Мене ми се има десено со еден на слики да е топ, во живо гроб. А друг пак, на слики делуваше како мртво пувало, а во живо беше баш харизматичен и згоден. Ќе видиш гестикулации, харизма, манири, поинаку е. Ако не ти се свиѓа ништо страшно, не е крај на свет. А можеби и си бараш некакви изговори за да не се видиш, премногу го анализираш, се тупиш, ова и мене ми се дешава периодов, ваљда поради долго апстинирање на тоа поле.
Да, еве ми пишал детали, не е поради локацијата излеа, му било дури и мило што сум толку внимателна аииии.
Епа иди на кафе Или на вечера некаде,тој ќе части,не плаши се у вези пари Ама не оди во парк,на рингишпил,или на бурек. Одете на вечера,најубаво се гледа каков е помеѓу цивилизација
Абе смејте и се вие на Нина, ама она арно си праи. Ама и јас сметам дека не треба да се запознаваш прв пат со некој во парк. Многу е ризично. Па и ако не ти се допадне, којзнае дали ќе можеш да се откачиш од него. Ќе нема кој да ти помогне. Арно вика членката горе, најубаво ќе го видиш каков е во цивилизација. По тоа како се понаша спрема келнерот, дали ќе ја плати цела сметка или е скржав, дали пие, и ако пие можеш да му го видиш понашањето какво ќе му биде спрема другите....
Излези на кафе, не е морално дека ќе сте во врска, попрајте си муабет види каков е во живо. Можи и да е убав, ама да е глуп тумрук..
Ако сакаше, ќе му земев и сладолед.. Не возам уште, иначе и со кола ќе го земев, да не се мачи со автобус да доаѓа..
Не, со него имаме договор, ќе одиме на дејтови за да јадеме и пиеме бесплатно таму, и така ќе штедиме за стан да си опремиме..