убаво е да кажеш твое мислење ама премногу си агресивна за некој работи.

На baby-star, Aenarion, Anyshka и 2 други им се допаѓа ова.
  16. EmporioIvankov

Се зачлени на:
    10 ноември 2023
    Пораки:
    493
    Допаѓања:
    1.162
    Лелеј не знаев дека сите имате спрат од куќа... Јас со моите не би живеел, тури му пепел на тоа...

На Anyshka, LiquidLuna и Biljarkata им се допаѓа ова.
  17. Cindy.A99

Cindy.A99 Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2024
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    170
    Ехее, некои дури и во станот од 50квадрати кај шо живеат со мама и тато сакаат да си ја донесат и невестата....

На MeowMeow и Anyshka им се допаѓа ова.
  18. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.465
    Допаѓања:
    18.151

Procitaj me na cicko mi to mu se sluci. So nashi pari, tatkoto na negovata bivsha kuluvashe so negovo ime i ispadna da mu olatime nego pak. :)

На Realist1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.171
    Допаѓања:
    2.810
    сум поминал и јас многу, ама од вакви размислувања како адидас најдобро е на 18 да му ги удриш клоците и нека си тера живот со партнер/ка. Му дале спрат и пак не ги бивало, само се жале а неќе ништо и не е способен ништо да направи ни па може да живее оделено од нив.
    Адидас си е огорчена од машки пол разбирам ама некој работи не лепат, и не секогаш мажот е крив или неговите, еве ја читам оваа погоре шо неќе да седе кај дечко и а го гледа како теи години спрема по дома и сега на крај неќам таму е ај дај ти шо имаш кај тебе да дојдеме е немам ја ништо е како бе сестре? Да не должам глупа ми е темава за разговор ама преку леб погача се бара некогаш

На Aenarion, Anyshka и Stark им се допаѓа ова.
  20. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.013
    Допаѓања:
    20.361
    Ај прочити и го мислењето пак на членката. Да видиш дека свекрва и уште сега си го дига носот, а сите знаеме дека кога ќе дојде снашка дома и бебе, тогаш си ги покажуваат вистинските лица.
    И да не се стварите, ќе биде друго проблем. Членката уште сега е свесна за тоа.
    Ама на вас мажите многу не ви е гајле за тие проблеми.

На Angie1432, sunshinebabe, MeowMeow и 9 други им се допаѓа ова.