Не знам што да правам, долго време немам дечко т.е не сум имала нешто што ветува нешто... Почнав да се допишувам со еден дечко, барам маани иако и јас не сум совршена ама не знам дали ќе ми се свиѓа во живо, на фб сликите на некоја слика ми се свиѓа на некоја мислам нема да ми се свиѓа во живо, не знам што да правам, а вака дечково е префин и муабет и се ама ме кочи тоа што не сум сигурна дек ќе ми се свиѓа и ќе биде губење време, знам дека треба да се излезе и да се проба ама не знам, вака само замерувам барам маани и ќе останам сама... Што мислите, вреди ли да се излезе со некој ако не знаете баш дали ви се свиѓа на слики....
Што би помислиле ако на тип пред прв дејт му кажете дека сте пратиле локација на три места за да ве следат лајв каде сте, и он 5 минути после тоа ви откаже средба со банална причина?
Од таа причина што ако планира нешто да ми направи ќе знае дека ме следат лајв каде сум, и ќе се откаже пред да проба.
Па од претпазливост се оди на јавно место кафуле,ресторан каде што има луѓе,што може да ти направи.И јас не би излегла некој да ми го каже тоа искрено
Секоја жена да е само 1% претпазлива колку мене, помалку срања ќе ни се дешаваат на нас жените во животот.
Не трескај жити се 1 % да биле како тебе па ти ако идеш друг град да се видиш на стојанче центар за кризи дај му локација
Би излегла, нема ништо лошо во едно кафе, а вака ако нагаѓаш далеку ќе стигнеш, голема работа ако се излезе на кафе...
Вреди! И најубавта торта може да има грд вкус. Не е мерило. Ништо не ти мени едно излегување де,чисто на кафе..
Ако секој маж беше како оние фините бар 1% и да не вршеа насилства врз жени, многу помалку срања ќе ни се дешаваат на нас жените во животот. Едноставно си има поврзано дека не е ситуација во која сака да е. Башка зошто би кажала? Мислам ако не вервам на некој, а на почеток не вервам, нема да му кажам дека презедов мерки за да не напрај нешто. Пошто никогаш нема да дознам шо сакал да напрај. А дека на дејт другарки ми се на стенд бај, ми се. Ама само јас и тие го знајме то.
Нино,а ти колку години имаш? Не да е крипи тоа,тоа еее крипење! А каде мислеше да одиш со него? Вајда помеѓу луѓе..сигурно у некој џбун нема да го носиш или да те носи