Можеби дека долго време не си била во врска си заборавила како да се однесуваш верувај на секој ни се има случено. Немој да бараш маани, нема потреба да се фокусираш на негативното, излези запознај го човек ако ти се допадне супер. Се ќе си дојде природно. Не форсирај, не мисли многу и гледај си тебе што ти одговара. Со среќа
Јас како што сум скржава, нема да биде чудно да се вратам после дејт со плус пари.. Частам само луѓе што немаат, тие што имаат, сами си плаќаат.. Ако го проценам дека нема пари и му е финансиски товар да оди на дејт со мене, јас ќе платам, и нема тоа да му го плеснам во лице.
Ај малце муабет, јас сум човек кој не сака многу јадење и пиење надвор од дома, а и кога пијам пијам само на проверени места и проверени работи. Колку е грев да искочам со некој и да не јадам, само да пијам? Не е фрка за плаќањето, фрка е пошто е чудно, не знам???
Не мора да одете во ресторан, фино може во некој бар. Ако мора да е баш место каде се служи храна, не јади штом не сакаш, не е грев.
Во право си, чудно ќе му биде на твојот пријател или пријателка. Затоа, ќе нарачаш една палачинка или сладолед, ќе апниш 1 2 залака и ќе кажиш дека не ти се допаѓа и ќе ја оставиш. Биди малку креативен, се јас ли да ве учам
Хм можеш со пијачката да си земеш мезе, или пак ако пиеш кафе можеш нешто благо, не е згодно сега некој да јаде кога сте во ресторан, а ти да се лигавиш со една пијачка ако сакаш на пијачка тогаш во кафич само и решен проблемот
Бар е океј ама атмосферата е многу напета во 99% од нив, многу гласна и досадна музика. Ама валидно, фала ќе размислам. Ноу веј, не знам, ко за прв-пат не ми е луѓе за по дома. Ми се допаѓа како си инклузивна, браво Адидас. Сладолед може и да го изедам ако се оние чашка тип... Абе се лигавам со 2 ама упс. Не е за плашење, само сум имал лошо искуство со јадење на непознати места, а познатите не се баш за со луѓе (читај биртии и кафанчиња), барем не во тој поглед.
Мене некој вакво нешто да ми кажи не само што ќе ја откажам средбата туку и ќе биди блокиран на сите можни социјални мрежи.
Периодов не постои полошо место за дејт од парк ама ај.По тоа темниците без народ на времево идеално за манијаци.