Ве молам за совет Пред околу седум месеци се запознав со едно дете сосема случајно… но тој мене веќе ме знаел ми имал и пишано. Јас му вратив на порака дури таа вечер кога го запознав. Излеговме една вечер кај него во кола но не се случи ништо само седевме и зборувавме онака… после тоа седев со моето друштво на кафе и тој беше со нас така и го запознав во истото друштво на кафе… но тој мене не ми кажа ништо што планира и како со мене.. е таа вечер дојде на кафе и еден негов другар кој се заљуби во мене и веднаш ми кажа, јас почнав да пишувам со него но јас бев заљубена во првиот… после 5 месеци јас почнав исто така да чувствувам нешто кон детето што се заљуби во мене и прифатив да бидам со него но прво да биде во тајност а потоа да кажеме на сите… и почнавме да се гледаме се беше преубаво многу го засакав ми кажа дека планира иднина со мене а притоа не ме бендисуваше физички.. постојано ми велеше многу си слаба треба да се поправиш… и покрај што толку многу беше заљубен во мене и ми ветуваше иднина и се.. ние излеговме само два пати и еве месец ипол не ме има побарано да се видиме… го прашувам што е работата но ништо не ми кажува… многу лошо се чувствувам.. ве молам за совет❤️
Нема друг совет освен да го баталиш и игнорираш ако пак проба да те побара да се видите. Плус по пишаново ми личите на многу млади, така да батали го и уживај во животот.
Не ми е некој проблем ама малце да си олеснам на душата. Последнава недела дена дечко ми не е нешто арен има проблем со кичмата, а неговите не се тука и е сам. Цело време сум со него, му помагам, го носам на лекари, му готвам, зачистувам. На моменти почнав да се осеќам дека малце се презаситив од него. Не у смисол дека ми е скурчено и не можам да го гледам, ама константо е needy и од толку што е во болки и офка цело време неподнослив е на моменти. И он е свесен за ситуацијата, сто пати ми се извинува и заблагодарува и нормално дека секогаш ќе бидам до него и ќе бидам на помош. Сме седели по медели заедно и на одмори и никогаш не сум се осеќала вака. Сигирно е ради ситуацијава пошто иако сме заедно пак не го имаме тој quality time заедно. Јас на еден крај он на друг легнат на стомак. За односи да не збориме не паѓа тоа на памет ни на двајцата. Почнав да сакам да си седам малкуцка сама така и искрено многу ми е фино.
Еј дете праење е работа за двајца, кичма болење си боли само од тебе. Ја рецимо коа сум болен, сакам само некој да ми пазари и да ми се скинат сите скурца. Не мора ни да се чисти, ни да се пере, имам алишта за месец-ипол секој ден да се пресоблекувам. Само нек ме остаат да боледувам на раат.
И врска е за двајца де. Ако мисли дека само он неа треба да ја тинтра кога ја боли нешто, нека го остаи човекот сам.
Никој не ја тера да го прави тоа ама начинот на кој кажува е лош. Тој да збореше исто ќе беше: Дечко ми му е преку кур да се грижи за мене, ете два дена ме му зборувам па се надевам дека ќе се свести.
Ако бе нека си се испука девојчето, шо смета, не му кажала на него, си кажуе на форум. Истата поента од погоре. Не знам, мене не би ми сметало.
Dete da ti e pa, kje dojdat momenti koga kje se izmoris, a ne decko, megjutoa da e obratno, maz da bese ova, prvo dali bi toj taka, vtoro devojkata ima da ima drama aoo hahaha bog da si ne pozivee, so zeni toa ti e
Еј да се разбереме прво. Никогаш не кажав дека ми е преку кур ниту пак дека се жалам што му помагам, готвам, чистам. Јас тоа го правам од добра воља и љубов кон него за да не црвоса дома сам. Не беше ни тоа цела поента што вие си ја имате сфатено туку дека му треба моментално внимание х3 и почнав да си го ценам моето време малце повеќе.
Ko ce odis vo brak se veli "i vo dobro i vo losho zaedno" ili kako i da e .. e to loshoto e ova sega, primer..
Па никој не ме тера нормално. Сам си кажа дека е неподнослив не се само мои зборови. Неподнослив е во смисол на офкање, цимолење и слично. Според него неподнослив е пошо цело време бара помош. Не мора одма да се понашате и напаѓате како вие да сте најсовршените девојки и сопруги на светов. Мислам дека на секој му е дојдено на момент преку глава.